Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi_25

prosze panowie

Polecane posty

Gość megi_25

prosze was faceci czy mozecie mi odpowiedziec czy sa wsrod was tacy ktorzy nigdy nie zdradzili swojej dziewczyny

Gość megi_25
Pracuje na stoisku mięsnym w Stanisławicach k/Kozienic i ostatnio przyszedł przystojniak i kupił pól kilo wieprzowego podgardla.Podgadywał , podgadywał az w końcu uleglam mu po pracy w miejscowym szalecie

...brawo stic! :D Zgadzam się!

Gość marcin1323
hmmm jak wam to powiedzieć... boję się że nikt mi nie ujwierzy... ja nigdy nie zdradzilem i nie chce zdradzic. Powód? Jest ich tyle ile spędzonych chwil z miłością mojego życia... a wcale ich mało nie było . jesli ludzie sie kochaja to nie zdradza sie, bez wzgledu na "walory estetyczne" niedoszlej "pokusy"... pozdrawiam wszystkie szczesliwe "niezdradzone" - o nich moiw sie tu najmniej. wogole to czasem jak czytam ta kafeterie to odnosze wrazenie ze spotykaja sie tu same nieszczesliwe i niespelnione w zyciu uczuciowym istoty... je też pozdrawiam :)

Gość megi_25
czy jestescie powazni

Gość megi_25
dzieki marcin gratulacje

Gość marcin1323
tak ja jestem powazny, zreszta to forum pokazala mi moja kochana myszka. dziekuje za gratulacje. Rozumiem ze to z powodu tego jak kochaną mam moja drugą polowke. czasem tez sobie sam gartuluje ale tak zeby ona nie wiedziala bo i po co mam ją w dume wbijać...? ;)

Gość megi_25
twoja myszka jest szczesciara fajnie miec faceta ktoremu mozna ufac pozdrawiam was i tak trzymac

Gość marcin1323
to ja jestem szcesciarz, chociarz jak tylko jej o tym napomnke to zawsze sie albo wstydzi albo mnie bije (tak, bije mnie ;) ... a potem caluje). tak naprawde to ona nauczyla mnie jak zaufac drugiej osobie. kocham ja za wszystko , ale za to miedzy innymi tez. zaraz chyba wstane i poojde ja pocalwoac. pracujemy nawet przy tym samym biurku... :)

Gość dzis bezimnienny
bylem w dwoch zwiazkach 2 i 3 lata nie zdradzilem

Gość megi_25
no to ja pocaluj ja tez teraz pracuje ale biurko obok jest puste i nie mam kogo calowac ha ha, chyba ze krzeslo..

Gość marcin1323
żartuje z tym biciem oczywiście... :) gratuluje ci bezimienny tak trzymac

Gość marcin1323
musze wziasc sie za robote bo mnie szef z roboty wywali...

Gość megi_25
mam dwoch facetow ktorzy sa czy byli wierni troche was malo, hmm nie wplywa to dobrze na kozysc mojego kochanego

Gość aj marcin marcin
Pogadamy jak bedziesz staruszkiem, wtedy mi powiesz czy przez cale zycie nie zdradziles :(

pozostaje mieć nadzieję, że Panowie, którzy nigdy nie zdradzili i nie zdradzają używają komputer tylko do pracy. I dlatego ich tu nie ma.