Gość le nka Napisano Lipiec 31, 2006 No_name czemu nas zostawilas?co u Ciebie?Odezwij sie jak bedziesz mogla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaa Napisano Lipiec 31, 2006 halo - jestem - wróciłam z urlopu ....Jutro do pracy :-(. Le-nka cieszę sie , że też już jesteś :-). Wypoczęłaś?????? Ja bardzo - jestem opalona (wszędzie ;-) ) , wyciszona, zrelaksowana i oczywiście czekająca na @ - no bo przecież w przeważającej cześci naszego życia czekamy na @ - no nie???? Le-nka a jak Twoje sprawy???? Ułozyło się coś???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Lipiec 31, 2006 Myniuuuuuu -HURRAAAA:) Jesteś zaraz napiszę do Ciebie maila:) Też czekam na ale jeszcze troche to zajmie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czeka ktos Napisano Sierpień 2, 2006 jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czeka ktos Napisano Sierpień 2, 2006 pechowa jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 2, 2006 Dalej nie ma nic, mierze temp. no i w sumie jest normalna. Zastanawiam sie czy isc do gina pod pretekstem luteiny i czemu mam takie długie cykle...no chyba ze to ciaza. Ogolnie nie czuje sie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 2, 2006 A pozatym mam te mocne bole , a moja kumpela mowi ze to za wczesnie jak na ciązę :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Sierpień 3, 2006 pewnie ze za wczesnie. Nie wkrecaj sobie.A do gina isc nalezy-aby sie uspokoić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjD 0 Napisano Sierpień 3, 2006 Czesc dziewczyny! Jejku,jak dawno mnie tu nei bylo :) Widze,ze nowe osobki sie pojawily. Znowu czekam na okres:) bo znowu sie spoznia,ale juz sie nie denerwuje,tylko spokojnie oczekuje:) mam nadzieje,ze sie szybko pojawi:) ach te upaly :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Sierpień 3, 2006 ja tez czekam ale narzie sie nie spoznia.Ale masz racje"ah te upały"-przez nie(MAM NADZIEJE) mialam taki kiespki okres poprzednio.Okaze sie.Ja czekam do 17-jeszcze cholernie dlugo:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 3, 2006 A ja juz szaleje , bo ciagle latam do tego wc :( I nic. Chyba serio jestem pechowa. Szukam sobie po necie i znalazłam taką strone z : Zajść w ciążę bez stosunku? Pytanie wydaje się abstrakcyjne i pozbawione sensu, ale zapewniam, że nie jest bezpodstawne. Kobieta może zajść w ciążę nie mając stosunku z mężczyzną. Sytuacja taka występuje niezmiernie rzadko, ale zdarza się. Kiedy? Wtedy kiedy nasienie dostanie się w okolice wejścia do pochwy lub w okolice przedsionka pochwy (tj. przestrzeń między wargami mniejszymi). Zdarza się to najczęściej w trzech przypadkach. #1. Podczas pieszczot. Co charakterystyczne, kobieta wcale nie musi pieścić członek, aby nastąpił wytrysk nasienia. Ten rodzaj ejakulacji zdarza się szczególnie często wśród młodych, nadpobudliwych mężczyzn. Brak doświadczeń seksualnych manifestuje się u nich m.in. ograniczoną kontrolą napięcia seksualnego i w konsekwencji wytrysk następuje w najmniej oczekiwanym momencie. - Petting jest w stu procentach bezpieczny? Tę formę intymnych kontaktów bardzo chętnie stosują młodzi kochankowie, którzy nie są jeszcze gotowi na pełny stosunek. I słusznie. Petting, czyli pieszczoty prowadzące do orgazmu, to bardzo dobry sposób na to, by oswoić się z seksualnością swoją i partnera, nauczyć reakcji na bodźce, zanim pójdzie się na całość. Dla wielu kochanków petting ma jednak inną podstawową zaletę - brak penetracji oznacza, że nie trzeba się obawiać zajścia w ciążę. Tak jest rzeczywiście, ale pod pewnym warunkiem - do wytrysku nie może dojść w obrębie warg sromowych i wejścia do pochwy. Plemniki są bowiem na tyle ruchliwe i żywotne, że mogą przedostać się do dróg rodnych i dokonać tego, czego partnerzy starają się uniknąć. Moja wyobraznia juz zadziałała :( Ide jutro do lekarza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka niezniecierpliowiona Napisano Sierpień 3, 2006 Hej! Zajrzalam do Was, pamietacie - mc temu sie denerwowalam :) W tym mcu przyszedl rowniusio po 30 dniach, wiec choc raz bezstresowo :D Pewnie dlatego, ze akurat w tym czasie bylam nad morzem, moze klimat. Pozdrawiam i zycze jak najmniej nerwow wszystkim czekajacym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Sierpień 3, 2006 uspokój się,bedzie dobrze.Niepotrzebnie sie nakrecasz.Wykonczysz sie dziewczyno. Do lekarza idz-dowiesz sie w 100% co sie dzieje. Ile juz czekasz?Testy robilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 3, 2006 Lenka --> ostatni okres miałam 22 czerwca, z jednej strony mysle sobie ze wczesniej tez nie mialam dwa miesiecy a z drugiej mysle ze moze mialam takiego pecha ze tym razem wpadlam :( Testow nie robilam, ogolnie czuje sie srednio. Czesto chodze do wc, brzuch mnie boli i glowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 3, 2006 Ale przeciez ja sie nie kochalam !!