Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tymonz

Wiecie dlaczego niedziewice boją się prawiczków i ich nie chcą

Polecane posty

Gość tymonz

Bo nie chcą się skompromitować przed nieznającymi i oczekującymi wspaniałych doznań mężczyznami. Bo chciałby leżeć jak te kłody w rekach doświadczonych kochanków, a tak świadomosć, ze spoczywa na nich w pewnym sensie trud stosunku paraliżuje je, bo nigdy nie miał polotu, bo zawsze wygodniej dla nich położyc się i czekac na trzęsienie ziemi. A wystarczy tylko dosiąść na rumaka. Ale one się wstydza niestety, tak tak te doświadczone panny wyśmiewające prawiczków, bo same miały seks z jednym partnerem, raz na 2tygodnie.

... bo lubię mężczyzn doświadczonych, kiedy muszę faceta uczyć podstaw to czuję się jak z dzieciakiem. Nie muszę leżeć na plecach, ale też nie lubię odwalać całej roboty. A nauka dawania i brania rozkoszy, poznawanie ciała partnera i jego czułych miejsc twa długo...

Gość dffhhfif
nie zgadzam sie z tym co piszesz, nie leza jak kloda w lozku to po pierwsze, nie chce prawiczka bo wiem ze predzej czy pozniej bedzie chcial miec porownanie z inna a mi zalezy na stalym zwiazku i dlatego nie chcialabym prawiczka w lozku, poza tym nie mam ochoty uczyc faceta lepiej jak jest doswiadczony

Gość malgoska6
a ja ci powiem ze wcale nie :):) prawiczku nie oczekuje od kobiety aby zachowywala sie jak mezczyzna:)

Gość bo uważają że szkoda
zachodu i czau na niekompetentnego dupczyciela co spuchnie za szybko, co spuśi się za szybko i w ogóle nie będzie wiedział jak to się robi

Gość dffhhfif
mozna wyczuc po zachowaniu czy facet mial doswiadczenie czy nie, jak nie to raczje daje sobie z nim spokoj

Gość Big-Mac
Dobre dziewczyny szanują prawiczków

Gość nie che mi sie
wszystkie te baby takie porzadne a nie chca miec prawiczka ale doswiadczonego? przeciez taki doswiadczony musial robic to z dziewczyna ktora mu sie oddala z tego wniosek jest taki ze tu nie chodzi czy ktos jest prawiczkiem czy nie tylko chodzi o to ze ten ktos ma byc dojrzaylm mezczyzna kobieta lubi seks tak samo jak facet tylko sie do tego nie przyznaje bo by od razu ja przeklnelo spoleczenstwo dla mnie to normalne suka jest suka jak pozna prawdziwego pewnego siebie samca to kazda zmieknie i mu sie odda bo bedzie myslala, ze to ten jedyny a to ze nie jest prawiczkiem jeszcze bardziej ja do tego przekona pozatym prawiczek jest zdolny do zdrady a doswiadczony nie? oj chyba cos tu nie gra

Gość hahahaahahaahah
dupa hahahah nie chcca prawiczkow dlatego ze sa niedoswiadczyni i dadza im gora 5 min bzykania hahah a czasem nawet nie wlozy a sie spusci :D:D:D co to ma byc hahahaha

Gość Big-Mac
Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków Dobre dziewczyny szanują prawiczków

Gość GDG-man
Czyli wynika z tego ze tak naprawde faceci powinni uprawiac sex od najmlodszych lat, na sile przespac sie z kimkolwiek w mlodosci bo jak bedzie starszy, i wyjdzie na jaw ze jest prawiczkiem to zadna niebedziesie chciala go tknac... po co skoro moze sie przespac z jakims doswiadczonym ktory sobie dymal na prawo i lewo od liceum, i wynika ze taki jest lepszy od takiego co sex dla niego nie jest najwazniejszy... przykre... przykre..

Gość no własnie

\"dffhhfif nie zgadzam sie z tym co piszesz, nie leza jak kloda w lozku to po pierwsze, nie chce prawiczka bo wiem ze predzej czy pozniej bedzie chcial miec porownanie z inna a mi zalezy na stalym zwiazku i dlatego nie chcialabym prawiczka w lozku, poza tym nie mam ochoty uczyc faceta lepiej jak jest doswiadczony \" Takie sprawdzanie mnie nie pociąga:O.