Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał:

Elcia prosi ciebie żebyś jej maszynę heblujonco kładem z Warszawy centralnej do Gorzowa wlkp przewiózł. Płaci pieniędzmi. Pomożesz?

To busem chyba trzeba i mam za daleko do Wawy . Zresztą jestem zajęty robotą. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

To busem chyba trzeba i mam za daleko do Wawy . Zresztą jestem zajęty robotą. 😁

Prosimy. Ona niedługo dostanie 800 plus.

13 minut temu, Get Out napisał:

Większość ludzi boi się zmian z tego co widziałem .

Jedni się boją, inni je prowokują. Jedni boją się wyjść ze strefy komfortu, inni nie potrafią usiedzieć dłużej w jednym miejscu.

Ten filozof od zmian to Heraklit z Efezu. Google tak mówią. 

Widzisz? Zaczyna się ruch na ero. W tym miejscu jest potencjał. 😁

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Myślisz , że stane się wtedy normalsem wątpię. 🤔I nudny wtedy będę . 😁

Ty zawsze będziesz kosmitą 🙂 gdzie tam będzie ciekawie bo będziemy gadali na przemian sami z sobą 😅

4 minuty temu, murb napisał:

Widzisz? Zaczyna się ruch na ero. W tym miejscu jest potencjał. 😁

Tknęli byśmy tu życie ale nie będzie mi się chciało i chyba przestaje być sentymentalny, bo jakbym w obcym miejscu był chociaż długie lata tu buszowałem. 😁

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ty zawsze będziesz kosmitą 🙂 gdzie tam będzie ciekawie bo będziemy gadali na przemian sami z sobą 😅

Haha starożytni kosmici totalnie zmienili mój światopogląd i nie oglądaj tego cyklu filmów, bo już nic nie będzie takie jak było . 😁

Ja i z jedną osobą mogę prowadzić dyskusja więc no problem. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Tknęli byśmy tu życie ale nie będzie mi się chciało i chyba przestaje być sentymentalny, bo jakbym w obcym miejscu był chociaż długie lata tu buszowałem. 😁

Skąd wiesz, że nie będzie Ci się chciało?

12 minut temu, murb napisał:

Jedni się boją, inni je prowokują. Jedni boją się wyjść ze strefy komfortu, inni nie potrafią usiedzieć dłużej w jednym miejscu.

Ten filozof od zmian to Heraklit z Efezu. Google tak mówią. 

Właśnie to się nazywa strefa komfortu temu nie chcą zmian nawet jeżeli są w niewygodnym położeniu. I chociaż lubię święty spokój, ale zmiany to dla mnie jak ewolucja bardzo wskazane.

1 minutę temu, murb napisał:

Skąd wiesz, że nie będzie Ci się chciało?

Bo wszystko zaczyna się w głowie , a nie mam takich planów na tą chwilę. Chociaż takiemu kogutowi zawsze się chce jak ma dużo kur. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Bo wszystko zaczyna się w głowie , a nie mam takich planów na tą chwilę. Chociaż takiemu kogutowi zawsze się chce jak ma dużo kur. 😁

Cześć Widmo. 😁

6 minut temu, Get Out napisał:

Haha starożytni kosmici totalnie zmienili mój światopogląd i nie oglądaj tego cyklu filmów, bo już nic nie będzie takie jak było . 😁

Ja i z jedną osobą mogę prowadzić dyskusja więc no problem. 😁

Raz kawałek oglądałam ale to nie dla mnie. Jak już kompletnie nie ma nic w tv to wole włączyć sport lub muzykę.

Z tobą mozna gadać bez końca 🙂

6 minut temu, Get Out napisał:

Właśnie to się nazywa strefa komfortu temu nie chcą zmian nawet jeżeli są w niewygodnym położeniu. I chociaż lubię święty spokój, ale zmiany to dla mnie jak ewolucja bardzo wskazane.

Zmiany na lepsze sa fajne tylko czasem nie wiadomo czy to będzie na lepsze i dlatego ten strach. 

9 minut temu, murb napisał:

Cześć Widmo. 😁

Dobranoc Brum. 🙂

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Zmiany na lepsze sa fajne tylko czasem nie wiadomo czy to będzie na lepsze i dlatego ten strach. 

Ale bez ryzyka nie ma nic i nawet jeżeli raz czy drugi coś nie wypali to w końcu musi się pofarcić.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ale bez ryzyka nie ma nic i nawet jeżeli raz czy drugi coś nie wypali to w końcu musi się pofarcić.

Racja choć czy musi sie pofarcic w końcu? Niekoniecznie. Takie zmiany też strasznie męczą żeby nie paść z wycieńczenia 😆

11 minut temu, Onaaaa napisał:

Raz kawałek oglądałam ale to nie dla mnie. Jak już kompletnie nie ma nic w tv to wole włączyć sport lub muzykę.

Z tobą mozna gadać bez końca 🙂

Bo sport i muzyka tak nie obciąża psychy jak ciężkie dokumenty. 

Można ale nie z każdym stawiam na komunikację , bo wiadomo musi być selekcja . 😁

Oglądasz coś 🤔

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Racja choć czy musi sie pofarcic w końcu? Niekoniecznie. Takie zmiany też strasznie męczą żeby nie paść z wycieńczenia 😆

Część ludzi się poddaje w połowie drogi jak podczas biegu i oczywiście że męczące, ale z nastawieniem że się nie powiedzie to nic nie będzie tak jak bez planu nie ma wykonania czegoś. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Bo sport i muzyka tak nie obciąża psychy jak ciężkie dokumenty. 

