Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonciaa

co mam zrobić ??

Polecane posty

Gość leonciaa

Mam 19 lat i zaszłam w ciążę z chłopakiem, z ktorym bylam 2 lata. Byłam, bo nie jesteśmy już razem. Odszedł ode mnie, nie kocha mnie, nie chce ze mną być, nie zależy mu na mnie. Tak przynajmniej mówi. Przez 5 miesięcy próbowałam Go odzyskać, ale dawał mi jednoznaczna sygnały, że nic już nie chce. Bawi się teraz z innymi dziewczynami, strasznie się zmienił, to w ogóle nie ten chłopak, co kiedyś. Myślę, że może już nawet zaczął szukać kogoś innego.. na pewno bawi się z innymi panienkami i ja tego nie mogę znieść. WIem, że jesteście przeciwni aborcji.. ale co ja mogę w takiej sytuacji zrobić ? Nie chcę żeby był ze mną z litości.. bo mimo tego, że ja chcę z Nim być, to nie na siłę.. myślałam żeby usunąć i nic Mu nie mówić.. wiem, że to Jego, ale ja też mam prawo do szczęścia, a moze w ogole Mu nie mowic o tym dziecku ? wiem, że mnie zjedziecie.. ale postawcie się w mojej sytuacji..

Gość leonciaa
:(

Gość Andzia...
Obojętnie co postanowisz zrobic, powinnas mu powiedziec wczesniej o tej ciązy. Zobaczysz przynajmniej jak zareaguje. Obyś tego nie żalowala do konca zycia. Potem moze bys sobie pluła w twarz ze mu niepowiedzialas o tym i gdybałabyś co by było gdybys mu jednak powiedziala. Nie podejmuj żadnych decyzji pochopnie.

Gość leonciaa
ale ja wiem, ze on wtedy bedzie ze mna ale z litosci :( moze bedzie mowil, ze mial do mnie wrocic, bo nie bedzie chcial zebym az tak cierpiala.. :(

Gość salamandraaa
w 5 miesiacu to chyba na aborcje za pozno

1. powiedz mu o dziecku, powiedz o tym, co czujesz, ale bez zbędnych łez, powiedz, jak chciałabyś teraz żyć, jakie masz plany na przyszłość (na bogów, niech chociaż płaci alimenty!) 2. daj mu czas na przetrawienie wiadomości. nawet tydzień. to, co powie natychmiast, może być podyktowane szokiem, emocjami, nie zdrowym rozsądkiem prawie dorosłego faceta. 3. jeśli już obydwoje coś postanowicie, trzymajcie się tego. nie próbuj go odzyskiwać, albo zmieniać plany, bo może się zrobić jeszcze gorszy kwas. i trzymaj się, dziewczyno! dużo słonka dla ciebie o dziecka!

Gość leonciaa
dziekuje :)5 miesiecy nie jestesmy razem ale spotykalismy sie raz na tydzien, dwa, teraz wiem, ze On chcial tylko po to :( tzn seksu nie bylo, ale przeciez i bez seksu mozna zajsc w ciaze, bawilismy sie no i nieostroznie.. no wiecie przeciez :( pod górkę- bardzo cenne rady, dziekuje 🌼 ale boje sie powiedziec

Gość leonciaa
jeszcze nie wiedzą, zresztą to jest 3 tydzień, dowiedziałam się parę dni temu o tym.. to przecież szok.. rodzicom jeszcze jakos dam rade powiedzieć.. ale JEMU :(

Naprwde, bardzo ci współczuje... jedno ci moge powiedzieć. powiedz mu! a może po prostu tylko okres ci sie spóźnia... bo w ciąze wcale nie tak łatwo zajśc! albo mialas jakis felerny test ciązowy. gdzies czytalam ze jeden test pokazuje zawsze ciąze, ale nie pamietam nazy! idz do lekarza i dopiero wtedy powiedz mu, ze jest tatusiem. i najlepiej niezabijaj tego dziecka. to w koncu twój syn albo córka. twoja krew. a jezeli decydujesz sie na aborcje bedziesz załowac i nigdy nie zapomniesz tego co zrobilas, uwierz mi! powodzenia!

Gość leoncia
jejku chodziło o to, że nie wkładał mi tam, ale nasienie mogło się dostać bo się tam" ocierał " rozumiesz ??!! ja byłam na początku na takich innych badaniach i pani lekarka powiedziała żebym poszła do ginekologa zrobić badania, bo " coś w moczu wyszło ", ale ginekolog powiedział żeby kupić test bo oni dopiero po miesiacu mogą sprawdzić i wiedzieć na 100% kupiłam dwa testy, dwa na pozytywne

Gość taneczna
jak masz sie zamiar śmiać to idź stąd a nie dołujesz dziewczynę przecież jak facet nie doszedł jeszcze i tak jego penis jest mokry i tam tez znajduja sie plemniki, ktore moga zaplodnic, i wlasnie tak dziewczyny tez zachodza w ciaze:O widac mało wiesz:O

Ja sobie żartuję?? Moje drogie to ona sobie żartuję a wy w to wierzycie :D Posłuchaj taneczna wyjasnię ci to - jak facet nie wsadzi to kobieta nie zajdzie :P Owszem isnieje płyna ejakulacyjny (bo chyba o to ci chodzilo :P ), ale musi wsadzić - kumasz??

Gość leonciaa
to jeszcze dużo nie wiesz jak bym żartowała to napisalabym, ze kochalam sie bez zabezpieczenia i juz i wszyscy byscie uwierzyli nie musze nikogo przekonywac, ze mam racje

Gość można zajść bez wkładania
i można zajść nawet będąc dziewicą!!! Matko z jakiej planety ta dziewucha sie urwala! Skoro myśli, że bez wkładania się nie da zajść, to niech sie tak zabawia, a potem sie zdziwi!!!