Gość Ally1977 Napisano Sierpień 6, 2006 Pechowa , co U Ciebie? Ja nadal czekam.I nadal mi niedobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 U mnie nic, w sumie brzuch mnie ciagle boli. Juz nie mam sil sie przejmowac. Dzis nawet nawet dobrze sie czuje. Psychika tylko na bakier z paru powodow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonorataW. Napisano Sierpień 6, 2006 Pechowa Szczęściara -a masz za niskatemp. jak na ciażę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 ALbo temp zepsuty bo juz teraz mi wychodzi ponizej 36 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonorataW. Napisano Sierpień 6, 2006 To znaczy, że dostaniesz niebawem okres! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 A jak sie jest w ciazy to ile sie taka wysoka temp trzyma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonorataW. Napisano Sierpień 6, 2006 około 17 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 No a ja miałam raz kontakt z facetem 8 lipca jak przyjechał :O A mierze ją moze od tygodnia, czyli może już miałam tą wysoką temp a ja nawet nie wiedziałam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonorataW. Napisano Sierpień 6, 2006 Jesli od zapłodnienia temp. utrzymauje się przez około 17 dni - 37, 37,5 to moze byc już ciażą. Wiesz kiedy miałaś owulację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 Nie, już sie w tym wszystkim pogubiłam bo mam nieregularnie bardzo okres. Ale wydaje mi sie ze temp nie była wysoka bo ją nie pamiętam od kiedy, ale już mierzę, moze z 1,5 tygodnia ? Teraz juz wyobraznia działa na wszystkich obrotach. Ale odkąd mierzę nie było nigdy powyzej 37. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonorataW. Napisano Sierpień 6, 2006 Cykl trzeba obserowoać kilka miesiecy a nie 1,5 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 To co teraz ? :( Jaka jest szansa ?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HonorataW. Napisano Sierpień 6, 2006 masz nieregularne cykle - powinaś się zabezpieczać. Trudno mi powiedzieć tak czy nie - zrób test! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 Ale ja nie wspolzylam :] Jutro ide do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 6, 2006 Mam jakies brudne majtki :O Moze jakies zapalenie ? :| Juz sama nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaaaa Napisano Sierpień 6, 2006 halo ......- le_nka ...nic nie piszesz wszystko ok?????? No-name- co się z Tobą dzeje??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally1977 Napisano Sierpień 7, 2006 Dostalam @ dzis rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 7, 2006 A ja dalej nic...tyle nerwów mam ostatnio. Jutro wyjezdzam, nie bedzie mnie do niedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 7, 2006 Az boje sie ze moglam tak wpasc... to takie niesprawiedliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerajie Napisano Sierpień 7, 2006 12 dni nie mam okresu a 23.07 kochałam sie z moim chłopakiem tylko ze okres powinnam dostac ok 26 wiec to były niepołodne,mielismy prezerwatywe a On nie skonczyl we mnie..chce zrobic test. to bylby 2gi tydzien strasznie sie boje zwłasza ze to byl moj 1 szy raz! mam 17lat i sie stresuje..co powinnam zrobic? martwic sie czy nie? i do ginekologa raczej nie pojde bo mieszkam w malej wiosce i nie mam dojazdy zbyt.. pomożcie błagam!! piszcie na moj e-mail lerajie@o2.pl tylko na niego prosze!! pomóżcie mi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 157cm Napisano Sierpień 7, 2006 Ja też schizuję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 8, 2006 Ja chociaz ciagle mysle ze to nierealne, zebym tak wpadła to ciagle schizuje ze moze mam takiego pecha ze cudem sie cos tam dostało bo okresu ciagle nie ma, a brzuch boli jak cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HonorataW. 0 Napisano Sierpień 8, 2006 Zrób test koniecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po jakim czasie Napisano Sierpień 8, 2006 można zrobić test? i ile taki test kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beeeatryczeee 0 Napisano Sierpień 8, 2006 Ja dostalam okres 41 dnia cyklu:) i od razu mi lżej na sercu :D A test mozna zrobic dzien po terminie planowanej miesiączki i kosztuje ok 15 zł pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amarulka Napisano Sierpień 11, 2006 dziewczyny gdzie ejst no name? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally1977 Napisano Sierpień 11, 2006 Jak duzo kobiet jest w ciazy a pomimo tego ma pierwsza czy pierwsze dwe (NORMALNE) miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wink Napisano Sierpień 12, 2006 ja też czekam co prawda opiero drugi dzień ale stres i tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamonek834 0 Napisano Sierpień 13, 2006 No_name gdzie sie podziewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 13, 2006 Witam , ja wrocilam. W sumie mialam juz tu nie pisac bo jak czytam niektore topiki to jeszcze bardziej schizuje. Okresu dalej nie mam. Bol przerazliwy jajnikow jak wtedy kiedy wywoływalam go luteiną. Jutro w koncu lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach