Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcheweczka

ILE STRON miała, ma Wasza praca licencjacka, magisterska ?

Polecane posty

Pytanie identyczne jak w temacie. Jeżeli broniliście się już, lub będziecie się w najbliższym czasie bronić, to proszę napiszcie ile mieliście, macie stron pracy. Pozdrawiam 🌻.

Gość moja magisterka - 108 stron
wlasnie sprawdzilam :classic_cool:

to znaczy? masz tak duzo czy tak malo?

Gość a co to
? Teraz oceniają za ilość stron?

Właśnie dużo :(, może to głupio zabrzmi ale nie podoba mi się to, że jest ich aż tyle. Na tę chwilę mam ok. 130 stron.

Gość ehhhhh
180 z załącznikami

Nie, nie za ilość stron. Nikt z nas tak nie powiedział, a pytam się z ciekawości, by porównać to z moją ilością.

Gość 50
magisterka

to spokojnie mozesz pisac juz zakonczenie ;)

Gość no to Ci napiszę
że moja miała 60 stron-pofatygowałam się ,żeby sprawdzić.Dostałam 4 za obronę.Ale to było dawno i liczyła się jakość chyba bo nikt stron nie liczył i nie panikował tak bezsensownie!

No właśnie wiem, że już powinnam dawno zakończyć, ale to nie takie proste, niestety. Myślę, że jeszcze ok. 15 stron dojdzie. A to jest \"tylko\" licencjat.

Gość no to Ci napiszę
dla mnie totalna głupota ,no ale ja jestem chyba magister starej daty

Gość magisterska 107 stron

Gość mojaaaaaaaaaaaaaaa
praca dyplomowa miała ok 100 str z załącznikami itd.

Gość 44 strony praca licencjacka

Gość szczyt szczytów
magisterka 267 ale dużo badań i wyników, podyplomowa 40 ale na temat:)

Tak, ale to też zależy od tematu. Ja staram się pisać jak najkrócej, ale to i tak wychodzi tyle stron. Mam pracę badawczą, gdzie jest mnóstwo rysunków, tabel i wykresów. Samych wykresów mam ponad 90, promotor nic nie skreśla, więc tyle widać ma tego być.

Moja miała 125 stron wszystkiego, 2 lata temu się broniłam. Na 5 zresztą :) :) :)

Gość magisterska 107 stron
nie przejmuj się zbyt duzą objętością pracy. koleżanka nasmarowała 280 stron.:) zresztą jej praca była bardzo dobra. napracowała się solidnie dziewczyna. wszystko zalezy od kierunku studiów i od tematu pracy.

Moja magisterka ma 104 strony razem ze spisem tresci i spisem literatury:D i tez uwazam ze to jest cholernie duzo a jeszcze kilka dni temu miala 114 ale ja okroilam z czesci teoretycznej:)a wiesz nie liczy sie ilosc tylko jakosc:) moj Piotrek w zeszlym roku pisal prace i oddal ok 60 stron no ale pol jego pracy to bylo napisanie programu, bo skonczyl informatyke:) a moze masz taki dlugi temat ze mniej nie mozna napisac:) no chyba ze lejesz wode:D

Hah, lać wody to ja raczej nie potrafię. Mam bardzo obszerny temat, ale jak już dobrnę do końca, to popatrzę gdzie jeszcze można coś przyciąć. Jolcia, a kiedy się bronisz?

Gość marecka
Moja praca licencjacka miała 80 stron, a magisterska 209, ale na moim seminarium była osoba, która miała prace mgr liczącą niecałe 70 stron i też została wysoko oceniona, więc wniosek oczywisty - nie ilość a jakość jest najważniejsza! Pozdrawiam i życzę powodzenia na obronie 🖐️

Wiem, wiem, liczy się jakość a nie ilość :). Nie dziękuję, mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i gładko i nadejdą wakacje :).

No to tak jak ja wody nie potrafie lac i az sie zdziwilam ze sama tyle stron namodzilam:D ale rozumiem Cie sama mam prace badawcza i mam mnostwo wykresow i tabel ale staralam sie to robic neizbyt duze zeby wlasnie nie wyszlo obszernie duzo tego. A bronie się najprawdopodobniej w ostatnim tygodniu czerwca,bo u nas to nigdy nic nie wiadomo :/ i juz sie straaaasznie boje tej obrony bo oprocz obrony pracy mam egzamin z calego toku studiow i moge dostac pytanie ze wszystkiego co mialam:( cale szczescie ze mam fajnego promotora i mi powiedzial,ze jak bedzie znal sklad mojej komisji to mi powie czego mam sie spodziewac:D no ale uczyc sie trzeba... a gdzie wogole sie bronisz bo ja na Politechnice Śląskiej :/

Początki pisania mojej pracy były koszmarne, nic nie szło po mojej myśli, a teraz też nie wierzę, że tak poszłam do przodu :). To bronimy się w podobnym czasie, ja mam obronę najwcześniej 20 czerwca, pod warunkiem, że właśnie zdam egzaminy, mam 3 i to też spore, ale na szczęście nie z całego toku studiów jak Ty. Dzielą nas ładne kilometry :), ja bronię się na Uniwersytecie Szczecińskim.

Gość ZE SIE WTRACE
moja licencjacka miala 115 magisterska pewnie bedzie dluzsza ale to zalezy od tematu jak jest o czym pisac to sie pisze :D a moja promotorka zawsze podkreslala ze nie liczy sie ilosc tylko jakosc :D i jak ma byc duzo a nie na temat to lepiej napisac krotko i zwiezle :D