Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no_name

Spóźnia mi się ! Kto poczeka ze mna?

Polecane posty

Gość zaniedbana
dzis byłam u ginekologa bo po 2 nie przespanej nocy stwierdziłam ze wole wiedziec niz sie denerwowac... zbadał mnie i stwierdził ze zadnych oznak ciązy nie mam ..przynajmniej na razie nic takiego nie zauważył..kazał mi poczekać 2 tyg i zrobic test ..a poki co czekac na okres ... powiedziałam mu o kroplach i stwierdził ze to moze ich wina nie wiem czy to dobrze czy zle ale po jakim czasie gin moze stwierdzic ciąże...

Gość pechowa_szcześciara
Czesc. Moja najlepsza kumpela pojechala to teraz to juz wogole bede schizowac sama :( Ciezko mi :( I ciagle jajniki bolą :(

Ally nerwy nic nie zdzaiałają, ja np. zawsze miałam w czasie miesiaćzki temp. około 37 - i nie byłam w ciązy ani razu! Uszka do góry!

Gość Ally1977
Juz widze wszystkie objawy.Jeszcze troche i skurczy dostane ;)

Gość pechowa_szczęsciara
Ja juz placze, mnie juz to przytlacza. Przypomnialam sobie jeszcze jak teraz w sobote bawilam sie z facetem i potem lezelismy i on od tylu ocieral sie swoim :( Juz totalnie jestem zalamana

Gość zaniedbana
pechowa szczęściro nie panikuj ...ja od jakis 2 lat ie zaszłam w ciążę choc mój chłopak nie raz sie ocierał o mnie ...nawet zeby wywołac orgazm ..... teraz moze mam i stracha choc sytuacji do zajscia w ciaze nie było 100% jak wcześniej pisałam...a dzis byłam u gina bo miałam dosc niepewnosci i nie stwierdził ciąży, powiedział ze nie mam zadnych objawów raczej postwił na te krople i kazał poczekac i zrobić test za 2 tyg. albo zrób test albo idz do gina ( ja dzis w kolejce czekałam 2,5 h) ...bo bedziesz miała stres z głowynaprawdę warto nawet dla polepszenia samopoczucia ,...

Gość pechowa_szczęsciara
Ale do poniedziałku tyle czasu jeszcze zeby isc do gina :( A na test sie nie odwaze. Tylko ze on sie o mnie ocieral tak wiesz..od tylu TAM :( Nie moge juz.

Gość Ally1977
Trzymam za Ciebie kciuki , a Ty trzymaj za mnie ;)

Gość pechowa_szczęsciara
Ja nie zrobie testu :(

Gość zaniedbana
ja nie wiem...mojej kolezance wyszedł test po 7 dniach od terminu ostatniej miesiączki która nie naseszła...zmierz sobie jeszcze raz ta temperaturę... odnosnie sikania moze masz cos z pęcherzam jakieś zapalenia...ja biegałam do kibelka tez czesto w nocy po 2-3 razy choc nic nie piłam od 17 a w ciazy nie byłam ....

Gość zaniedbana
ja mam dosc stersów w ciagu 3 dni z tego powodu wiec najpierw poszłam do gina...no i juz stres mniejszy o wiele choc 100%pewnosci nie mam..... we wtorek zrobie sobie test....... wole byc pewna niz gdybać ........w sumie dla mnie ciaza nie byłaby tragedią....a dzis własnie byłam u mojej kolezanki która ma 3 tyg córeczke i w sumie tez mogłabym mieć juz beybika....a ona przez 3,5 roku z chłopakie bez zabezpieczenia się kochali i dopiero po tym czasie wpadli....nawet jak sie kochali w w dniu owulacji to nic sie nie stało.....a pozniej to była pewna ze miała niepłodne i wpadli....takze w ciaze wcale nie jest łatwo zajść.....

