Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasianako

duże buty

Polecane posty

Gość widzę że nie jestem sama
dzięki za tego linka ale takie zabudowane klapki są w każdym sklepie , chodzi mi o takie które będą zakrywały palce a resztę minimalnie, widziałam ostatnio w ambrze klapki syreny mw takie o jakie mi chodzi ale jedne to trochę mało

ja tez widzę, że nie jestem sama... nosze duże 42 w porywach do 43 ;( szukałam juz gdzie mogłam i czuję, że tego lata znów jestem skazana na adidasy bądź męskie sandały sportowe... Porażka... Producenci zulą materiału na nas i uważają nas za jakiś gorszy gatunek... a czy to moja iwna, że mam taka dużą stopę???????!!!!!!!!!!

Gość marta15
Mam duzy rozmar stopy (42) bardzo chciałbym nosic np jakies butki na małym obcasie lub szpilki lub nawet ładne japonki na plaze... ale niestety mam z tym duzy probleiz buty damskie da produkowane do rozmaru 41 chodz i tak zadko sie to spotyka a jezeli juz tyo buy nie sa zbyt atrakcyjne... złaczmy sie jakos i postarajmy sie to zmienic razem bedzie nam łatwiej

Gość agata------
hey ja mam rozmiar 41 a i tak mam problem, narazie nosze japonki z biedronki za 8zl , nie znalazlam nic innego:P w adidasach mi za goraco, a te sanadaly ktore wygladaja jak meskie, nie podobaja mi sie wcale, nie pasuja do sukienki...... dziewczyny a ile macie wzrostu? ja 175

Gość uuuuuuuuuuuuu
moja kuzynka ma też duży rozmiar stopy (42 lub 43), do tego szeroka stopa i jakoś znajduje w miare fajne butki najczęściej w Deichmannie

Gość kasianako
witam i pozdrawiam wszystkie kobiety z dużymi stopami. jak już mówiłam zajełam się tym problemem i tworze baze danych na nasz temat. nawiązałam kontakt z producentem polskim takowych butów i mam nadzieję że produkcja ruszy na jesieni, bądźmy więc dobrej myśli i piszcie do mnie bezpośrednio a ja obiecuje się odezwać i jak tylko buty będą powiadomię was natychmiast!

Gość kasianako
jeżeli chodzi o daichmana to 42 owszem są ale już 43 sporadycznie się trafi. a o butach naprawdę kobiecych można tylko pomarzyć.ja mam 43 i 179 cm wzrostu. a moja córa ma 14 lat i 40 numer już jak tak dalej będzie to mnie pobije robię to więc nie tylko dla siebie i dla was ale i dla następnych pokoleń.....

Gość idi
a ja mam 185 i 42-43... przy moim okropnym wzroscie to w sumie i tak dosc niewiele... w anglii mozna kupic/zamowic buty firmy next, www.next.co.uk , juz nie moge ie doczekac az sie tam wybiore :)

Gość Emsy
Podobno w Warszawie jest sklep dla Nietypowych stóp. Ja mam rozmiar 35 i też mam wielki kłopot, szczególnie z bucikami na koreczku, bo sznurowane to kupuję 36 i jakoś się trzymają:)

Gość kasianako
witam ponownie. niestety sklep który był na ul. odyńca w warszawie byłam tam wczoraj- został zlikwidowany. zajełam się sprowadzaniem butow o dużej numeracji z zagranicy nie będą wcale takie drogie!!!! jak na takie buty.( do 200zł para. botki do 330) są bardzo eleganckie nie to co oferowały w/w sklepy.za kilka dni będe je miała zapraszam więc. wiem jak z nimi cięzko interesuje się tym tematem nie od dziś sama jeżdziłam do niemiec po buty.mam nr 43.jestem wysoką kobietą 179 cm ale chodzie na lekkim obcasiku bo kobieta ladniej wygląda w takich butach i ladniej chodzi....zapraszam piszcie maile a jak przyjdą napewno wyśle fotki i ew. możecie zakupic.nikomy nic nie wciskam wiem poprostu jak sama kiedyś cierpialam z powodu braku butów i ich cen jak były! wiem też co oferuje sklep w łodzi i takich jak ja mam dla nas w polsce nie znajdziecie...

Gość dratewka9
Pewien klient przynosi mi buty żony nowe do rozciągnięcia. a to dla tego że jego żona mając rozmiar 43 i związane z tym problemy kupuje buty mniejsze 41/42.Warunkjest tylko jeden but musi być ze skóry>

dziewczyny ja mam 42 , . z japonkami nie ma problemu . ale sandałki . obcasy do sukienki, kozaki :( od 4 lat zamawiam w Quelle. maja i 42 . a w wydaniach dla puszystych są większe rozmiary (również 45-6) . z regulowana szerokościa cholewki. \"większy wymiar\" .zamawiam i w Quelle i w Necermanie. ajk dotąd obydwa sprawdzaja sie co do rozmiaru.polecam .