Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naznaczona

do jakiego stopnia milosc akceptuje wady?

Polecane posty

Gość naznaczona

hmm niby jestem ladna, zgrabna i mila..ale nie zaznalam jeszcze milosci. Wine za to zrzucam na karb swojego schorzenia, albo raczej na karb zwiazanych z jim kompleksow. Cierpie na chorobe skory, okresowo wyglada to odrazajaco. Nie widac tego pod ubraniem, taka zamaskowana czuje sie nawet atrakcyjnie. Jednak nigdy sie z nikim nie zwiazalam. zawsze gdy poznam jakiegos fantasycznego zlowieka, to stwierdzam, ze jest on zbyt dobry aby byc z kims takim jak ja..albo stwierdzam ze jak mnie zobaczy "w pelnej okazalosci" to i tak zostawi...nie wiem sama ktorej z tych opcji boje sie bardziej. wiem ze kazdy zasluguje na milos, ale...kazdy chcialby aby jeo wybranka byla sliczna, mila ladna gladziutka skore i mila w dotyku..a te rzezcy mnie osobiscie nigdy nie beda dotyczyc... sama nie wiem jak zyc, boje sie kogos zawiesc i rezygnuje ze szczescia :(

Gość naznaczona
szkoda ze nic nie odpisujecie :(

a bylas z tym u lekarza??leczysz sie na to?? zretsza...to tylko choroba skory-łuszczyca??? wiesz..jak facet pokocha to cala ciebie,nie ebdzie patzrec na mankamenty... uwierz...bo ja nie ejstem idelana...ale mam branie :) wiec wierze,ze porpstu jeszcz enie wtrafials na trego jedynego

Gość naznaczona
akurat nie luszczyca, ale porownywalne...dla mnie to okropne..sama sie siebie brzydze..a co do piero mamliczyc na to aby dla kogos stac sie pociagajaca.... czasem sie staram dbam o to, wtedy jest o niebo lepiej, ale potem olewam sprawe i dno :( bo po co sie starac, dla kogo

Gość naznaczona
wogole dzieki groosia za odzew..czytam tutaj rozne tematy i na prawde fajnie odpisujesz i madzrze, choc w specyficzny sposob ;)

wiem...niestety taka moja natura..ze dziwna ze mnie osobka... ale nie odpwoiedzialas,byals z tym u lekarza??dermatologa??? bo moze to mozna wyleczyc... moze podaj mi nazwe tej choroby....duzo mialam zbioli nauki..wiec moze cos poszperam w ksiazkach,glowie i necie..i jakos z tego wybrniemy.. a w jakich miejscach ci to wyskakuje..i jakich porach roku.. bo moze to uczulenie na cos???? ja mam np.czeste zluszczanie skory z twarzy..i jak nie zorbie pillingu kazdego dnia...to nastpenego zrzucam naskorek jak waz;/ czasami nie zastanawim sie czy to nie choroba..hehe.....bo jak nie pokremuje twarzy moim kremem to ciezko ze mna;/ wiec,jak sie nazywa.....ja wierze ,ze mozna to leczyc.. poza tym.....znajdziesz faceta ktory cie zaakceptuje..przeicez to nie twoja wina,ze masz chora skore....jak bedzie kochal to naprawde tego nie bedzie widziec.

Gość moscik
Jak mozesz to powiedz co to za choroba Cie dopadła. MOze chodzi ci o bielactwo?? Tyle ze to nie okresowa choroba. Hmmm

Gość pseudosfera
ale trafilam, dzisiaj mialam nawet egzamin z tego o czym piszesz:-) ale powoli... Twoje problemy ze skora maga wynikac z problemw psychologicznych, mozesz poprostu miec jakis konflikt, byc moze zyjesz w stresie, albo doswiadczylas czegos, po czym to odbilo sie wlasnie w taki sposob, nie martw sie kochana jesli chcesz sobie pomoc to zgadzam sie z gosia najpierw do dermatologa, pozniej do psychologa i prosze nie badz w tej grupie stereotypowo myslacyh osob, ze jak idziesz do psychologa to odrazu masz kuku :-) wierze, ze chcesz sobie pomoc wiec odwagi i do dziela.Pozdrawiam. P.S. Sami pracujemy nad jakoscia swojego zycia wiec do boju, moja mama mi czesto mawia "do odwaznych swiat nalezy";-)

nie ejstyem gosia :P hmm...raczej watpie by jej chroba byla zwiazana ze stylem zycia-strresem..czesto takie rzeczy nie zaleza od nas tylko od otoczenia;/ hmm...i lwanis enie rozumiem....dlaczego uciekasz ,gdy ktos chce cie poznac...prziecez to nic zlego...a ciort wie czy to nie ebdize ten jedyny:) nie 3maj ludzi na dystants..tak nie wolno