Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NiooNiA

Natretne Kolezanki Ile razy dzwonia do waszych facetów?

Polecane posty

Taka jedna to 3 razy w ciagu tygodnia, ale żeby byl powód? Powodu nie ma . . . Jakie z niektorych to nartetne babska!widza , ze nia maja szans, to przynajmniej zamecza telefonami.:) a JAK tam u was dziewczyny? tez wasi chlopcy maja takie \"kolezanki\"

Gość tak se pisze
hmmm... do mojego faceta dzwoniły jakieś na początku naszego związku, potem przestały jak się dowiedziały że jest zajęty no i niech mi ktoś powie że nie ma kobiecej solidarności ;D

...łe... a do mnie nikt nie dzwoni! :o

Do mojego raczej nie dzwonią, tylko w potrzebie, gdy coś pożyczyć, czy jak organizowana jest jakaś impreza. Ale nie przemilczałabym na pewno takich telefonów:)

Nie ma wiecej natretnych dziewczyn..?? Może dajmy przyklady ich glupot. Jedna wydzwaniala do mojego faceta 3 razy pod rzad, a gdy go obudzilam by odzwonil i zapytal czego ona tak bardzo chce.Dala tel koledze, ktory oznajmil ze to pomylka.. .

...ot i mądrze prawisz! :)

Gość cos jest nie tak
rudzia82 -- ja bym na twoim miejscu sie bala co to za facet do ktorego nie dzwonia kolezanki, jakis niedorajda, a ty polecialas na niego bo ma kase albo jestes tez przegrana i nie mialas innego wyjscia. Prawdziwy facet ma mnostwo kolezanek, ktore straja sie go zdobyc i ja wcale im sie nie dziwie.