Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolkaaa

A GDYBY ZADAC TAKIE PYTANIE?

Polecane posty

Gość fiolkaaa

duzo na forum jest topikow na temat wygladu dziewczyn, jakie dziewczyny sie podobaja facetom. faceci i atrakcyjne forumowiczki namietnie przekonuja ze wystarczy usmiech i pewnosc siebie. i tu powstaje pytanie.. ALE JAK? czy faceci nigdy nie pomysleli ze chociazby grubaski maja wieksze kompleksy niz one same wlasnie przez nich? przez ich wlasnych mezczyzn ogladajacych sie za szczupłymi egzemplarzami badz ogladajacych playboye czy inne ckm ktore w zasadzie powinny byc gazetami o anoreksji bo kobiecych kształtow poza silikonowymi tam nie zauwazam.. wiec jak to jest drodzy panowie? krytykujecie panienki za to ze sa mało odwazne i zakompleksione i brak im odwagi zeby stosowac przedziwne erotyczne pozycje (ah te boczki) a z drugiej strony za duzym wyrzeczeniem jest fokusowac wzrok tylko na swojej wybrance? masz potrzebe ogladac rozbierane zdjecia? to wierz mi ze Twoja zakompleksiona luba jak poczuje sie przy tobie piekna stworzy CI cały album jesli nie encyklopedie wlasnych rozneglizowanych zdjec:)

Gość aniutka123
popieram

Gość Brondynka
Jeśli facet ogląda Pleyboje i inne tego typu obrazki to kompleksy może mieć raczej jego chuda kobieta z małymi piersiami...

Gość fiolkaaa
tak czy siak wpedza ja w kompleksy :d wygrałam :]

Gość SNUPA
Mnie mój nie wpędza a i tak mam i to ogromne.

A ja oglądam playboya z moim facetem, także filmy erotyczne a i również ładne dziewczyny na ulicy :) lubie oglądac sobie fajne dziewczyny - o wiele bardziej niz mężczyzn na ulicach, bo szczerze powiedziawszy, nic specjalnego nie chodzi :D i nie mam żadnych kompleksów, z powodu takiego że moj mężczyzna lubi sobie popatrzeć bo i tak najbardziej lubi patrzeć na mnie, i nie tylko patrzec ;)

Gość wariuuusek
faceci czasami faktycznie niepotrzebnie sprawiaja ze dziewczyny maja wieksze kompleksy pozdrawiam 👋