Gość Ally1977
Do Pechowej Szczesciary - ja powinnam dostac okres jutro badz w niedziele.Tez panikuje bo powiedzmy ze "narozrabialam" . W ciagu dni plodnych spedzilam cudowny tydzien...niby uwazajac , ale co to za uwazanie jak sie czlowiek kocha dwa razy dziennie , nawet bez wytrysku w srodku skoro plemniki (skubance jedne) zyja nawet do kilku dni... Teraz wydaje mi sie ze mam wszystkie objamy i smiac mi sie chce z samej siebie , ale coz.Czekam, zrzedze , czekam , zrzedze i czytam posty innych dziewczyn w mojej sytuacji....Glowa do gory ;)

Gość pechowa_szczęsciara
Ally widocznie jestes gotowa na dziecko skoro tak sie cieszysz i nie przejmujesz, a ja nie bardzo, wybacz żebym w wieku 17 lat chciała dziecka zwłaszcza ze nie kocham sie by tego uniknac

Gość Ally1977
Ja tez wcale sie nie ciesze,bo bylby to zdecydowanie nieodpowiedni moment ,ale na razie staram sie nie panikowac.W poniedzialek,jezeli nie dostane okresu pewnie minke bede miala inna....

Gość Ally1977
Ups narazie a nie na razie :)

Gość Ally1977
...I jakos wydaje mi sie ze mam wiecej sluzu w pochwie, tylko pojecia nie mam (nerwy) czy zawsze tak mam przed okresem czy teraz kiedy sie boje....

Gość pechowa_szczęsciara
Każdy dostanie tylko nie ja :(

Gość do pechowej
nie martw sie ja tez czekam i czekam i swiruje....nie czekasz sama ja jestem z toba u mnie dzisiaj 51 dzien cyklu...test robilam wyszedl negatywny ale gdzie ta @ w taki razie?? w poniedzialek dzwonie do gina i zrobie termin na badanie...eh jeszcze zeby jakos weekend przezyc

Gość pechowa_szczęsciara
Ja tez mam nadzieje ze w pon pojde bo w wtorek wyjezdzam :(

Gość Ally1977
Dzisiaj tez mi niedobrze :(

Gość główki do góry
Dziewczyny w ciążę wbrew pozorom tak łatwo się nie zachodzi ;) Główki do góry i niech szybko @ przychodzi :)

Gość pechowa_szczęsciara
Ja chyba dopiero mam owulacje :P Jaka temp jest wtedy ? I tak wiecej mokro mam :|

Gość zaniedbana
hej dziewczyny...ja dzis dostałam okres;-);-) po 5 dnich nerwówki no ale.... w nocy sie obudziłam z bólem podbrzusza i skórczem nogi polezałam tak cierpiac z 20 min. wziełam 2 nospy i ibuprom no i zasnełam po godzinie ale nic nie było na wkładce...rano też wiec sobie pomylsałam ze to moze bóle inne niz menstruacyjne;-(.....ale jak za 30 min poszłam do ubikacji to juz nie miałam wątpliwości..... nie wiem czy to dzieki wczorajszej wizycie u ginekologa dzieki której sie wyluzowałam czy po wyżerce jaka sobie zafundowałam aby " wywołac " okres bo od 5 dni jadłam co popadnie, obiadki obfite, czekolady, lody choc nie miałam ochoty na jedzenia ale musiałam podładowac baterie energetyczne organizmowi ..... jedno mnie tylko dziwilo zawsze przed okresem miałam suche dni....a teraz cały czas wydzielał mi sie w małej bo małej ilości biała, mętna maż....ginekoloog na to nie zwrócił uwagi i nie mowił nic o grzybicy..no ale juz jest ok wiec sie nie martwie

Gość Ally1977
Ja nadal czekam :(

Gość pechowa_szczęsciara
Ja sobie policzylam dni i ostatnią miesiączkę miałam po 60 dniach, a teraz znowu już czekam 45 dzien. Mierzę tempkę i w buzi mam 36,3 a pod pachą 36,5. Potem zjadłam zupe i miałam 37,5 :/ Ale mysle ze to dlatego ze sie nagrzałam :P Brzuch i jajniki ciagle bolą i żołądek też. Eeehh

Gość Ally1977
Jak jest z ta temperatura?Ja mam od 3 dni 37° :(

Gość pechowa_szczęsciara
Ciagle taka niska.