Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

Hej kobietki:) A u mnie cisza i spokój, adnych objawów ciazy i zblizajacego sie okresu - temp. 36,6:)

cynamonku to Ty testujesz jak dlugo sie nie zajdzie przy przerywanym? Bo z tego co pamietam jestes w tak komfortowej sytuacji ze czy dzidzia bedzie teraz czy jej teraz nie bedzie to i tak spokoj?:)

No_name nie doszło do wytrysku tym razem, nic nie skazuje na ciażę ani na okres, poza malutkim bólem piersi. Jeśli bede w ciąży to będę - to nie bedzie koszmar, tabletek nie biorę już, mam problemy z watrobą i żołądkiem, gumek nie lubie - zosaje przerywany, ale tak sobsie myślę, że chcialabym mieć takiego małego szkraba :) Moja temp. nie wskazuje na ciążę, jest zbyt niska, no nie wiem jak to bedzie, ale do okresu 6 dni a temp. 36,6. Co myslisz No_name? Całusy dla Ciebie:*

Dostałam dziś w nocy miesiączkę....Jak fajnie. Ale nie wytrzymałam steru i zrobiłam w niedzielę teścik - NEGATYWNY:) Chyba jednak wrócę do tabletek...Mam dość snewrów związanych z używaniem gumek! Z tabsami bylo dużo spokojniej i pewniej... Pozdrawiam.

Gość Myszkaaaaaaaaaaaa
no_name nienabroiłam za bardzo skoro dzis dostałam z samego rana okres jak tylko wstałam :) Własnie leżałam, bo umierałam z bolu :P Wszytskich oczekującym życze nadejścia tego wspaniałego bólu :P:P:P Pozdrawiam :)

Gość K24**************
troszke mnie nie bylo dziewczynki...sporo zamieszania...nagle kupno biletu do Polski....pogrzeb babci...:(:(:( ale... jest!!!!!!po 32dniach dostalam okres!!!! juz nadrabiam zaleglosci i doskrobie cos zaraz

Gość le nka
Cześć Wszystkim Starym i Nowym:)

No - name ale m teraz zabiłaś klina:) Nie mogę w to uwierzyć, że jeszcze mogło nie byś owulacji. Jak ja mogę to teraz poznać. Dodam, że pomimo swojego wieku nie bardzo umiem rozpoznać swój organizm - wstyd :( Ale nie było takiej potrzeby. Wcześniej spirala później plasty i wszystko było uregulowane. A tak mi zależało na poczęciu teraz dziecka. Teraz ro juz wogóle nie nie wiem co i kiedy:( A okresu dalej nie ma:(( Pomocy!!!

Kurcze czy ja teraz jajeczkuję? - śluz mam taki prawie przeźroczysty i trochę ciągnący urywa sie około 3 - 4 cm. No - name napisz! Ja sie \"zastrzelę\" chyba bo mąż wyjechał i dopiero jutro wraca!!!!!!!!!!

Dodam, że w piątek (3 dni temu) bardzo bolały mnie jajniki i całe podbrzusze byłam pewna, że to na okres. Ale nigdy nie bolało aż tak mocno:(

Gość jescze raz

No tak wszystkie dostały i sie wyniosły ............ :(( Szkoda :(( A ja dalej nic :((

Gość le nka
Aga jeżeli śluz masz taki jak mowisz to a bank owulacja.Teraz pewnie za jakies 14 dni okres. Zrob test jezeli nie robilas-mysle ze to wina rozregulowania przez hormony ktore bralas.

Aga33...z objawow wynika,ze byc moze to owulacja,ale napradwe nie wiem.Jedynymi mozliwymi dla ciebie sposobami,skro nie znasz swojego ciala sa testy owulacyjne dostepne w patce bez recepty albo monitorowanie cyklu u ginekologa... Niestety nic wiecej nie moge doradzic... to przynajmniej metody pewniejsze od tych naturalnych,ktore bywaja mylne... Wszystkim gratuluje @@@ :)

Aga33 dodam jeszcze tylko tyle,ze po odstawieniu homormonow czesto zdarza sie np podwojne jajeczkowanie,bardzo silny bol owulacyjny mogl oznaczac wlasnie taka owulacje.Staracie sie o blizniaki?Jak nie... odczekajnie do wyregulowania cyklu

Gość K24********
Aga ja tez mialam takie objawy i sie okazalo ze to owulacja:) i wogole podobna sytuacja byla i u mnie bo tez odstawilam hormony(po tym strachu teraz znowu zaczelam opakowanie novynette w niedziele) mam pytanie ale jeszcze sie postaram sprawdzic na innym forum, moze wie ktoras z was.....okres dostalam w sobote ok.17tej ale tabletki udalo mi sie zalatwic dopiero w niedziele i pierwsza wzielam ok.16tej....a teraz mam schize:Pczy napewno mozna traktowac to jako pierwszy dzien cyklu?czekac 7dni czy jak?aby zaczely dzialac? buziaki dla wszystkich czekajacych na @na tym forum nikt w ciaze nie zaszedl..hehehe zaklete towarzycho jestesmy wiec glowa do gory:):):)

Gość kłębek nerwów_2
Dziś 31 dzień a ja mam doła. Mam już jedno dziecko i drugiego nie planujemy. W połowie cyklu wystąpiło u mnie plamiene ( nie duże) trwało 2-3 dni, przedwczoraj również plamienie i nic :(. Jestem załamana ponieważ byłam na drastycznej diecie, zażywałam chińskie "ziółka" do tego imprezki, alkohol. Jeżeli jestem w ciąży to moje diecko pewnie będzie chore ...

