Gość krejzolka na maxa Napisano Styczeń 11, 2010 Kora_ absolutna racja chanel sa nie do zdarcia kocham mam jeden ale na wieczorne wyjscia probowalam diora addict ale zjadalam go a nawet nie smakowal do kitu zas lancome z pedzelkiem byly rewelacyjne ale nie odbiegaly od loreala za to cena sie rozni . chanel i loreal spoczko loreal nie tak trwaly ale ma piekne kolory . ysl tez jest swietny polecam taki w sztfcie klikasz i wychodzi tyle ile porzebjesz kiedys dostalam taki z australii dwu fazowy kolor cielisty plus bezbarwna maz nie moglam go zmyc przez 24 godziny szit ae trwaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiochaaaaaaa Napisano Styczeń 11, 2010 uważam błyszczyki za tandetę i porażkę, świecą sie i wyglądają sztucznie. Ja używam zwykłej niebieskiej pomadki nivea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miodowa_panna Napisano Czerwiec 13, 2011 Każdy smakowy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klin en klir Napisano Czerwiec 13, 2011 Kiedyś moimi ulubieńcami były AA w tubce i Bebe w tubce. Dziś Bebe jest już wycofany, a AA też nie widziałam już od 2 lat. Zatem jeśli kupuję, to coś z Essence, fajne mają. Kiedyś chętniej używałam błyszczyków. Teraz od wielkiego dzwonu. Wolę jakąś trwałą matową szminkę lub konturówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a MNIE SIĘ PODOBAJĄ... Napisano Czerwiec 13, 2011 Usta jak polakierowane. I to mi daje sally hansen za niewielkie pieniądze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a MNIE SIĘ PODOBAJĄ... Napisano Czerwiec 13, 2011 Chyba, że znacie jeszcze jakieś inne? Z efektem polakierowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OK_OK11 Napisano Czerwiec 13, 2011 Mi bardzo odpowiadają błyszczyki Eveline Cosmetics, kurde płacisz za błyszczyk 6zł i efekt jest podobny jak przy tym za 50zl,do tego nie żal mi jak zgubię, nie muszę oszczędzać :) Poważnie to mają ładne kolory i są trwałe, ja lubię 3D holografic brillant, fajnie nawilżają, mają filtry, optycznie powiększają usta, są OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zielona Ksiezniczka 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 Bardzo lubie Lancome Juicy Tubes i blyszczyki Isadory. Ostatnio kupilam kilka blyszczykow firmy Stila i sa calkiem dobre. Chanel Levres Scintillantes wygladaja pieknie ale sa dla mnie zbyt lepkie :( To samo z Dior Addict... ble :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annajagiellonka 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Ja używam tego http://www.promoceny.pl/letak/4704/p/5/ (prawie na dole, po lewej) od kiedy Loreal wypuścił tą serię i jestem zadowolona. Jakościowo może to i nie jest Lancome, ale Lancome też nie kupię w tej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudixon Napisano Sierpień 22, 2011 Polecam błyszczyk eos,są dostępne na allegro,bardzo wydajne i naprawdę warto mieć ten gadżet w torebce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobaltowa Napisano Październik 31, 2011 Ja bardzo często eksperymentuje z błyszczykami, jestem wręcz od nich uzależniona, ale moje ulubione to: vipera, artdeco chili lip booster i loreal glam shine. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mia******** Napisano Listopad 1, 2011 ja uwielbiam sally hansen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kreddka Napisano Kwiecień 25, 2012 Dla mnie tylko od Maxfactora się liczą :) Serio, jeszcze nigdy mnie nie zawiodły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Ja od dawna używam błyszczyku do ust janeiredale i nie zamierzam z niego zrezygnować :) chroni usta, pięknie je maluje i pozostawia przyjemny smak:) no i jest trwały , nie schodzi po godzinie :) polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzanka1212 Napisano Maj 25, 2014 to jest mój kosmetyczny hit, z serii dobre i niedrogie, błyszczyki Celia Delice, tutaj fajnie widać jak wyglądają na ustach: https://www.youtube.com/watch?v=kwFjPXvKEEU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilianka123 Napisano Czerwiec 13, 2014 Jak dla mnie to od niedawna numerem jeden jest błyszczyk Celii, pięknie wygląda na ustach i się nie klei tak mocno jak większość błyszczyków, a usta są