Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuknieta czy jak

Kurcze, nie potrafie połknąć kapsułek czy ktos tez tak ma?

Polecane posty

Gość stuknieta czy jak

kupilam sobie betakaroten, okazalo sie, ze to kapsulki. i wsciekam sie na siebie, bo rozgryzam je i dopiero wtedy polykam. za cholere nie polkne calej, a pewnie przez to slabiej dziala.

nalej sobie czegoś do picia, weź kilka łyków, a kiedy weźmiesz następny i będziesz miałą płyn w buźi szybko włóż tabletkę i połknij ;). Tak się dzieci uczy połykać jak mają problemy

Ja radze nabrac do buzi np. jogurt lub cos slodkiego i wtedy polknac tabletke. Mi to pomaga.

Gość stuknieta czy jak
no to chyba dobry pomysl, zaraz wypróbuje :) akurat mam jogurt. niektorzy to przełkną i nawet nie popijają, a ja mam tak od dziecinstwa.

Gość stuknieta czy jak
z jogurtem rzeczywiscie lepiej, ale znowu rozgryzlam :) nie naucze sie juz chyba

Gość spila
ja nie potrafię w całości połknąć etopiryny itp o chropowatej powierzchni a takze wit. A+E jest okrągla i nie przechodzi mi przez gardło:o Nie miałam takich problemów jeszcze kilka lat temu, ale po tym jak obejrzałam program o córce Ewy Błaszczyk mam fobie, ze któregoś razu połknę tak samo:o

Gość stuknieta czy jak
tak, takie historie sie zdarzają. syn znajomej mojej babci umarł w wieku 10 lat. polknal zakrztusil sie i umarł . niestety :( wiec jak bylam mała moja mama nie zmuszala mnie, tylko miażdzyla wszytkie tabletki w lyzeczce.

Gość eve66
A ja też nie umiem łykać tabl i teżmam tak od dzieciństwa. Zawsze na mnie krzyczeli ,no ale to nie moja wina ,ze mnie zaraz na wymioty bierze :( Dobrze ,że antykoncepcyjne są małe ;p

Gość ja ja ja
Wspolczuje Wam, bo ja moge kazda tabletke lyknac bez popijania.... oczywiscie popijam, ale nie mam problemow.... :)

Gość stuknieta czy jak
eve66 mam dokladnie tak samo. pierwsze tabletki ktore polknelam to wlasnie anty i tez podchodzilam do nich jak pies do jeża. ale udalo sie przemóc.

Gość stuknieta czy jak
Bogdanku, jajkami mozesz poklekotac na erotycznym, na pewno znajdzie sie amator twojego klekotania i cie doceni.

Gość a jedzenie
też boisz się połknąć ?

Gość stuknieta czy jak
jedzenie rozgryzam

Gość to jak wy swojemu facetowi
loda robicie ? jak takie zastrachane jesteście, ze nawet głupich tabletek boicie się łykać

Gość stuknieta czy jak
a co ma piernik do wiatraka :)

Gość zkołowana
ja też mam ten problem z połykaniem tabletek szczególnie jeśl są takie duże albo nie są w takiej śliskiej otoczce np. etopiryna niedość że duża to jescze nie sliska. często staje mi w gardle i wypluwam. i jeszcze raz prubuję.