Można ale nie z każdym stawiam na komunikację , bo wiadomo musi być selekcja . 😁

Oglądasz coś 🤔

Te cięższe przypadki lepiej omijać z rozmową chociaż sie na ciebie pchają 😁

Tak na tvn leci Sopot. Wcześniej byla chylinska i moja ulubiona piosenka królowa lez 🙂 wydaje mi się że chylisnka z wiekiem ma coraz wiecej tatuaży.

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Te cięższe przypadki lepiej omijać z rozmową chociaż sie na ciebie pchają 😁

Tak na tvn leci Sopot. Wcześniej byla chylinska i moja ulubiona piosenka królowa lez 🙂 wydaje mi się że chylisnka z wiekiem ma coraz wiecej tatuaży.

Ona od małego się wyróżniała taka postawa typowa pod prąd, a tatuaże jej pasują i potrafi śpiewać.

No pchają się jak do kogoś nie z tej ziemi ciekawi jak się zachowam. 😁

7 minut temu, Get Out napisał:

Część ludzi się poddaje w połowie drogi jak podczas biegu i oczywiście że męczące, ale z nastawieniem że się nie powiedzie to nic nie będzie tak jak bez planu nie ma wykonania czegoś. 

Akurat biegać moge i moge i moge i dobiegnę do mety.

Plan? Już dawno niczego nie planowalam z kilka lat. Moje plany nie wychodzą więc po co?

Edytowano przez Onaaaa

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Akurat biegać moge i moge i moge i dobiegnę do mety.

Plan? Już dawno niczego nie planowalam z kilka lat. Moje plany nie wychodzą więc po co?

A co masz planować skoro doszło do realizacji czegoś i kasa jest , to teraz tylko utrzymać ten poziom. A sport wyrabia charakter, więc będziesz walczyć gdy zajdzie taka potrzeba. 😊

2 minuty temu, Get Out napisał:

Ona od małego się wyróżniała taka postawa typowa pod prąd, a tatuaże jej pasują i potrafi śpiewać.

No pchają się jak do kogoś nie z tej ziemi ciekawi jak się zachowam. 😁

Fajnie wygląda i jeśli mówię to o kobiece to naprawdę mi sie podoba bo o mężczyźnie moge troszkę ściemniać 😅 nawet mam z nią zdjęcie, może kiedyś ci pokaże 🙂

Chca cie sprowokować a potem starzyć mi na ciebie jakbym ja miała nie wiem co zrobić? 🤔🤣

Plany właśnie powiodły się u Ciebie jeżeli chodzi o samowystarczalność. Dzieciak rośnie Twoja krew, a w związki nie opłaca Ci się iść, bo to jest mocno przereklamowane i lepiej dobrego kolegę mieć z którym można robić różne fajne rzeczy . 😊

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Fajnie wygląda i jeśli mówię to o kobiece to naprawdę mi sie podoba bo o mężczyźnie moge troszkę ściemniać 😅 nawet mam z nią zdjęcie, może kiedyś ci pokaże 🙂

Chca cie sprowokować a potem starzyć mi na ciebie jakbym ja miała nie wiem co zrobić? 🤔🤣

Chyba nie tylko z nią masz foty jak jeździłaś na koncerty. To typ kobiety nie w moim typie chociaż jej muzykę lubię . 

Pewnie uznano Cię za mamusie która przywołuje do porządku , bo przy mamie byłem grzeczniejszy żeby nie zabrała nagród. 😁

9 minut temu, Get Out napisał:

Plany właśnie powiodły się u Ciebie jeżeli chodzi o samowystarczalność. Dzieciak rośnie Twoja krew, a w związki nie opłaca Ci się iść, bo to jest mocno przereklamowane i lepiej dobrego kolegę mieć z którym można robić różne fajne rzeczy . 😊

Ale mialam inne plany całkiem inne. To z boku tak wygląda ale nie do końca tak jest bo nie da sie być do końca samowystarczalnym. Kolega jak najbardziej bardzo sie przyda.

13 minut temu, Get Out napisał:

Chyba nie tylko z nią masz foty jak jeździłaś na koncerty. To typ kobiety nie w moim typie chociaż jej muzykę lubię . 

Pewnie uznano Cię za mamusie która przywołuje do porządku , bo przy mamie byłem grzeczniejszy żeby nie zabrała nagród. 😁

A co ci sie w jej nie podoba? Za szczupła? Włosy za krótkie?

Haha ale ja nie umiem karać i mi dzieciaki na głowę wchodzą więc skargi ich nic nie dadzą 🤣

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Ale mialam inne plany całkiem inne. To z boku tak wygląda ale nie do końca tak jest bo nie da sie być do końca samowystarczalnym. Kolega jak najbardziej bardzo sie przyda.

Trzeba być realistą w naszym wieku i jak poobserwować, to ludzie naprawdę tkwią w syfie więc nie ma powodów do narzekań . 

Samowystarczalność w pewnym sensie , a w razie czego jesteś lubiana więc dużo ludzi pójdzie za Tobą. 😊

Zagram Ci i kładę się , bo dzisiaj za dużo wziąłem na swoje barki , a miałem nie brać to pieniądze mnie zawsze przekonają . 😁

Edytowano przez Get Out

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się