Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stuuudent

Ile powinien zarabiać facet? Jaki powinien mieć zawód, żeby tyle zarabiać?

Polecane posty

Gość animka
ehhhhhhh kase- prace.... zawsze można stracić.... i co wtedy? najważniejsze, żeby facet, umiał sobie radzić w każdej sytuacji! ZARADNOŚĆ- to jest to i jak jeszcze umie się razem działać.... w parze.... to jest klucz do sukcesu!!! co do linków.... nie cierpię starych wielkich domisków.... są mało przytulne.... zdecydowanie wolałabym apartamencik dwupoziomowy na poddaszu w jakiejś zielonej dzielnicy blisko centrum..... i domek w górach do tego ;) auto.....hmmmmm.... nie lubię dresiarzy.... postawiłabym na Toyotę Avensis... zdecydowanie.... a jakbym na prawdę nie miałą co robić z pieniędzmi.... to kupiłabym Porsche Carrera :)

Gość Franek Złota rączka
KU.R.WA no i gdzie ta bieda w polsce ja sie pytam???????? Zarobki rzędu kilkidziesięciu tys zł. TO KUWA KTO NA TEN PIS GŁOSOWAŁ zeby zasiłki rozdawali?????? A ja zarabiam 56700 brutto na umowie i tez jestem zadowolony

Gość *dooot*
Tylko ???? To jak Ty sobie chłopie radzisz ? Jak Ci z Tego podatki i ubezpieczenia odciagną - nedzniutko , oj nedzniutko :(

Gość e-izabeth
a ile kobietka:)?

Gość jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
pewnie tyle samo albo i wiecej

Gość ale co innego
gdy nie masz nikogo na utrzymaniu a kieszonkowe dostajesz od rodzicow

Gość uwazam ze
duzo bardzo duzo

dobry partner to taki, ktory potrafi zarobic wiecej niz jego kobieta potrafi wydac. szcesciara to taka kobieta, ktora potrafi znalezc takiego faceta :)