Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ścierka

Jestem ścierą.Spałam już z 12 facetami.

Polecane posty

Gość Do zygam zara
To, że Ty taka święta jesteś nie znaczy, że młoda dziewczyna nie może popełnic błędu. A poza tym nie masz prawa nikogo tu obrażac. Za pewne nie jesteś jej matką, aby prawic jej kazania. Idz se lepiej poczytaj więcej o tych swoich syfach. Gdyby nie żałowała, to by o tym tu nie pisała. Coś czuję, że nie spała z byle kim. A skąd wiesz, że można się poprzez tyle kontaktów seksualnych czymś zarazic? Pewnie sama coś złapałaś i wiesz to z doświadczenia. A jak chcesz żygac - to żygaj, a jeśli nie możesz- popatrz w lustro. Pozdrawiam

Gość a ja mam to w d
Nie mogę zliczyć tych facetów ale doszłam do wniosku że każdy jest beznadziejny

Gość Ktosiu
A co wy ku*wa myślicie, że prezerwatywy zabezpieczają przed wszystkim?? Jeśli ktoś ma to złapa, to predzej czy póżniej to złapie. Widac, ze w szkole nie słuchaliscie :/

Gość do-do zygam zara
jeszcze nigdy z facetem nie spalam bez gumki, bardzo mi przykro a jak facet nie chce gumki uzywac to wont! Ile razy robi sie jeden i ten sam blad???? 12?????? A Ty skad z kosmosu??? Do tej pory niczego nie zlapalam i nie zlapie bo po prostu tabletek nie bede sie chemia psuc zeby sie tylko troche poruchac...a wiec zawsze gumki bez wyjatku... a ja jak patzre w lustro to wyrzutow sumienia nie mam przykro mi, jak mialam 22 lata to bylam z tym jednym i koniec i nie puszczalam sie z nikim, tak swieta jestem i nie musze sie martwic czy syfa mam czy moze zarazilam kogos-co jest karalne. zegnam kretynie/kretynko nieodpowiedzialna/y

Gość do-do zygam zara
Jeszcze cos debilu, jak ma sie 22 lata i sie bzykalo z 12 dziadami to sie bzykalo z byle kim""""!!!!!! Niestety taka prawda !!! przez 6 lat 12 facetow i to nie byle kto??????? ile razy spotyka sie prawdziwa milos w zyciu??? 2-3 razy??? A w tym wieku moze jedna jedyna.... Cale szczescie ze sie obudzila kretynka. zygam zara

"to wont" motzne, już biorę szeroki szeroki łuk :O bo z takimi kobietami to ani przygoda, ani perspektywa. :O Chociaż wiem że "pantofle" właśnie taki model sobie upodobali. :O

jestem dużo większą "ścierą" niż autorka tematu, więc pewnie moja opinia nie jest obiektywna... dlatego nikogo nie chcę ani przekonywać, ani nikogo usprawiedliwiać. Wydaje mi się tylko, że ci którzy nie rozumieją, jak można się przespać z tyloma facetami, jak można sobie pozwolić na przypadkowy seks, żyją w szczęśliwych związkach i są zaspokojeni. Wiem, że popełniłam jakieś błędy, ale po byciu w dwóch długich związkach, jak zostałam w końcu sama ze swoimi "dość dużymi potrzebami seksualnymi" szukałam jednak w jakiś sposób zaspokojenia. I za pierwszym razem miałam ogromnego kaca moralnego, za drugim trochę mniejszego, a za ...nastym już prawie wcale. Kwestia przyzwyczajenia- każdy następny raz i każdy następny partner( wszystko jedno, czy to jednorazowa przygoda, czy dłuższy związek) jest hmm.. łatwiejszy. I inna sprawa- okazja czyni złodzieja. Ja na pewno nigdy bym nie przespała się z tyloma facetami, gdyby nie częste zmiany otoczenia, podróże, wyjazdy, wyprowadzka do innego kraju... Chcę tylko powiedzieć- zamiast krytykować czasami można spróbować zrozumieć.. a z drugiej strony, sobie tylko mogę życzyć więcej rozumu i mądrzejszych decyzji :P

Nic dodać nic ująć :) W tych sprawach nie ma co się ograniczać. :) To naprawdę nic złego. Pod warunkiem że się myśli :) i tą gumkę (akurat w moim przypadku) ma się pod ręką :P

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość tak to prawda jestes
sciera...

Gość Metropolitain
Oj nie przejmuj się... Po prostu ciągnij dalej... Nie ro tego wiecej jak nei chcesz. A seks bez uczucia jest gówno warty