Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baby girl

Przy jakiej piosence płaczecie?

Polecane posty

Czy jest taka piosenka, którą jak usłyszycie z jakichś względów sprawia,że płaczecie, albo chce się Wam płakać?

Gość tak se pisze
właściwie wszystko Enyi

Gość przy piosenkach DODY
wzruszam sie do cna , ze coś tak mozna spiewac.

Gość przy maetalli8ce
fade to black, bo wtedy wspominam i myslę jaka jestem stara:-(((((((((((((

Ja przy \"Imagine \"Johnna Lennona. Szkoda,że świat tak nie może wyglądać😭 Imagine there\'s no heaven It\'s easy if you try Nowhere below us Above only sky Imagine all the people Living for today... Imagine there\'s no countries It isn\'t hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... You may say I\'m a dreamer But I\'m not the only one I hope someday you\'ll join us And the world will be as one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharing all the world... You may say I\'m a dreamer But I\'m not the only one I hope someday you\'ll join us And the world will be as one

Gość przeciez to BRZYDAL

Gość przy maetalli8ce
a for whom the bell tolls ? ja to też kocham i the call of cthulu....ale sie wtedy działo, pierwsze miłosci, pocałunki, kac, koncerty, picie, wagary......pieknie było, a teraz maz, dzieci, praca....dno:-((((((((((( dziś wypije sobie browca z mężusiem, dzieci oddam do babci i puszczę sobie fade to black, a potem bara bara hiihihihihi...

Gość ruanda
A ja czuje sentyment do Gunsow :D!!!

Ja płaczę przy tej: Znów siedzę tu i piszę o tobie. Złych myśli tyle chodzi po głowie. Telefon milczy, juz nie zadzwonisz. Oddalasz się, dla czego to robisz? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę Czy ból mój nic ne znaczy dla ciebie? Ja czuję też, czy ty tego nie wiesz? Już dosyć mam czekania i wspomnień. Dla czego nie potrafię zapomnieć? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę

Angel i Feel Robbiego Williamsa, jakis taki sentyment mam :) Uwielbiam te piosenki , szczególnie wersje koncertowe ;)

Gość przy maetalli8ce
łooooo w mordę, ale ten james stary, a ja kochałam kirka hammeta, słodka dupcia mniaaaaaammmm

Live \"Overcome\" i przy finalowym instrumentalnym kawalku z Brokeback \"The Wings\" Gaustavo Santaolalla.

Gość przy maetalli8ce
ksenofaryna zgwałciłas moje wspomnienia:-o kirk był moim kochankiem w snach i w marzeniach.....ale fakt, że teraz wygląda wstrętnie w nowej fryzurze i z tymi pazurami pomalowanymi i ciuszkami dla pedziów. kurde a żonaty był....:-o

Gość three doors down
here without you i przy Celine Dion: Because you loved me rycze jak bobr :O

Gość przy maetalli8ce
kurna to z ta lani juz dlugo jest, bo dawno temu o tym czytałam, musze poszukac jakąś nowa fotkę kirka, albo podeslij linka jak cos masz. poogladam z ochotą tą dupeczkę smakowitą

Gość ja placze ale ze smiechu
jak patrze na dode :P

Gość przy maetalli8ce
nie mogę znaleźć kirka w nowym wcieleniu buuuuuuuuuuuuu...ksenofaryna pomóż!!!!!!!1

Gość przy maetalli8ce
jakbym miała kutasa to bym się spuściła hehehe, ale zakola ma kirk, są przesłodkie i te loczki mmmmmmmmm...

Gość edita dddddd
Edyta Górniak - Hymn w kiepskim wykonaniu, no i przy "ptaszku" z sieci :D

Gość poszla studentka
stare dobre malzenstwo-czarny blues o czwartej nad ranem. zawsze placze kiedy to slysze, coz, wsponienia z pierwszej milosci.kiedys jakiś grajek spiewal to na dworcu w moim miescie i gral na gitarze, stalam, gapilam sie na niego i ryczalam, az sie mi ludzie przygladali..

\"Nie pytaj o Polskę\"- Obywatel G.C., \"Woman\"- Radiorama \"Mama\"- Khadja Nin \"Your latest trick\"- Dire Straits \"Happy new year\"- Abba \"Dear mama\"- 2pac \"If you go away\"- NKOTB \" Tears in heaven\"- Eric Clapton \" Missing\"- Everything but the girl i \" A wonderful world\"- Louis Armstrong.............................i pewnie jeszcze wiele innych, których nie pamiętam

Gość Chłopacy
my nie placzemy :classic_cool: