Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewna w czerwonych bucikach

Zaczynamy walkę o piękne ciało.

Polecane posty

Przejrzałam się w lusterku. Dokładnie,bardzo dokładnie i stweirdzam,ze ostatnio zaniedbałam się.Przytyłam ,moja cera jest szara,wlosy nie tak błyszczace jak dawniej. Czas coś z tm zrobić. Schudnć kilka kilogramówi i ogólnie poprawić swój wygląd. A jak wiadomo,kiedy dobrze czujemy sie we wlasnej skorze nasze samopoczucie również się poprawia. Założyłam ten wątek,ponieważ mam nadzieje,ze dołączą do mnie jakieś fajne kobietki i razem bedziemy dażyły do osiągnięcia naszych celów,wspierając sie i wymieniając radami.

Gość karlakarlo
no a jak to zrobisz?

Ja sie zgłaszam. Odchudzam się, ćwiczę, wczoraj zafarbowałam włosy. Efekty są, ale mizerne. Niemniej sie nie poddaję i czekam na nastepne chętne :) :D

Gość nobi
Cześć moge się podpiąć:)?

Gość karlakarlo
no rzeczywiscie zafarbowaniem wlosow mozesz sie pochwalic

Gość nobi
ja ostatnio też się zaniedbałam:(.Już czas to zmienić!a tak wogóle to przydałyby mi się jakieś dietetyczne przepisy.Macie coś?

Gość nobi
zafarbowanie włosów to juz dobry początek!

Gość nobi
coccinella jak się odchudzasz?

ŻP - to dla mnie najskuteczniejsze. Mam za słaba wole, żeby przez 2 tygodnie jeść tylko jajka i szpinak. Staram sie jeść niskokalorycznie - mało chleba, do tego gotowane mięso, zero słodyczny (albo prawie zero). No i oczywiście ćwiczenia.

O.jak miło,że ktoś zainteresował się wątkiem:) karlokarlo.. Zamierzam po pierwsze narazie bardzo ograniczyć ilość spożywanych kalorii np do 800 a po 2 tygodniach zacząć jeść ok 1200-1500. Muszę szybko pozbyć się kilku kg,bo to motywuje mnie do dalszej pracy nad sylwetką:) Zamierzam codziennie spędzać godzinle na rowerku stacjonarnym,do tego brzuszki..których niestety nie daję robić więcej niż 40 :/ Może kupię hula hop? Wszędzie czytam,ze efekty zabawy z hula hop;) są świetne! Poza tym, dużo wody mineralnej,spacery na świeżym powietrzu,zielona herbata,maseczki..itp itd:) Czekam na wasze typy! Może macie jakies ulbione zabieki kosmetyczne,godne polecenia??:) cioccinella! Fajnie,ze jesteś :) Super,że zaczęłaś naprawdę o siebie dbać..wiadomo,ena efekty trzeba poczekać,ale moim zdaniem warto:) "Bierz życie jakie jest..." świetny tekst:):):) nobi! witamy!!

Sęk w tym, że samo ograniczenie kalorii wcale nie prowadzi do skutecznego schudnięcia. Organizm w inny sposób reaguje na kalorie z tłuszczu i w inny na kalorie z węgli. W praktyce sprawdza się tylko jedan spsoób: jeść zgodnie ze zdrowym rozsądkiem, zawsze tak samo i przy tym wyrobić sobie przyzwyczajenie do spożywania nie więcej niz 100 g węglowodanów dziennie o IG miejszym niż 50. Pozdrawiam

Gość karlakarlo
ja kupilam rowerek ale pojezdziłam troche i mi sie znudzil zaczelam biegac ale tez mi sie znudzilo,szoruje sie gabko na cellulit, kiedys pilam czerwona herbate ale rozwalila mi watrobe,teraz popijam troszeczke zielona a znacie cos na cellulit?

No i co z naszym topikiem? Ja szoruję się rękawicą sizalową, wcieram żel, do tego peelingi z kawy i okłady z olejku cynamonowego z grapefruitowym. Czyli standard. Nie zgadzam sie, że ograniczenie kalorii nie powoduje chudnięcia i nie zamierzam popadać w obsesję liczenia węgli. Piszcie co u was.

Nie mam miejsca na rowerek :( Myślałam o skakance, ale przecież nie będę sąsiadce skakać po głowie. Mogę skakać na klatce schodowej, ale czy mój sąsiad nie będzie na mnie dziwnie patrzył?

