Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkawwa

fryzjer damski w Wawie - kto poleci?

Polecane posty

Gość kobietkawwa

czy mozecie polecic jakiegos sprawdzonego fryzjera w Warszawie i powiedziec ile bierze? :)

Gość kobietkawwa
proszę ładnie:)

Gość kobietkawwa
:)

Gość 4578
bardzo lubie salon fryzjerski na bemowie nowym , w pasazu kolo takie bazarku ,salon miesci sie przy taikim małym placyku do zabaw ogrodzonym dla dzieci, ceny tam są nie wysokie a obsluga bardzo fajna :)

Gość kobietkawwa
dzięki, ale jaka ulica? ktora fryzjerka i ile biora?:)

Gość ja mam fryzjerkę super
aktualnie nie pracuje ona w salonie bo się uczy, a jest super. W domu robi mi baleyage i ścina. To fryzjerka -stylistka czyli potrafi dobrać fryzurę :)

Gość 4578
heh są to ul.powstanców sląskich,kolo mc'donalds ,tam jest przystanek pirenejska, fryzjerki wszystkie sa spoko,cena ok 30 za jakies fajne ciećie, 60 za farbe:)

Gość kobietkawwa
a co tam jedzie i jaki jest adres albo telefon? trzeba się umawiać? kurcze z centrum to 1,5godz.drogi:(

Gość kobietkawwa
dzięki:)a ta dziewczyna, ktroa się uczy ile bierze i gdzie przyjmuje?

Gość ja mam fryzjerkę super
w swoim domku albo klientki około 25 zł strzyżenie a 90 - strzyżenie, baleyage, układanie.

Gość kevin
A moge polecic siebie.??????jestem fryzjerem stylista....zapraszam do siebie do salonu.....w Centrum na Jana Pawla2.......tel.kontaktowy 694020227....Kevin....goraco zapraszam...i pozdrawiam...

Gość kevin fryzjer
Tak to jest reklama.......ale jakos i gdzies trzeba dac znac o swoim istnieniu. Dla kobiet dbających o perfekcyjny wizerunek, swoje usługi proponuje fryzjer stylista. Zadbam o kondycję twoich włosów i doradzie w doborze właściwej fryzury i koloru. zapraszam..........do salonu mieszczacego sie na kabatach...jest rowniez opcja dla osob ceniacych sobie kameralnosc pracuje na kosmetykach profesjonalnych....!!! 698066345......kevin

Witam, ja polecam Vip Salon przy Centrum Handlowym Wileńska na ul.Białostockiej 24 lok 105. Pracuja tam super fryzjerki ja osobiście byłam u Karoliny i jestem zachwycona a i numer mam 22 618 22 27. Przedłużałam tam tez włoski i są od 400 zł acha i jeszcze strona tu jest wiecej informacji http://www.vipsalon.pl/