Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taneczna

zawsze mam czerwony nos i brodę!! pomóżcie!!

Polecane posty

Gość taneczna

i potem na zdjęciach wygladam jak potwór! nikomu sie tak nie robi! mowia, ze tak mam bo mi zimno a ja wcale tego zimna nie czuje a i tak jestem czerwona w tych dwoch miejscach a na reszcie twarzy blada!! co robić :(:(:( pomozce!!

Gość *Jenny*
Też mam ten problem tylko że u mnie tylko nos. Myślałam że to od trądziku, ale trądziu juz jakiś czas nie mam w wyniku leczenia a nos czerwony pozostał. Masakra. I jest tak zarówno jak mi gorąco i zimno. W końcu ktoś mi powiedział że to trądzik różowaty ale nie jestem przekonana. Może to po prostu rozszerzone naczynka. Ma ktoś na to skuteczną radę??

Gość DOBRA TAPETA I JUŻ

Gość taneczna
mi tapeta nie pomaga, przeciez wiadomo, ze nawet jak masz tapete to widac Ci czerwonego nochala:/

Gość *Jenny*
dokładnie. tapeta odpada. Chodzi o to żeby zmniejszyc zaczerwienienie a nie maskować bo to nic nie da

Gość taneczna
chyba nie ma sposobu na to :(

Gość Kolejkama
stosuj preparaty które obkurczaja naczynka krwionośsne i jesli chcesz szybkich efektów to tylko siegnij po apteczne kosmetyki w cenie powyżej 50 zł.....moge kilka polecic gdy bedziesz zainteresowana.....

Gość *Jenny*
Do Kolejkama. A więc podaj kilka tych preparatów,bo ja juz nie wiem czego używać. A co sądzicie o nowym kremie AA do skóry wrażliwej i podrażnionej (takie białe opakowanie z czerwonym krzyżem) warto kupować?

Gość mi dobrze na
czerwoną twarz robią polecone przez dermatologa kosmetyki Synchrorose firmy General topics. do kupienia w aptece. Świetny jest zwłaszcza krem Synchrorose Fast

Gość Kolejkama
popieram Synchrorose Fast jest ok....poza tym Ruboril....Lierac na naczynka i kremy Biodermy...naprawde warto.....

Gość *Jenny*
A krem najnowszy z AA ktoś uzywał?

Gość *Jenny*
:-(

Gość taneczna
dziewczyny a mi mowia, ze mam ten nos i brode czerwona z zimna! no nawet jesli tak jest to czy takie cos da sie zachamowac? bo innym tez jest zimno ale nie maja czerwonych nosów:( ??

Gość taneczna