Gość myniaaaaaa Napisano Lipiec 12, 2006 a teraz ja mam pytanie :-) : Ostatnio jak wiecie zatrzymał mi si e @ i brałam luteine na wywwołanie (przy okazji musze się Wam pochwalić miałam pobierany wymazcyt. - i wynik pap 1 :-)-ale to tak na marginesie) . Wczoraj miałam 19 dzień cyklu i zaczęłam plamic , dzisiaj też- czy to normalne ????- w zyciu tak nie miałam. czy to zbliża się @???? czy objaw owulacji???- jak myślicie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 12, 2006 mynia jesteś bardzo mądrą i wartościową babeczką.Chwała Bogu za takich ludzi jak Ty:) Twoje słowa bardzo mi pomogły Już wczoraj chciałam Ci podziękować ale wyrzuciłao mnie z netu:( Myniu nie będę dłużej pisać na tym forum bo mnie w końcu przeniosą-zreszta tutaj są pilniejsze sprawy;)Na zakończenie mojego wątku powiem Ci tylko,że teraz jest mi ciężko bo daję sobą manipulować,jest mi pchane do głowy,że na pewno będę nieszczęśliwa,że popełniam błąd życia itd itp. Wiesz Myniu nie takiego wsparcia oczekuje sie od rodziców:( Moja mama od początku mojego związku zawiodła mnie w efekcie z najlepszych przyjaciółek stałyśmy się sobie całkowiecie obce. Ale ja nigdy nie tracę nadziei na lepsze jutro...Dziękuję Wszystkim za wsparcie. Myniu moze cos z hormonami masz nie tak?skad to plamienie?A moze jakis efekt uboczny brania luteiny?Lepiej idz do gina Sloneczko Karla nie jestes w ciaży-wyluzuj sie tylko a okres przyjdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanniee Napisano Lipiec 12, 2006 ja niewiem nigdy tak nie mialam jak teraz zawsze tydzien pprzed mnie bola piersi najwiecej po 8 dniach dostawalam a teraz juz 2 tygodnnie i nic ...a bola dalej i mam znowu owulacje chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 12, 2006 zrobilas test?to jest podstawowe pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanniee Napisano Lipiec 12, 2006 ja ? nie bo mysle ze nie ma takiej potrzeby ,choaciaz ...nawet nie chce o tym myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 12, 2006 wiec skoro nie ma takiej potrzeby-bo seksu nie uprawialas lub sie zabezpieczasz-czekaj cierpliwie-moze cos ci sie poprzestawialo w tym cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanniee Napisano Lipiec 12, 2006 no nie bylo stosunku takiego ale taki jak by to powiedziec troche inny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaa Napisano Lipiec 12, 2006 lenka - mam pytanie - będziesz na innym formum???? - jak Cię szukać???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 13, 2006 podaj maila myniu -teraz się nie odezwę bo wyjeżdzam -tzn odeslalabym ci moj adres tylko-ale za 2 tygodnie chętnie odpiszę na twoje maile i pogadamy sobie o życiu;) Teraz wracam do głównego tematu naszego forum-czekam na @. Tzn nie spóźnia się narazie i co najdziwniejsze chyba najdejdzie w terminie bo piersi mnie bolą(chyba ze juz mi sie tam mleko zbiera-hihihihi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 13, 2006 do pytaniee-co to znaczy inny stosunek?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupuuuuuuuuppppppp Napisano Lipiec 13, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 14, 2006 Ja się chciałam chwilowo pożegnać-wyjeżdżam w nocy na 10 dni. Wszystkim czekającym życzę aby się doczekały,a mającym inne problemy aby też znalazły jakieś rozwiązanie:) Mynia-dla Ciebie szczególny buziak No_name-nie ma CIę już od ponad tygodnia-co się dzieje??Napisz coś-nie pozwol mi wyjechac z myślą ,że może się coś stało...Całuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anietk_a_ Napisano Lipiec 14, 2006 Czy jest tu ktoś?????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola_ Napisano Lipiec 14, 2006 ja jesteeem!!i też czekam!6dzień!dwa testy negatywne,dzisiaj chyba kupie trzeci,bo zaczynam miec zle przeczucia:(((((((zawsze mialam regularne miesiaczki, dlatego teraz panikuje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaa Napisano Lipiec 14, 2006 hej - ja dostałam @ po 21 dniach - mocny, bolesny - ale mam nadzieję , że się niebawem skończy. Lenka - cudownego wypoczynku Ci zyczę...- ja tez wyjeżdżam - jedziemy nad morze :-). Wracam odtatniego lipca. Napisz jak było ...: justtom@interia.pl Buziaczki..