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Sierpień 3, 2006 Slonko jak sie nie kochalas to idz do lekarza bo cos ci sie z hormonami pokrecilo a nie ciaze wymyslasz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 3, 2006 Ale ciagle sikam, juz 3 razy w ciagu pol godziny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzzzzzz Napisano Sierpień 3, 2006 i jest uff nareszcie, matka w wieku 20 lat nie fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally1977 Napisano Sierpień 3, 2006 Sluchajcie.Czy to prawda,ze bedac w pierwszych 2-3 tygodniach ciazy temperatura ciala moze byc podwyzszona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally1977 Napisano Sierpień 3, 2006 Moze inaczej:kolezanka miala podejrzenia ze zaszla w ciaze. W dniu w ktorym miala dostac okres zmierzyla temperature - 37°.zaczela panikowac ze jest w ciazy i byla.Zastanawiam sie czy to zbieg okolicznosci czy rzeczywiscie stan podgoraczkowy o czyms swiadczy. Bo ja tez mam 37 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Sierpień 3, 2006 PRZESTAŃCIE!!!Dziewczyny prosze Was! Kazdy organizm jest indywidualnoscia i doszukiwanie sie w sobie objawów koleżanek moja sie z celem. Albo testy,albo lekarz albo czekanie! Pechowa ile czekasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally1977 Napisano Sierpień 3, 2006 Mam dostac w sobote,ale niedobrze mi bylo i wczoraj i dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaniedbana Napisano Sierpień 3, 2006 załozyłam 2 topiki i nic wiec tu szukam wsparcia ..... okres spoznia mi sie 3 dzien do tej pory miałam równo jak w zegarku co 28 dni.....no i sie dołuję choc moj chłopak twierdzi ze nie moge byc w ciązy bo zawsze uzywalismy prezerwatywy, kochalismy sie w dni niepłodne i w sumie raz na tydzien wiec małe prawdopodobienstwo ale okresu brak..... przez ostatnie dni brałam PERIONORM krople łagodzace skutki napiecia przedmiesiączkowego przepisane od gina ...przeczytałam ze lek ten blokuje wydzielanie prolaktyny, przywraca owulację, powoduje ustąpienie krwawień międzymiesiączkowych i zmniejsza krwawienie podczas miesiączki (chroni przed nadmierną utratą krwi) czy mogł mi zatrzymac okres jezeli brałam go nie cały czas jak według zalecenia a tylko 7 dni przed okresem...???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Sierpień 3, 2006 po pierwsze-czemu nie robilas tak jak lekarz kazal? Po 2 z tego co piszesz nie jestes w ciaży-skoro byla prezerwatywa to jak?plemniki to nie supermeny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szczęsciara Napisano Sierpień 3, 2006 Czekam z jakies 2 tygodnie juz :( Az nie chce liczyc. Na dzis koncze bo lece na salsę , choc na chwile zapomne :) Buzka kochane :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaniedbana Napisano Sierpień 3, 2006 nie robiłam wg. zalecen lekarza ponieważ przepuisał mi je 1,5roku temu i je odstawiłam po 0,6 roku....ale ostatnie miesiace okresu dla mnie nie dośc ze były bardzo bolesne zwłaszcza 1 dzien( wymioty , biegunka, nawet utrata przytomnosci drętwienie nóg, bol brzyucha) a przed okresem dopadała mnie taka depresja ze tylko płakałam albo chodziłam jak bomba i moj chłopak wysiadał psychicznie przy mnie wiec teraz siebie o nich przypomniałam....i od 2 dni ich juz nie biore.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiaka Napisano Sierpień 3, 2006 Dziewczyny, nie chce mi się czytac od poczatku topiku, ale jeżeli jest sex, to do lekarza po piguły i spoko, głowa nie boli, ja tak zrobiłam jak tylko było po pierwszym razie i nie narzekam....a jeżeli sexu brak, to jak nie ma dłużej miesiaczki do lekarza i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość le nka Napisano Sierpień 3, 2006 wiesz nie kazdy chce lub moze piguly:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 4, 2006 Dzien dobry. Ja dalej nic, wczoraj jak byłam na tej salsie to bardzo zle sie czulam, bolal mnie żoladek i podbrzusze, myslalam ze zwymiotuje :( Myslalam o tym ale pozniej rozluznilam sie i przestalo. Dzis widze jakos tak wiecej sluzu. Boje sie i przejmuje bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally1977 Napisano Sierpień 4, 2006 Dzisiaj tez mi niedobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach