Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilo

czy bardzo, bardzo szczupłe kobiety sa atrakcyjne..?

Polecane posty

Gość kilo

?????????

Gość kilo
mały biuscik, cienka talia, chude nóżki, delikatne raczki, szczupła buzia.. o , cos takiego.. moze sie podobac..? faceci..? co wy na to?

Gość kocik
lubię w miarę szczupłe ale nie chude ( straszne chude nóżki które opisujesz ?) Chuda baba i ciepła wódka są nie do przełknięcia. Jasne?

Gość kilo
kocik.. ale co ci najbardziej by przeszkadzało..? mały biust..? to że nie mam za co złapać..? czy względy estetyczne, wizualne..?

Gość tworcza
podobno wąska w pasie dobrze pcha się ;) ale z tego co wiem to chude laski to tandeta

Gość kiki mki
a ja wiem że chude laseczki wzbudzaja u facetów uczucia pozytywne.. wzruszenie, chęc opiekowania się.., i najczęsciej maja ksywke : kruszynka albo mój aniołeczek.. ale masz delikatne rączki... jestes taka krucha.. taka maleńka.. moge cie cała wziasć w dłonie..O i to jest fajne...

Gość chude laski nie sa kobiecie
te ich chude szkity, brak biustu i kształtów jest wrecz odpychające. juz lepiej zeby laska miałam troszke wiecej ciała niz była taka chuda szkapa.

Gość __00
są atrakcyjne jako modelki, kiedy są ubrane, ale w łóżku trzeba uważać zeby nie poobijać sobie kości na nich

Gość __00
a jak laska jest chuda, to lepiej jej z małym biustem

Gość kiki mki
a zebra wystajace sa obrzydliwe..??

Gość kamior
nawet bardzo szczupłe kobiety są sexy ale pod warunkiem, że nie wyglądają jak anorektyczki, że nie są chorobliwie wychudzone.

Gość kiki mki
ale gdzie jest ta granica... o to mi chodzi..

Gość pestka 29
z moich obserwcji mam spostrzeżenia nastepujące, ale zaznaczam od każdej reguły sa wyjatki. nam kobietom podobaja sie szczuple a nawet chude kobiety!! meżczyxni wola takie bardziej kragłe. ja jestem taka że bardziej podobam sie facetom, i jak mowie faceto że chce schudnac to pukaja mi w czolo! ale ja osobiscie wole czuc sie dobrze w swoim ciele niż robić wszystrko zeby sie podobac czy to facetom czy kobietom

Gość kiki mki
o Jezus.. jajoj... ale dałes teraz...

Gość no pewnie szczuple sa piekne
wiadomo ze z wiekiem sie troche tyje, a teki z pare kg nadwagi to sie kiedys tak rozjada w dupsku ze ich nie poznacie

Gość Fan...
Ja wprost uwielbiam szczuple, nawet bardzo, kobiety, z malym biustem. Powaznie, kreca mnie absolutnie:)

nie podobaja mi sie bardzo szczupłe kobiety , kobieta musi miec trochę seksownego ciałka :P

Gość błeeeee
Jak dla mnie - absolutnie NIE.

Gość a czemu pytasz

Gość chude kobiety nie są atrakcyjn
e:-obardzo grube też nie,najlepsze są takie ŚREDNIE,ANI GRUBE ANI CHUDE!Kobeta musi mieĆ tylek i cycki;-)W koŃcu to atrybuty KOBIECOŚCI:-)jestem tolerancyjny w stosunku do gejów ale wolę kobiety a nie chlopczyce(czyli kobiety bardzo chude:-o)

Gość curly
kobiety szczupłe nie są chłopczycami..!! sa bardzo wiotkie i ulotne, kruchutkie, nie maja nic z chlopczycy.. no, tyle że biuscik skromniejszy.. i tyłeczek nie tak wypukły.. tyle ze brzydko jest jak bardzo szczuple dziewcze sie garbi, bo to wtdey bardzo widac, i klatka piersiowa jeszcze sie zapada bardziej.. ja niestety mam taka tendencje do garbienia sie, a jestem mega szczuplutka.. ale wiem ze moje gabaryty moga sie podobac.. i to jest cool...

Gość tak se pisze
niektórzy uważają że jeśli komuś podobają się kobiety chude, czyli takie o mniej wyraźnych cechach płciowych, to może to wskazywać na skłonności pedofilskie (gdy taka kobieta kojarzy się z niedojrzałą płciowo) lub homoseksualne (gdy powstaje skojarzenie z meżczyzną, czyli istotą bez piersi (nie mam na myśli piersi małych tylko takie w zupełnym zaniku, jak przy anoreksji)) ale ja się i tak odchudzam, chcę ważyć 45 kg

Gość tak se pisze
to czy są czy nie zbliżone sylwetką do chłopaka, zależy od proporcji przede wszystkim.. ogólnie, podobają mi się dziewczyny szczupłe lub bardzo szczupłe, ale nie takie którym sterczą kości a mojemu facetowi podobam się bardziej od czasu gdy nie wyczuwa tak wyraźnie moich kości biodrowych choć nigdy nie miałam przesadnie zarysowanych kości czy obojczyków, czy łokci itd...

Gość ocipialaś
45 kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????:-oto za MALO!!!!!!!!!!!!!!!!Chyba,ze masz 150 cm wzrostu:-P