Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka *

Jak skutecznie uwiesc mezczyzne ???????

Polecane posty

Gość limonka *

:)

Gość 7s77s7ss
pokazując brochę

Gość ulozony swiat
uwiezsc do lozka chcesz? jak tak to po co uwodzic po prostu popusc wodze fantazji ;) lepiej nie uwodz, bo gosc jeszcze sie zakocha a tego bys pewnie nie chciala

Gość limonka *
a moze bym chciała zeby sie zakochał :P

Gość limonka *
moze zle sie wyraziłam uwiesc tak na reszte zycia :D

Gość ulozony swiat
aha, na reszte zycia :) uwidziesz biedaka on bedzie myslal, ze tobie zalezy na nim tobie nie bedzie odpowiadal ty go rzucisz a gosc nie da ci zyc na reszte zycia ktore ci zostalo :D

Gość limonka *
ale mi na nim zalezy i nie chciała bym zeby nikt nikogo rzucał....

Uwodzenie mozesz zaczac kiedy zechcesz...Pytanie, czy on chce byc uwodzony przez Ciebie? Bo juz samo jego \"chce\" ulatwia sprawe, jest bardziej otwarty na Twoje wdzieki :)

Gość limonka *

Gość limonka *
hmm jest podatny ale ja chyba nie potrfaie skutecznie uwiesc faceta :( moze jakies rady ??????? co robic czego unikac ???

No sluchaj..jak jest podatny na Twoje wdzieki, tzn, ze juz zaczynasz go zauraczac :) No to juz jest pierwszy, duzy krok ;) Oj a co z tym dalej masz zrobic? Hmm...ciezko powiedziec...moze go czyms zaskoczyc fajnym? Co lubi? Co by chcial zrobic z Toba w wolnym czasie? Usmiechaj sie, dawaj znaki. Ale jedna uwaga...nie rob wszystkiego sama. Daj mu wyraznie do zrozumienia, ze sie nim interesujesz, ale pozwol mu rowniez zadzialas, zeby sie nie czul osaczony przez Ciebie. faceci to zdobywcy, fajne jest przeciez rowniez to,ze on widzi, ze dziala na Ciebie :)

Gość limonka *
kaska no wiesz nie mam pojecia czym go zaskoczyc .. aon najchetniej by sie połozył i przytulił do mnie ;) a jak ma ochote to zaczyna mnie całowac :P ale juz sama nie wiem co mam zrobic zeby czuł sie ze mna tak zeby chciał ze mna zostac juz na stałe ,bo on nalzey do osob co twierdza ze sie nigdy nie zakochali i nie potrfaia chyba a ja tak bym chciała zeby sie zakochał bo ja sie długo broniłam przed tym ale widze ze ja coraz mocniej wpadam w to uczucie a on zaledwie mnie lubi :( wiec poradzcie cos co zrobic by sie to zmieniło

Gość artystka_____
limonko a ile lat ma ten facet? wogole ile macie oboje?

Aaaa....czyli Wy sie spotykacie? :) No skoro Ciebie caluje..hmm...widzisz, Ty sie bronilas, moze on rowniez? Moze on potrzebuje czasu by stwierdzic,ze chce Ciebie? Sluchaj...a czesto sie spotykacie? Ma Ciebie kiedy zechce?

Gość limonka *
artystka mamy po 23 lata :) kaska tak spotykamy sie :) ale powiedział mi ze tylko mnie lubi a mi sie prawie łezki zakrazyły 😭 jesli chodzo o to ze potzrebuje czasu to moze i tak ale ile jeszcze namysla sie juz dosyc długo ...... a jesli chodzi o spotkania to zazwyczaj ja decyduje kiedy chce i on sie zgadza zazwyczaj na wszytsko .......:D i mozna powidziec ze to ja mam go kiedy chce :P

Gość limonka *
dziewczyny poradzcie cos czego mam nie robic zeby nie zepsuc tego co juz jest ?? on wie ze mi na nim zalezy ze mi sie podoba ...czy to zle ???

Gość artystka_____
ja Ci nie doradzę - ja sama tak dalam jakis czas temu czadu, ze mu sie na oczy nie pokazuję :o

No sluchaj...on Ciebie tylko lubi a dajesz mu sie calowac? Dziewczyno, zmien nastawienie. Zabierz mu to co lubi, nie dawaj sie calowac, przytulac....Moze zateskni i zrozumie hmmm? A jesli nie, to bez sensu. Widzi w Tobie kolezanka i juz :)

Gość limonka *
artystka powiedz co takiego zrobiłas zebym nie zrobiła moze tego samego :P

Gość ulozony swiat
nie jest zle, tak ma byc musisz wiecej sie starac on wie o tym, ze ty lecisz na niego i tez nie chce czegos zepsuc, a zepsulby jakby sie na ciebie np rzucil, on tylko bada teren, to jest taka walka, on sprawdza co moze z toba zrobic a co nie, niestety to musi trwac

Gość limonka *
kaska ale powiedział ze nigdy sie nie zakochał a mnie lubi .....wiec co mam go przekreslic od razu i powiedziec albo mnie kochasz albo mnie nie bedziesz wiecej całował?????😭

Gość artystka_____
tej akcji nikt nie powtórzy ..choćby się starał :o generalnie nie nalezy się narzucać i upewnij sie, ze jest sam, bo po co za nim latac, jak on i tak inną kocha?

Gość ulozony swiat
zbadaj teren, bez dobrego rozpoznania nie ma efektow :)

Gość limonka *
nie ma nikogo poza mna tego jestem pewna :)

Gość limonka *
ulozony swiat ...... co do tego rzucania sie to nie ma szans to nie ten typ faceta ale ze bada to napewno ;) za kazdym razem coraz wiecej i wiecej :P a ile to ma niby trwac jeszcze ?? jak chce ze mna jechac na wspolne wakacje ???

Gość artystka_____
sluchaj, a moze sa juz jakies zwiastuny ?- wiesz, tylko Ty nie widzisz albo nam nie mowisz o tym... a calowac bym sie nie dala, chocbym miala skonać... 😠

Gość limonka *
artystka ...wiesz on napewno nie kocha innej bo co tu duzo mowic ja jestem jego pierwsza powazana dziewczyna :)

Ja nic z tego nie rozumiem. Jestes jego dziewczyna, ale mowi Ci,ze sie nie zakochal? No kurde bez jaj...to sie kupy nie trzyma i jest beznadziejne :|

Gość artystka_____
zabiera się jak pies do jeża...jak sądzę ale "iskrzy"? wiesz na pewno, ze "iskrzy"?