Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka *

Jak skutecznie uwiesc mezczyzne ???????

Polecane posty

Gość limonka *
kurcze sama tego nie rozumie widze ze jak patrzy na mnie to oczka mu sie smieja ale mowi ze mnie lubi to co mam sie zapytac czy cos wiecej niz lubi????

Gość limonka *
kaska a jak inaczej mam powiedzieco sobie jak nie dziweczyna ???? przeciez spoytka sie ze mna chce spedzic ze mna wakacje wiec co mam powiedziec??

Gość artystka_____
sluchaj, moze on ..wiesz..nie robil jeszcze tego z dziewczyną :):):) i się wstydzi :)

Jestescie para czy nie????? Czy sie tylko spotykacie? Bo jak ta druga opcja, to nie nazywaj Siebie jego dziewczyna :] Sluchaj...ja bym sprawdzila czy zateskni....a tak to nie wiem co Ci poradzic.

Gość limonka *
hmm a czy para a spotykanie sie to nie jest to samo ????? artystka trafiłas:P

Gość limonka *
kaska ...mowi mi ze jak mnie nie widzi to teskni za mnai czeka kiedy sie spotkamy wysyła mi smski i strzałeczki.....

Wiesz...spotykac to sie mozna z przyjacielem np...dlatego myslalam,ze jeszcze niczego nie zaczeliscie. Potem dodalas o calowaniu..to mie zmylilo..ale on ciagle mowi,ze Cie lubi no...no to co go skusilo by byc z Toba????Hmmm??? Moze sie jednak zakochal co? :)

Gość limonka *
kaska wiesz to raczej nie sa spotkania jak z przyjacielem bo z takim nie chodzisz za reke i nie całujesz go słodziutko:P włąsnie mnie to zastanawia dlaczego mi mowi ze mnie lubi a nic wiecej nie powie a moze on nie potrfai nawet tego powiedziec????? a co go skusiło sama nie wiem .... tez bym chciała iwedziec ale przeciez sie nie zapytam go ot tak o to

Gość limonka *
co do tych spotkan to widze ze wczesniej rzadko sie spotykalismy teraz on by chciał coraz czesciej ale chwilami jest taki niesmiały do mnie ze sama nie wiem ocmam myslec juz :O a po czym poznac czy sie zakochał moze ?;););)

No a gdybys mu powiedziala,ze sie ktos wokol Ciebie kreci? Tak wiesz, na zazdrosc? Hehe...az sie sama zasmialam nie wiedziec czemu ;) Powiedz mu \"Ty mnie tylko lubisz, on mowi,ze czuje wiecej\" Buahaha :D Oj to perfidne :P

Gość ulozony swiat
to ze sie czule calujecie nic nie znaczy, po prostu milo spedza czas, a moze po prostu nie rozumie co to milosc, moze i sie zakochal ale jak z tego nie zdaje sobioe sprawy bo nie wie co to znaczy kochac to ci tego przeciez nie powie, bo w jegio mniemaniu by cie oklamal, a zakladam, ze nie chce tego zrobic, jest niesmialy? Oj chyba mu prak pewnosci, biedak nie wie co zrobic, moze to i lepiej dla niego jeszcze by umoczyl akcje :)

Gość Albinqs
Rozebrać sie i do "dzieła" ;pp

Gość limonka *
uswiat....tak podobno jest niesmiłay ale cos mi sie nie chce w to wierzyc ;)

A ja mam chłopaka który mnie nie kocha (też chodzimy za rączke, też się całujemy...ale w sumie już sama nie wiem czy nazwać go chłopakiem, czy ja jestem jego dziewczyną? :o ) Wiem, że czuje mięte do swojej pierwszej dziewczyny :o (a jednak całuje mnie, był jeszcze z kimś przede mną :o ) I też mam pytanie... Co zrobić aby go w sobie rozkochać? :o Nie uwieść bo w z tym problemu nie ma... :o Ale rozkochać, tak aby to o mnie myślał, był ze mną szczęśliwy, inicjował spotkania ect. Dodam, że mamy to samo hobby, podobam się mu, dobrze nam się rozmawia, lubimy się razem śmiać, spędzać czas...ect. Więc co jeszcze mam zrobić cholera?! 😠 :o

Gość moze za wczesnie by
to powiedziec, przeciez nie od razu mowi sie komus, ze sie go kocha. on nie chce rzucac slow na wiatr, chce byc pewien swojego uczucia. jestescie razem, na pewno to sie bedzie rozwijalo, pozwol dojrzec temu uczuciu... a moze podczas wspolnych wakacji zdecyduje sie na te slowa....

Gość limonka *
kaska a dlaczego sie zasmiałas co ???? az tak tragicznie to wyglada 😭 tez myslałam zeby powiedziec cos o tym ze ktos sie pojawiał i mnie namawia zebym sie umowiłanawet bym sie nie mineła z prawda:P ale boje sie ze to odbierze moze zle a ja tez bym nie chciała tego schrzanic .

Gość limonka *
za wczesnie mowicie hmm znamy sie rok czasu juz wiec ile czekac jeszcze mam na te słowa ???? zgdazam sie ze uczucie se musi rozwijac ja kiedys wierzyyłam w miłosc od pierwszego wejrzenia ale juz mi mineło i z nim tez takbyło ze na poczatku to tylko mi sie podobał i to nie za duzo ale był takie dze dziecko i z czasem coraz bardziej zaczełam go rozumiem a jak wspomniałam baroniłam sie przed uczuciem bo juz raz sie spazyłam:( wiec wolałam sie przekonac czy warto sie angazowac jesli z drugiej strony tez cos jest bo potem sie okropnie cierpi:( ale teraz jestem w kropce bo i tak nic nie wiem a widze ze ja sie zakochałam ;)

Gość Jak na 23-letnią
kobiete to zadajesz pytania takie, ze mnie ogarnia pusty smiech, więc tak na prawdę ile wiosenek liczysz :-D

Gość liselle
no oczywiscie przecie z ja tez nie cche i zadam wyznan na 1 spotkaniu1 czlowiek cieszy sie ze ta osoba jest a slowa mowi sie kiedy sie czuje

Gość limonka *
czasem wiek nie ma znaczenia mozna zgłupiec w kazym wieku :P

Gość ulozony swiat
no tak niesmialy, tez nie chce mi sie w to wierzyc :) najlepiej sie mu oddaj to zobaczyssz co on zrobi, skorzysta czy powie nie jestem jeszcze przygotowany :)

Gość limonka *
swiat...wiesz raczej tego nie zrobie bo to sie robi kiedy chca obydwie strony a jak bym sie poczuła gdyby powiedział ze nie??? napewno ja nie wyjde z ta propozycja jako pierwsza

Gość BULIBUNIA
A ja mam pomysł! Zaproś go do siebie najlepiej jak nie ma nikogo w domu! Przygotuj kolacje albo jak nie umiesz gotowac to kup winko zapal swieczki rozłóż poduszki na podłodze, ubierz się pięknie!!!! Nie zapomnij o seksownej bieliznie! Jeśli się uśmichnie na twój widok to twoja rola się tu kończy on będzie wiedział co dalej robić a gwarantuję ci że BĘDZIE WIEDZIAŁ! Nie koniecznie musicie się kochać ale miła szczera rozmowa przy winku!!!!!Efekt gwarantowany!!!!!POWODZENIA