Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaggusia

Pomóżcie!!!!!!!!

Polecane posty

Od tygodnia spóźnia mi się okres. Zrobiłam dwa razy test ciążowy seratec i wyszło, że nie jestem w ciąży. Zawsze miałam dość regularny okres. Jeśli nie ciąża to co?

No właśnie, że stresu nie mam żadnego a poza tym w takich przypadkach zawsze miałam okres wcześniej!

Gość Imbirka_
a możę ostatnimi czasy , odchudzałaś się bardzo intensywnie? Przy dużej utracie wagi miesiaczka się zatrzymuje. Ale najlepiej zrobisz jak pójdziesz do giekologa Pozdrawiam pa

Gość Do Jagusii
Nie chce Cie straszyc,ale mialam taka sama sytulacie i tez zrobilam 2testy,ktore wyszly negatywnie a jednak bylam w ciazy i teraz mam dzidziusia

Gość ooouuuppp
ale przeciez wy nie uprawiacie sexu z mężem :o:o:o

No właśnie, uprawiamy seks raz na dwa, trzy tygodnie i nie chce mi się wierzyć, że uprawiając seks tak rzadko można zajść w ciążę! Nie zabezpieczyliśmy się, bo byłam pewna, że miałam już dni płodne. Moja mama twierdzi, że ja też poczęłam się w dniach, które miały być \"niepłodne\". Wyraźnych objawów nie odczuwam, jeśli to ciąża to jest to dopiero trzeci tydzień. Myślałam o badaniu krwi. Jestem dwa lata po ślubie, nie układa się nam nie tylko w seksie, ja myślę o rozwodzie on o wyjeździe za granicę i w takim momencie dziecko?