takie ponętne i seksowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 2, 2014 Ja lubię milky shake z bella, fajnie powiększa usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tolka45 Napisano Listopad 28, 2014 Błyszczyków nie używam. Stosuję za to balsam pielęgnacyjny do ust SPF 8 HB. Odpowiednio chroni usta i pielęgnuje je. Usta są nawilżone i delikatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małgorzatafigurska Napisano Listopad 28, 2014 ja używam tego błyszczyka i sobie bardzo chwalę! http://www.topdrogeria.pl/blyszczyki/blyszczyk_do_ust_fashion_colour_lip_gloss,10208.html - do tego cena jest zachęcająca, a chyba nie za łatwo dostać go w drogeriach stacjonarnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronika716 Napisano Marzec 3, 2015 Ja wybieram błyszczyk LipSense Gloss. Moim zdaniem jest on najlepszy. Jak ktoś chce kupić go w przystępnej cenie to tylko tutaj - http://stylstudio.eu/kategoria-produktu/produkty/makijaz/blyszczyki/. U nich kupuje także inne kosmetyki do twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość merideth Napisano Maj 4, 2015 Z takiej normalnej półki cenowej, nie jakieś chanell itp to mega lubię EOS. Można je kupić na myeos.pl. To są takie balsamy do ust, nawilżają usta, mają różne smaki i dają taki błysk na ustach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolcia_ancia 0 Napisano Maj 5, 2015 Yves Roscher polecam. Jestem baardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antyloo55 Napisano Wrzesień 19, 2015 no ja właśnie ostatnio chciałam zamówić te błyszczyki bo w sieci są za około 2 zł, ale się trochę bałam. Dopiero po oglądnięciu testów na http://balaganwkuferku.pl/ trochę się przełamałam i zamówiłam dwa opakowania. Teraz korzystam z nich jak idę na imprezę, a tak na codzień to jednak tylko szminka z mojego ukochanego wibo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2015 Ktoś wczesniej wspomniał o Yves Rocher, zgadzam się w 100%. Mój ostatni best jeśli chodzi o ich błyszczyki - http://www.yves-rocher.pl/blyszczyk_powiekszajacy_usta_sexy_pulp Rewelacyjnie podkreśla usta, nadaje im blask i nowy wygląd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2017 a ja polecam błyszczyki Miss Sporty. Uwielbiam je. Długo się trzymają na ustach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2018 ja natomiast jestem ogromną fanką błyszczyków, ale takich bardziej matowych, a jednocześnie wyrazistych. Poza tym liczy się dla mnie ich trwałość no i to, żeby usta nie lepiły się tak okropnie. Bardzo dobry jest jak dla mnie i spełnia moje oczekiwania ten http://seol-cosmetics.pl/kylie-jenner-kourt-k-matowy-blyszczyk-i-konturowka zawóeno właśnie pod kątem moich wymagań jakościowych, jak i ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarinka Napisano Kwiecień 11, 2018 przetestowałam różne firmy i u mnie najlepiej sprawdza się L\'oreal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamara58 Napisano Czerwiec 26, 2018 Kupiłam z ciekawości błyszczyk do ust Holo od eveline, świetny jest chociaż na początku nie wiązałam z nim dużych nadziei. To zdecydowanie mój ulubieniec ostatniego miesiąca, dobra odmiana od matowych pomadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Nie wiem czy to wpisuje się w błyszczyk czy raczej w szminkę w formie błyszczyka, ale ja polecam wam pigment, bo jedyny po zaschnięciu nie odbijał się na szklance. Myslalam, że za taki efekt trzeba dużo więcej zapłacić, a kupiłam go za 13,90 zł przez stronę Faberlic Kraków na Facebooku. Nie wiem czy można dostać go stacjonarnie, ale koleżanka miała i podała mi tę stronę. Miałam też z L'Oreal - fajna, dosyć trwała, ale ma się wrażenie lepkich ust (czego nie lubię). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćherbaciarka90 Napisano Lipiec 5, 2018 Wole blyszczyki, bo matowe pomadki totalnie nie pasują do mojej urody... teraz mam blyszczyk holo od eveline, dostalam w prezencie od kolezanki. fajny żywy kolor, w sam raz na lato. trwalosc tez w porzadku, jak kazdy blyszczyk- w ciagu dnia trzeba go troche poprawiac, ale nie jest to jakies uciazliwe. dla takiego efektu na ustach i tak warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach