Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak Marzenie

Czy warto interesować się starymi pannami?

Polecane posty

Gość JAŚ FASOLLA
Ale jazda

Gość oferta matrymonialna
Z największą przyjemnością poznam pannę w wieku do 38 lat bardzo żadko używaną , która ma ochotę poznać smak i zapach związku partnerskiego opartego na miłości , czułości, zaufaniu , szacunku do siebie . Oferuję siebie w dobrym stanie fizycznym i psychicznym ( można do ust moich zaglądać i uzębienie sprawdzać , za uzdę czasem pozwalam się prowadzić hihi ) :) Oprócz tego , obiad potrafię ugotować , umiem prać i prasować , kolację przy świecach i kominku zrobię wykwintną i smaczną , lubię kuchcić . Na smażonego pstrąga obficie polanego cytryną zapraszam , lub na duszoną rybę w cebulce , zapewniam że ucztę dla podniebienia robię. W pracy ciągle papiery przekładam i świat mój widzę zza biurka ale nie obawiam się pracy fizycznej , to robota się mnie boi , ponieważ radzę sobie doskonale przy : murowaniu, tynkowaniu ( suche i mokre tynki ) , glazury i terakoty układam, umiem ułożyć podłogi i wycyklinować oraz lakier położyć , instalacje logiczne i elektryczne i inne to jest prosta sprawa :) Komputery i inny sprzęt elektroniczny również naprawiam . Zapomniałem dodać , że mam ten papirek magistra ale to jest drobiazg. Czy zastałem tu kandydatkę na małżonkę ?

Gość Pedro AImodovar
z taką ortografią? spadaj na forum dla www.fani-samoobrony.pl

Gość ajjjjjjjjjjjjszaaaaaaaaaa
Skoro to wszystko potrafisz, dlaczego wciąż jesteś sam ? :O

Gość oferta matrymonialna
Zapytowywujesz mnie , dlaczego jestem sam ? Dokładnie, kobiety mnie nie dają szansy .

Gość swatka zawodowa
a jakiego masz pisiorka? bo wiesz, poniżej 10 cali, to nie znajdziesz to żony.

Gość JAŚ FASOLLA
Ale jazda bez trzymanki