Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stllll

Nie wierzę, że kobieta może też mieć orgazm.

Polecane posty

Gość hmm..powiem więcej
orgazm, który przeżywa mężczyzna to jest wielkie NIC w porównaniu do tego, co przeżywa kobieta. to tak, jakby przyrównać zapalenie zapałki do wybuchu wulkanu. jest fajnie :classic_cool:

Gość żona stlll
Fakt, nigdy nie miałam :classic_cool:

Gość daraaaaaaaaaaaaaaa
orgazm faceta to pierdniecie wiewiórki w porwnaniu do kobiecego... 1. kobieta moze miec łechtaczkowy, pochwowy, sutkowy, odbytniczy a facet znam tylko jeden ---->wytryśnięcie chyba ze jest gejem to odbytniczy 2. kobieta moze miec kilka orgazmów naraz a facet ---> śmiech 3. załoze sie ze jakby jakis facet przezył orgazm kobiecy----> chciałby zmienc płeć

Gość stllll
ale za to facet ma za kazdym razem a wy kobiety? raz na 10 prób, raz na 100 prób?

Gość wódkus pozwulus życius
my mamy 50 razy na 10 prób :P

Gość daraaaaaaaaaaaaaaa
zasadniczo sie mylisz .....ja mam zawsze ale co my porównujemy orgazm faceta to nieporozumienie.......dla przetrwania gatunki...za to my kobiety wyuczony długi profesjonalny za kazdym razem inne i głębsze doznania .....hej mozecie mam pozazdrościc .....podszywacze prawdziewej rozkoszy

Gość wódkus pozwulus życius
od razu licytujemy...my się chwalimy

Gość facet 22lata
ja mam wspanialy i przyjemny. Fakt raz krotszy, raz dluzszy, raz mnie, raz bardziej rozkoszny. Nie narzekam i nie marze o zmianie plci. A poza tym seks to nie tylko orgazm (choc dla mnie jesli juz seks sie rozpocznie, to musze miec orgazm, bo inaczej bylbym zly 😠

\"Kiedy Pan Bóg skończył tworzenie Wszechświata, uświadomił sobie, że pozostały mu jeszcze dwie rzeczy do podzielenia między Adama i Ewę. Jedna z nich, wyjaśnił, które pozwala właścicielowi oddawać mocz w pozycji stojącej. Adamowi bardzo podobał się ten pomysł, toteż błagał, żeby jemu to dać. Ewa uśmiechnęła się mile i powiedziała Bogu, że skoro Adamowi tak na tym zależy, to niech to weźmie. Zatem Bóg przyznał to Adamowi, który natychmiast odszedł na bok i z zapałem zaczął siusiać na drzewo oraz tworzyć wzór na piasku. A widział Bóg, że to było dobre. Następnie Bóg zwrócił się do Ewy. \"Jest jeszcze ta druga rzecz - powiedział - W tej sytuacji ty możesz ją dostać.\" \"Dziękuję - odparła Ewa - Jak to się nazywa?\" - Bóg uśmiechnął się , odpowiadając : :\"Wielokrotny orgazm.\"

Gość pabi
ORGAZM JEST TYLKO JEDEN DEBILE!!!!!!!

Kobieta też może mieć orgazm, ale to zalezy od mężczyzny jak się postara. Zawsze staram się by kobieta pierwsza odleciała, bo nam \"stety\" łatwiej jest wejsć na szczyt ;)

Gość nie wierze sobie
cytuje: Nie wierzę, że kobieta może też mieć orgazm........ ....... no ja tez nie wierze, za kazdym razem jak mam. No, normalnie nie wierze.....

Gość so stilla
dzieciaku , ja mam zawsze! :p a to,żekobieta ma rzadko to wina faceta a nie jej :p Widocznie z ciebie marny kochanek :p