Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salbei

Etiaxil..

Polecane posty

Gość salbei

Uzyłam go w czwartek, piatek, sobota poniedziałek, i poce sie:/ zapachu nie ma ale jest mokre nie tyle ile było, ale jest nadal:( czy jest mozliwosc, ze cos zle robie.prosze o sensowne odpowiedzi.z góry dzieki

Gość brzoskwinia_marakuja
nie wiem czy coś źle robisz, ja słyszałam że wystarczy raz i nie pocisz sie przez tydzień. może spróbuj innego np. TRAITEMENT ANTITRANSPARENT firmy VICHY kosztuje ok 35 zl

Gość salbei
jezu za tamten zapłaciłam 44 nie mam juz kasy:( kurcze najlepsz ejest to, ze nie działa a ja sie az jakos masakryczne to nie poce i 44 zł mniej a nadal ni moge ubierac połowy bluzek :(

Gość bziummm
no nie wiem.. ja go kupilam w piatek- zaplacilam 54... :o - ale dziala od poczatku i jestem wniebowzieta !!! tym bardziej, ze zastosowalam w piatek, potem w niedziele i zamierzam dopiero w srode lub czwartek-tak jak jest w ulotce. szkoda, ze tobie nie pomaga bo na prawde nie spodziewalam sie takich efektow- juz sie w ogole nie poce :D:D:D a nie bylo wesolo...

Gość salbei
jezu a prosze opisz jak robisz ile dajesz czy szybko ci schnie i jak długo błagam bo ja nie chce miec juz mokrego pod pachami jeszcze gdy troszke pieniedzy na to poszło:/ a najlepsze w tym jest to, ze moja siostra która sie okropnie mocno poci-działą jej to. a ja sie nie poce az tak ale nie chce miec mokrego a tu tym bardziej powinno działac a tu lipa:/ odpiszcie!!!!!

Gość wieczorem na czystą suchą
skórę pod pachami czy do czego tam kupiłas ten specyfik-przecież wszystko jest w ulotce na Boga!

Gość Anka***
mi też nie zadziałał od razu, tylko później więc próbuj

Gość pytajnik.
ANTIDRAL kupujcie, 50 ml kosztuje 12zl a etiaxil kilka razy drozszy substancja aktywna ta sama chlorek glinu, dzialanie takie same.

Gość salbei
Przeciez robie wszystko tak jak w ulotce.ytam o spostrzezenia prywatne, bo ulotka to sucha instrukcja.Mam nadzieje, ze jeszcze zadziała!!!Pozdr

Gość lupus
musisz go nałożyć na umytą mydłem osuszoną skórę WIECZOREM tuz przed snem. najlepiej poczekać z podniesionymi rękoma aby wyschło dobrze. nie wszystkim działa od razu ale zawsze to działanie sie kiedyś tam objawia :) będzie dobrze :)