Gość kiki mki
cześc coccinela... rowerek najlepszy, ładnie wam uformuje pośladaki, tylko trzeb a gularnie.. peeling podstawa! mój facet sie pyta co robie ze mam taka miła skóre w dotyku, a ja od niechcenia: ee, juz taka mam...:) co jeszcze..? nie wiem.. kolor włosow owszem, ale w miare naturalny..

witam. je również marze o pięknym ciałku, moje Słonko mówi, że jest dobrze, ale to nie on będzie paradował na plaży w stroju kąpielowym... mam już troszke doświdczenia w odchudzaniu, służe Wam dziewczyki swoją radą i trzymam za Was kciuki

U nas własnie były imieniny i zjadłam wielki kawał ciasta :( :( Już myslałam, że to koniec imprez w najbliższym czasie. Ja na ziemistą cerę stosuję samoopalacz - na solarium niestety nie mam czasu. Mam dość jasną cerę co przy ciemnych włosach nie wygląda najlepiej.

Czesć :) Właśnie wróciłam z ostatniego egzaminu w tej sesji. Wszysstko mam już za soba...tak więc mogę teraz skupić sie na swoim ciele i trochę porządniej o nie zadbać:) karlokarlo_ja tez piję zieloną herbatę..nie wiem czy tak naprawde jest tak zdrowa jak się mówi,ale przynajmniej nie ma kalorii i jest całkiem smaczna:) cioccinella_widze,ze u Ciebie wszystko dobrze! żele,pillingi,masaże..ah..:) Suuper! Może zamiast rowerka ćwiczenia na podłodze" ;) albo po prostu szaleństwa w klubach?;) kilkugodzinny taniec swietnie qwplywa na sylwetkę..no i oczywiście na humorek! Zaczyna sie lato,wiec i spacery sa wskazane! Nie ma jak swieże powietrze! Rewelacyjnie dzuiala na cerę! :) I nie przejmuje sie zjedzonym ciastem! Przecież najważniejsze,aby we wszystkim zachować równowage, nie możemy popadać w skrajności i odmawiac sobie wszystkiego:):) kiki miki_ ja tez jestem za rowerkiem,tyle tylko,ze na małym obciążeniu,aby zbytnio nie rozbudiować łydek:) czas wziąc sie za siebie.milo ze do nas dołączyłaś:)_ na zmęczoną szara twarz..zdrowa dieta! dużo warzyw i wody mineralnej ..no i oczywiscie sport!! :) kokochanel_gratuluję postępów w odchudzanku!!:) powiedz jakim sposobem ich się pozbyłaś?:)

Gość zuzka22
czesc wam dziewczynki, od ponad miesiaca jestem na dietce, tz zdrowo sie odzywiam, robilam tez cwiczenia(hula hop, skakanka i 6w) ale z czasem mi sie znudzilo. niewiem, czasami jestem pelna optymizmu a za chwile brakuje mi sil na dalsza walke. moze z wami bedzie mi latwiej sie zmobilizowac. schudlam 5kg, potem na tydzien sie zaniedbalam i ciach 2 kg do przodu i tak waga stanela i stoi

Zuzka - zrobiłaś całą szóstkę? Ja traktuje to jako obowiązek, coś co trzeba zrobic wieczorem. Jak kąpiel i mycie włosów. Zreszta ćwiczę parę dni i juz widzę efekty, co mnie dodatkowo mobilizuje.

Gość zuzka22
nie, wlasnie ze dobrnelam tylko do polowy.potem byly urodzinki, to tu to tam i tak przestalam a ty jak dlugo juz robisz??

Gość zuzka22
hmm, wlasciwie moglabym zaczac na nowo, przeciez chce schudnac, no nie?? :D zaczne od dzis a ty bedziesz mi przykladem :)

moim zdaniem najbezpiczniejsza jest dieta 1000 kcal, właśnie na niej udało mi się zrzucić kilka kg. Podstawą są jednak ćwiczonka!! bez tego się niestety nie obejdzie

Gość karina140
Ja jestem już na diecie 2 miesiące wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl i powiem Wam,że działa na początku myślałam,że nie pomoże no bo jak, ale pomógł i dalej pomaga. Schudłam już 16kg jeszcze 2 tyle ;) i będę w końcu miała swoją wymarzoną sylwetkę;) i wskoczę w bikini na swoim urlopie;)