Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka99

Biegunka

Polecane posty

Gość Lenka99

Po trzech godzinach od wzięcia tabletki dostałam biegunki. Zjadłam niedobrą juz galaretke i to chyba od tego. Bire Logest. Powinnam sie zabezpieczyć dodatkowo czy myślicie ze tabletka się wchłonęła. Dodam jeszcze ze to 3 tabletka po 7-dniowej przerwie

Gość anja69
ja biore novyneete i wiele razy mialam biegunke i nigdy potem sie niezbespieczalam dodatkowo

Gość M***
pigulka wchlania sie od 3-4 godzin, zalezy ktory to dzien cyklu, bo jesli po 10 pigulce to spokojnie mozesz podejsc do calej sprawy, gorzej z tymi pierwszymi dziesiecioma... pigulka wg mnie sie wchlonela, ale moze nie cala

Gość szkoda kasy
chyba lepiej bedzie jak sie bedziesz zabeczpieczac dla wlasnego spokoju:)

Gość no ale ale
tak się pieprzyć po sraczce...? Fuuuu

Pigułka pewnie zdążyła się wchłonać, ale pewności nie ma i chyba lepiej będzie jak będziesz się zabezpieczać dodatkowo przez najbliższy tydzień.

Gość M***
zgadzam sie z Czajka:-) dodatkowe zabezpieczenie przez 7 kolejnych dni, ale... na moje... pigulka na pewno sie wchlonela:-)

Gość Lena99
Dziekuje dziewczyny za opinie bo jeszcze nigdy tak nie mialam to byl pierwszy raz co dostałam biegunki a tabsy biore juz pol roku. Znając moj przewraźliwiony charakter, wstrzymam sie na te siedem dni żeby później nie mieć schiz;)... Pozdrawiam was i myśle, że bedzie ok :) Buziaki :*:*