Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilatorka

depilacja laserowa

Polecane posty

Gość depilatorka

cześć, prosze o opinie osoby, które pozbyły si ena stałe owłosienia. pytanie 1- co depilowaliście? pytanie 2- ile seansów/zabiegów potrzebowaliście do usunięcia włosów? pytanie 3- ile was to kosztowało jeden zabieg lub cała kuracja? pytanie 4- w jakim mieście i wjakim salonie/ miejscu? pytanie 5- efekty/ zadowolenie/opinie. z góry dziekuję

Gość upupupupupupupup

No więc ja ci odpowiem, tylko może nie aż tak dokładnie jak to wypunktowałaś. 1. depilacja laserowa jest bezbolesna (przynajmniej na laserze którym nie jeżdżą ci po skórze tylko nad nią) 2. jest dosyć trwała, pisze dosyć, bo niestety nasz organizm po jakimś czasie zaczyna produkować nowe mieszki włosowe i rosną sobie nowe włosy, ale w bardzo bardzo bardzo niewielkiej ilości. 3. ilość zabiegów jest zależna, myślę że uśrednic można na 4 4. ceny to zalezy od salonu 5. przede wszystkim idź do takiego salonu, w którym przyjmują wykwalifikowani lekarze a nie pani kosmetyczka po kursie, kótra ,może ci takich szkód narobić że się nie pozbierasz 6. zawsze żądaj zrobienia próby laserowej na niewielkim kawałku ciała (np nogi) 7. depilowałam nogi, bikini i pachy - efekt bardzo dobry!!!!!!! :) 8. im jesteś bledsza i bardziej ciemne włosy, tym mniej cię czeka zabiegów 8. solarium i słoneczko zakazane przed zabiegiem i po zabiegu, przed dlatego że im jaśniejsza skóra tym mniejsze prawdopodobieństwo poparzeń i tym lepsze efekty depilacji, a po zabiegu ze względu na możliwość fotouczulenia

Gość henk1
No nie zle kobietko , 4+

a co z samoopalaczem? z natury jestem wrecz sina,taka biala,a wloski mam dosc ciemne,wiec jestem swietnym osobnikiem pod laserek:-D jednak zawsze uzywam samoopalacza.trzeba to przerwac przed zabiegiem?

Gość a ja mam pytanie co do
depilacji bikini.. zastanawia mnie czy usuwa sie wtedy tylko wloski ze tak powiem "po bokach" czy wszystkie..? I jak to sie odbywa.. lezysz na lozku calkiem rozneglizowana czy jak... :-)

🌼Ja to coraz bardziej zastanawiam nad tym zabiegiem.Kurcze zeby to bylo tak pieknie ladnie ,zrobic zabieg i wsio ...a ja tego niewiem,a kasy tez trzeba na to przeznaczyc nie malo...