Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*majka

Jak wywołać wcześniej miesiączkę?

Polecane posty

Pytanie j.w. Wybieram się na wesele i akurat wypada mi w te dni @. Czy są jakiej naturalne lub inne metody na przyspieszenie miesiączki? Nie używam tabletek antykoncepcyjnych. Wiem, że wtedy nie byłoby problemu.

Gość hop do gory
kup malwe i zaparzaj,poczytaj w necie-przyspiesza miesiaczke

Gość itosie
lekarz daje mi takie tabletki na przyspieszneie miesiaczki, to nzaczy na wywolanie miesiaczki ale w sumie nie wiem czy to u Ciebie bedzie dzialac ja to biore to mam czasami zanik jak chcesz to ci sprawdze i odpisze jutro, bo pudeleczko jest w domu

hop do gory, a po ilu dniach picia teh herbatki mniej wiecej pojawia się @?

Gość monikomaniaaaaaa
A co do zanikania miesiaczki to jak to jest? jesli nie bede leczyla tego czy jak to mozna nazwac to moze ona calkiem zaniknac czy jak to jest?

Gość Sprawa
Moim zdaniem każda ingerencja w zdrowy organizm to nie jest zabawa bez konsekwencji.

Gość Sprawa
Wywoływać miesiączkę to znaczy że jej brak i to należy leczyć farmakologicznie czy przez picie ziół ale nie radzę samej eksperymentować na sobie mogą powstać komplikacje.

Gość Sprawa
Zanikanie miesiączki to poważna sprawa. To sygnał że coś się dzieje w gospodarce hormonalnej/poczytaj o hormonach/

Sprawa, rozumiem,że nie jest to zdrowe. Ja pytałam o przyspieszenie miesiączki.

Gość Dobra jest
malwa ,polecam ,mi zawsze pomaga ale tyczy sie to raczej takiego przypadku gdy jestem jak balon jestem na wylocie....

Gość itosie
czesc czekalam na Twoja odpowiedz wczoraj i w sumie odpisalas za pozno bo ja juz poszalm do domciu z pracy no ale o ile amietam to tabletki sie nazywaly dd........ w sumie jak chcesz no to teraz na pewno odpowiem ci jutro

Gość pytonica
Musisz isc do ginekologa.Przepisze Ci cos na wywolanie-moga to byc tabletki albo zastrzyki.Przeprowadzi wywiad i cos do Ciebie dopasuje.Nie zawsze jedne tabletki dzialaja na wszystkich tak samo.

Gość itosie
no wlasnie sa jeszcze zastrzyki, calkiem o nich zapomnialam, ale to tylko dlatego ze to bylo kilka lat temu :)

Gość Kukielka
Kurcze, a może ktoś wie, jak opóźnić? Nie chcę brać żadnych pigułek, od antykoncepcyjnych mam teraz dłuższą przerwę. Sęk w tym, że zaczynam nową pracę z początkiem maja, a okres wypada mi tak 3-4 maja. Problem w tym, że moje okresy są wyjątkowo bolesne, a mój żołądek nie toleruje środków przeciwbólowych. No i nie wiem jak to zrobić, żeby pracować, robić dobre wrażenie, a jednoczesnie nie zejść i nie zemdleć. Dodam że praca w dużej mierze fizyczna - prowadzenie zajazdu i obsługa gości w knajpie.