Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 13, 2006 Moze bedzie bobas z pieszczot, choc wciaz w to nie moge wierzyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamonek834 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Pechowa_szczęsciara - nie bedzie bobasa! Przekonasz sie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 13, 2006 Ale czemu tak mi sie ten okres czesto spoznia, teraz tez ? :( Przeciez to nie jest normalne i te bole takie ze az mnie skreca ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niesworna Napisano Sierpień 13, 2006 do "pechowa_szczesciara": mi te sie spoznia juz 7 dzien i tak sie schizuje, ze nie wiem czy brzuch mnie boli z nerwow czy moze to ciaza.. mam taka sama sytuacie.obawiam sie, ze moge byc w ciazy z pieszczot, z drugiej strony przerwalam branie tabletek anty..a ostatni okres trwal 2 tygodnie.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niesworna Napisano Sierpień 13, 2006 moze sie cos rozregulowalo..?? Tym bardziej, ze przedostatnie opakowanie przerwalam w polowie i nastepne anty bralam inne, dostalam 2tyg okresu i teraz przerwalam zupelnie branie anty..i czego to wina ze nie mam okresu?? :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 13, 2006 Jak bym brala anty i nie wspolzyla to wogole bym sie nie bala ciazy :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niesworna Napisano Sierpień 13, 2006 no teraz nie bralam a mizialam sie, ale facet nie byl we mnie, mizialismy sie w bieliznie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myniaaaaaaa Napisano Sierpień 13, 2006 hej- powróciłam tutaj - bo znów czekam to juz 32 dzień i nic :-(. Piersi bolą..... mam nadzieje , ze to nie ciąża.... . Ostatni musiałam wywoływac @ luteiną. Potem dostałam @ po 20 dniach - a teraz 32 i nic ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 14, 2006 Bylam u lekarza wreszcie. Zaburzenia hormonalne sie okazalo. Dostalam na badania na hormony i na luteine :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słoneeeeeeeeeczkooooo Napisano Sierpień 15, 2006 mam problem...okres mi sie nie spoźnia miałam go 2 tyg temu...ale cos mnie martwi...od jakiegos czasu co jakies 10 minut chce mi sie siusiu ;| wydawałoby sie to, ze to nerki, ale jednak chyba nie, bo robiłam badanie ogolne moczu tydzien temu i lekarz nic nie mówił...coraz bardziej zaczynam sie bać, ale niemam podstaw w sumie, bo z chłopakiem nie wspołzyje tylko "bawimy sie" i NIE dochodzi do wytrysku...juz sama nie wiem co mam o tym myslec:/ musze poczekac jeszcze kolejne 2 tyg na okres i wiem, ze musze przestać sie denerwować, bo mi sie jeszcze spoźni...a teraz nie mogłabym tak porpostu wpaść...uwazamy zawsze na wszystko:( Matura w tym roku...i tak bardzo nie chciałabym być w ciazy :/ wybijcie mi te głupoty z głowy, bo czasem sama nie wierze w to co pisze:P:P Pozdrawiam i z góry DZIEKUJE :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurcze co z autorka Napisano Sierpień 15, 2006 zniknela bez słowa-dziwne i martwiace to troche:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa_szcześciara Napisano Sierpień 15, 2006 Słoneczko ---> :| nie dochodzi do wytrysku, stosunku nie ma to skad ciaza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Słoneeeeeeeeeczkooooo Napisano Sierpień 15, 2006 właśnie :P trzeba wbić mi do głowy, ze to nie mozliwe:P tzn ubzdurałam sobie, ze w tym płynie przed wytryskiem są plemniki i ze moglismy przez przypadek jakos je "tam" przeniesc" ale to mało prawdopodobne :P wiec ja juz sama nie wiem co mówie :P wszystko mi sie pokreciło :P hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandrin Napisano Sierpień 20, 2006 czesc cipeczki!ja mam taka stresówe spóznia mi sie w sumie dopiero 4 dni okres ale z moim chłopakiem miizialiśmy sie bez gumki toche i dopiero puzniej złożył:(ja juz nie moge wytrzymać nie moge spać po nocach,strasznie sie tym stresuje...a to nie pomaga a pewnie szkodzi...boje sie zrobic test...bola mnie piersi mam troche zgrubiała jajnik i wydzielin a taka nijaka...ja chce okres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cipeczki Napisano Sierpień 20, 2006 ??do kogo ty bezczelna gowniaro tak sie niby zwracasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amarulka Napisano Sierpień 20, 2006 hehehe moja historia- po pierwszym razie spoznil mi sie ponad tydzien (nigdy wczesniej ani pozniej tak nie mialam)... powiedzialam mamie ktora byla kompletnie przerazona, a po godzinie @ bolesna jak cholera.. Jaki czlowiek byl kiedys glupi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Październik 5, 2006 taki ładny temacik był a sie urwał:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaretka_aa Napisano Październik 5, 2006 Witam! mi sie spoznia okres prawie 3 tyg:( dziisaj bede robila test ciazowy.. straszsnie sie spinam.. w sierpniu brałam postinor i mam nadieje ze przez te hormony spoznia mi się .. mam gorączke.. nie wiem czy to z