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kłębek nerwów_2 Napisano Lipiec 14, 2006 LUTEINA - nic nie rozumiem. Brałam luteine na podtrzymanie ciąży - większość z Was bierze ją na wywołanie okresu. Co jest grane? Może któraś z Was wie dlaczego jeden preparat ma dwa zupełnie inne zastosowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19malenka19 0 Napisano Lipiec 16, 2006 Ehhh Kobitki tak piszecie... ja tez czekam na okres... zawsze dostaje 175 lub 15 @, ale w maju mi sie przesunal i dostalam 8 potem w czerwcu 11 a teraz nic... :( tabletki teraz odstawilam jakieś 2 miechy trmu a z chlopakiem uprawiamy tzw. \"stosunek przerywany\" czy jest mozliwosc ze jestem w ciąży? :/// echhh tak sie boje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mad ona Napisano Lipiec 21, 2006 Czesc.Mam problem..Od 3 miesiecy mam nie regularny okres.Dzis jest 21 a ja go nie mam nie bola mnie pirsi a ni brzuch..;(.? to sie boje...W tamtym miesiacu miałam miec 14 a dostałam 21..Boze czemu ja sie tak boje..Co ja mam robic pomocy..;(((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słoneeeeeeeeeczkooooo Napisano Lipiec 31, 2006 znowu mi sie spoźnia czy to moze byc spoźnienie przez upały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamonek834 0 Napisano Lipiec 31, 2006 Pewnie, ze może spóźniać Ci się przez upał - to normalne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandrunia..19 Napisano Lipiec 31, 2006 wy tak czekacie z utęsknienim na okres, ale podobno zdarzą się, że ma się krótsze okresy ale ma się w trakcie ciąży... czy myślicie ze to tylko bardzo sporadyczne przypadki ? ja się ciutkę niepokoję- mialam wprawdize 3 okresy i w regularnej dacie, ale były tak 3dniowe i ciutke bardzije skąpe. co o tym myslicie ? czy jak dostanę teraz 4 raz to mogę być juz spokojna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Lipiec 31, 2006 Mi tez sie spoznia, temp mam 36,3. Ale ostatnio tez dostalam po 2 miesiacach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamonek834 0 Napisano Lipiec 31, 2006 Masz za niską temp. jak na ciażę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Lipiec 31, 2006 A to od jakiego momentu ona powinna byc podwyzszona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamonek834 0 Napisano Lipiec 31, 2006 od owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamonek834 0 Napisano Lipiec 31, 2006 Podstawowa temperatura ciała jest w fazie wzrostowej o 0,5°C niższa, zwykle poniżej 37°C niż w fazie wydzielniczej, w której jest zwykle powyżej 37°C. W przypadku cyklu 28 dni skok temperatury, związany z działaniem progesteronu, o 0,5°C następuje zwykle 13-14 dnia cyklu tj około 1 dnia po owulacji. W przypadku kiedy dojdzie do zapłodnienia i rozwija się ciąża podwyższona temperatura ciała utrzymuje się nadal powyżej 37°C przez co najmniej 16 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Lipiec 31, 2006 Tylko ze ja mam tak nieregularnie że nawet nie wiem kiedy mam tą owulację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 31, 2006 witam wszystkich wróciłam z wojaży:) U mnie okres pojawil sie mimo upalow o czasie ale niestety taki lichy ze mialam dola przez pol wyjazdu:( Ale wytlumaczylam sobie to tymi cholernymi upałami i tym ze no na plazy nie lezalam ale chodziłam po 12h po gorach-i dolinki to to nie byly wieć wysiłku mnie to kosztowało troche. Moze to tylko glupie tlumaczenie:( Nie wiem czekam teraz do 17 sierpnia.myniu Słoneczko czekam na Ciebie z utęsknieniem.Zbieram sie zeby do ciebie napisac ale moze jak wrocisz to skrobnę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aris-84 Napisano Lipiec 31, 2006 czesc wam wszystkim, ja tez mam ten sam problem to juz 46 dzien jak nie mam okresu, w sobotę robilam test i wyszedl negatywny, czy test mogl zawieść?, dodam jeszcze ze w pt wieczorem wypilam 2 piwka, czy to moglo miec wplyw na wynik testu, czy powinnam isc do lekarza czy gdzies za okolo tydzien powtórzyc jeszcze raz test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 31, 2006 jak sie nie kochalas bez zabezpieczenia to poczekaj jeszcze troche powtorz test i dalej czekaj. Jezeli jednak cos niebezpiecznego mialo miejsce -wyznacz sobie wizyte u gina. Pewnie jak juz bedziesz miala wyznaczoną wyluzujesz sie i dostaniesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach