Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Egeszege....

Ostrzegam przed firmą !

Polecane posty

Gość Egeszege....

Firma to http://vipgroup.pl sprzedaje preparaty o nazwie Vision. NIby leki a niby suplement diety. W ulotkach wewnętrznych opisane że preparty leczą wszystko - katar czy rak to żaden problem.. Spotkania zamknięte, pranie głowy: śpiewy, trzymanie za rączki, "autorytety medyczne" itd.... Sprzedaż na zasadzie - kupujesz za 40 % 10 opakowań, rodzina zjada 4 opakowania a 6 sprzedajesz dalej. Cena opakowania ok 60-100 zł. Ledwo znajomego wyciągnąłem z tego, nie sądziłem że tak można ogłupić człowieka - zawalił rodzinę, stracił pracę, spłukał się do cna.

Gość egeszege...
up

Gość tak se pisze
cholera, co to za chory pomysła na sekcirskie metody w handlu, nie wystarczy tym debilom że Amwaya ośmieszono? kiedyś zaczęłam pracę w akwizycji, sto procent ludków, wyjąwszy jedynie mnie, biegało na spotkaniu dookoła i śpiewało w kole jakieś głupie piosenki, a chodziło o sprzedaż jakiegoś szmelcu na ulicach, ludzie zachowywali się jak po praniu mózgu!

Gość dopóki są idioci
którzy to kupują, to pewnie proceder nie zniknie. Przecież trzeba zupełnie rozumu nie mieć, żeby kupować takie "cuda" na ulicy. Głupich nie sieją - sami rosną

Gość pienkny maryjan
up up

Gość asystentka egzorcystki
ale konsument nie może wiedzieć jakie są wewnętrzne zasady w firmie która coś mu oferuje, więc jeśli oferta odpowiada, to kupuje jeśli chce

Bylam na takim spotkaniu, oczywiscie nie podobalo mi sie za pieruna. Ale preparaty ojcu mojemu pomagaja.

No głupich i niedouczonych zawsze było wielu. Kiedys ludzie nie wiedzieli co to antybiotyk tylko leczyli sie roslinami. Ale widzę ,ze Ci co tu krytykuja to mają mózg zjedzony od chemii. Szczere współczucia.

Gość mogę się podpiąć
pod temat? To chyba jest podobna firma, też się jeździ na spotkania, a wiecie coś może o preparatach dr.Nony? Mają stronę w necie i drogie produkty. To coś podobnego chyba jest. Najlepiej jak się wpiszesz i wpłacisz coś ok.100zł i masz te ich produkty dużo taniej, niż jak zamówisz u konsultantki. Niby też pomagają na wszystko, w tym na poważne choroby typu rak. Ktoś mnie namawia na wejście w to. Ja myślę, że to ściema, przecież gdyby były dobre te rzeczy np. na raka, to te produkty byłyby bardziej popularne, a lekarze chyba o tym nie wiedzą. Co myślicie?

Gość mogę się podpiąć
pod temat? To chyba jest podobna firma, też się jeździ na spotkania, a wiecie coś może o preparatach dr.Nony? Mają stronę w necie i drogie produkty. To coś podobnego chyba jest. Najlepiej jak się wpiszesz i wpłacisz coś ok.100zł i masz te ich produkty dużo taniej, niż jak zamówisz u konsultantki. Niby też pomagają na wszystko, w tym na poważne choroby typu rak. Ktoś mnie namawia na wejście w to. Ja myślę, że to ściema, przecież gdyby były dobre te rzeczy np. na raka, to te produkty byłyby bardziej popularne, a lekarze chyba o tym nie wiedzą. Co myślicie?

Gość ofionka11
Dobrze wiedziec.. Wokól pełno jest nieuczciwych firm,ale zod dawna kupuje tu http://suplementydiety.istore.pl/ i do tej pory nie było problemów i jestem zadowolona.

Gość Dzięki za ostrzeżenie*
Zobaczcie ile to kosztuje..............

Gość Pejcz
Chyba czas, aby zainteresowały się tym procederem odpowiednie organy i urzędy...

Gość placka11
Uff... JA kto dobrze ze nie dałam si eoszukac. Wokól pełno jest naciągaczy dlatego zawsze czytam opinie o danym sklepie. Kupuje na http://suplementydiety.istore.pl/ i na razie sie nie zawiodłam.