Gość K24***********
klebek nerwow_2 nie martw sie kochana 🌻 napewno nie jestes w ciazy!!! od diet zawsze cos sie dzieje z okresem, standardowo zatrzymuje sie: przez zmiany hormonalne po odstawieniu tabletek, stres, zmiane klimatu i odchudzanie jaka diete stosowalas?bo mi sie kiedys okres zatrzymal po kapuscianej i raz po kopenhaskiej.... ale wrocil:):):):):):):):)

Gość kłębek nerwów_2
Jadłam około 500 kcal. dziennie + zażywałam witaminy i magnez.

Gość K24**************
500kcal???jej to nawet mniej niz w kopenhaskiej!a jakie to "chinskie ziolka" popijalas? bo one tez maja wplyw.... napewno nie jestes w ciazy, wiem to...to ta "dieta" a raczej chyba glodowka......

Gość kłębek nerwów_2
to były właśnie TE chińskie " ziółka", o których ostatnio jest wszędzie głośno. Teraz chyba rozumiesz moje obawy dotyczące ewentualnej ciąży. Wiem że za głupotę się płaci - mam nadzieje e za moją nie zapłaci niewinne dziecko.

Gość K24********
napewno nie jestes w ciazy, nawet tak nie mysl... mi sie wydaje ze wlasnie te objawy jakie masz to nie ciaza ale znak wyjalowienia organizmu w szystkich potrzebnych mu do zycia skladnikow, i ot wszystko... pamietaj ile kobiet ma prblemy z zajsciem w ciaze?miliony...a nawet jak juz zajda to bardzo czeste sa martwe ciaze albo pronienia ....gdyz sila natury organizm wyklucza jednostki slabe-takie jest prawo gatunku glowa do gory i na usg a jestes pewna ze nie masz np:torbieli jajnika albo cos? badalas sie jakos ostatnio u gina tak dokladniej? kwiatek dla Ciebie, nie martw sie slonce:)🌻

Gość mart
hej dziewczyny mam pytanie moj okres spoznia sie juz tydzien a w dniu w ktorym mialam go dostac bylo tylko takie jednorazowe plamienie co mam o tym myslec?? pomuzcie....

mart...jak najszybciej test ciazowy!!! to wyglada nieciekawie:o klebek nerwow2... K24 ma racje...raczej to nie ciaza tylko Twoja \"dietka\" rzuc ją... to chyba najlepsza rada...

Gość mart
no_name tak jutro ide po test ... a co do tego plamienia to zapomnialam powiedziec ze 8 czerwca wzielam postinor po 4 godz i yulkojedna tabletke tak mi kazala moja gineg... mialam pozniej tzn tak po tygodniu te 2-3 dniowe plamienia i w sumie niczym bym sie nie przejmowala ale skad wzielo sie to jedrazowe plamienie??

Gość kłębek nerwów_2
Koło 16 maiałam znowu plamienie - obwitsze już ucieszyłam się ze to okres, załozyłam tampona sprawdzam teraz a tu nic.Nie boli mnie równiez brzuch - a to zawsze u mnie oznaka zblizającego sie okresu. U ginekologa dawno nie byłam, 1,5 roku temu mialam robionaą cytologię. wiem ze muszę iść ale mam problem natury psychicznej - właściwie od zasze a od 3 lat spotęgowany bardzo cięzkim porodem. Zrobię sobie goraca kapiel i zobaczę co dalej.

A ja dalej nic :(( 11 dni po spodziewanej miesiączce :(( No name - dzięki za wszystkie wyjaśnienia. Kupiłam test owulacyjny ( cholernie drogi) nie była to owlacja. Tak więc czekam dalej :( Może w następnym cyklu się uda :)) Jestem juz trochę mądrzejsza :)) Jak znosicie te upały? Ja cały dzień w aucie bez klimy - KOSZMAR!!!

Gość kłębek nerwów_2
Dziś znowu plamienie. Szyjka maicy otwarta i rozpulchniona. w porównaniu z dniem wczorajszym więcej krwi mniej sluzu w wydzielinie ( zaobserwowałam to na poprzez badanie szyjki) na bieliźnie znikome slady. Czy to począte okresu? Nigdy wcześniej tak nie miłam. Już dostaj do głowy.

Gość seniorita22
Cześć dziewczyny!!! Chciałam Was zapytać co oznacza taki biały śluz??mam go dosyć dużo!!strasznie się martwię!!!!Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich!!!:)

Gość oliwka*
hej dziewczyny,wlasnie przezywam koszmar.spoznia mi sie niby dopiero 4 dzien,ale nic nie wskazuje na pojawienie sie okresu.Za to bola mnie jajniki...panikuje ,bo mialam kilka akcji \"przerywanych\" i juz mam okropnie schizy.Nigdy wczesniej nie dalam sie namowic na takie zabawy bez niczego,ale ostatnio tak jakos wyszlo...przyznaje sie do wlasnej nierozwagi,ale same wiecie jak potrafi poniesc chwila.