nerwów czy czegos inengo. MEGA STRES..:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co z tym testem Napisano Październik 5, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilkaxxx Napisano Październik 6, 2006 skoro brałaś Postinor to na pewno ci sie rozregulowało wszystko:) Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę co to za świństwo. To chyba już ostateczność. Lepiej zapobiegać niż to g..... brać. No ale tak czy inaczej zyczę powodzenia, bo wiem co znaczy czekać na @. Głowa do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rydza_qq Napisano Październik 6, 2006 hmm, a ja osttani okres mialam 20 sierpnia. byłam wczoraj u lekarza. powiedzialam mu o tym iż mimo negatywnego wyniku testu boję się, że mogę być w ciąży. a on zbadał mnie tak jak zwykle, w żaden sposób który stwierdził by ciążę bądź też nie i zapisał luteinę. wiem teraz mniej niż przed wizytą u niego, bo nie jestem pewna czy ja tą luteinę powinnam brać skoro jednak istnieje ryzyko ciąży? co o tym myślicie? dodam jeszcze że się bardzo zawiodłam na tym lekarzu, a wcześniej byłam z niego bardzo zadowolona. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilkaxxx Napisano Październik 7, 2006 od luteiny nic ci sie nie stanie, bierz to jest na wywołanie okresu, a jak jesteś w ciąży, to chyba nie zaszkodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rydzaQQ Napisano Październik 7, 2006 no tak. ale wydaj mi się, że jest duża różnica pomiędzy chyba a na pewno. boję się trochę ryzkować prawdę mówiąc, tymbardziej, że pani w aptece mi nie polecała. wściekła jestem cała na ginekologów. co za olewactwo! uhh!! :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guga_x Napisano Październik 9, 2006 Dziewczyny, dziś mam 39 dzień cyklu. Jestem po odstawieniu tabletek i dzieją się ze mną dziwne rzeczy. Najpierw miałam dwa okresy co 23 dni, nienormalnie często a teraz wcale nie dostaje. mam już kompletnego świra! W tym cyklu kochałam sie z moim chlopakiem tylko 3 razy i zawsze z gumką. Dwa tyg temu zaczęły boleć mnie jajniki i z tyłu nisko plecy zrobilam sobie test krwi na obecność hcg (to było 11 dni temu ) ale wyszedł negatywnie, tydzień temu poszłam do ginekologa ona mnie zbadala, jak naciskala mi brzuch to bolalo, dala mi antybiotyk i czopki bo powiedziala ze to mogą być jajniki. Ciąży nie widziała( a ta wizyta była 2,5 tyg po ostatnim stosunku), trzy dni późnij nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test na mocz( 4 dni temu) wyszedł negatywnie. jajniki mnie już nie bolą, tak jakby ten antybiotyk zadziałał ale mam wrażenie wzdęcia brzucha, pobolewania żołądka,podwyższoną temperaturę(niekiedy) i gęstą białą wydzielinę i sutki mnie trochę bolą. Nie wiem czy to wszystko to wahania hormonalne po odstawieniu tabl. czy może (Boże broń) jestem w ciąży. Okresu wciąż nie widać. Jutro będzie 40 dni! Jak myślicie? Poradźcie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guga_x Napisano Październik 11, 2006 Drogie dziewczyny. Wszystko się u mnie wyjaśniło:/ Nadal nie mam okresu -41 dc. Poszłam do ginekologa a ona na to że wyczuwa coś dziwnego po prawej stronie i dla niej to wygląda na ciąże albo na jakiś guzek całkiem spory. Wyszłam cała spanikowana. Poleciałam odrazu na USG dopochwowe i co? Mam torbiel na prawym jajniku 63x57 mm. Kolos! Dlatego nie dostaje okresu, mam pobolewania w dole brzucha itd Odrazu kazał mi iść na operacje, bo ten guzek ma lite struktury wewnątrz i nie można go zostawić na dłużej. Jestem przerazona. W sobote ide do szpitala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia.80 Napisano Październik 25, 2006 hej ja tez oczekuje okresu, ostatni mialam 13.09 - tez po dlugim oczekiwaniu - 41dni! 11.09 bylam u gina mialam robione usg dopochwowe, na jedym jajniku stwerdzila PCO, zero torbieli czy cyst, mimo to coraz czesciej czekam na okres, denerwuje sie , bo juz nie znam swojego organizmu.... nic nie moge przewidzeic... :( robilam test ale jest negatywny, kurde, wkurza mnie ta sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia.80 Napisano Październik 25, 2006 grupa - jestes juz po operacji? mam nadzieje ze wszystko poszlo dobrze, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia.80 Napisano Październik 25, 2006 sorrki mialo byc guga_x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no_name 0 Napisano Listopad 25, 2006 Czesc dziewczyny...wybacznie mi nieobecnosc,ale nagle musialam wyjechac do siostry do Niemiec. Nie zdarzylam sie pozegnac,ciezko mi tu bylo wrocic bo pewnie mnie pogonicie...ale cóż...jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imflyinghigh 0 Napisano Listopad 25, 2006 a ja sie boje bo kochalam sie z chlopakiem dostalam okres ale w pewnym poscie byly wypisywane rozne rzeczy ze okres mozna miec ale mozna ctez byc w ciazy i tak mnie wystraszyly i juz nie wiem a tak sie cieszylam na ten okres i znof depresja od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach