o co kaman 0 Napisano Czerwiec 6, 2006 brałam tabsy przez nie całe 2 miesiące, połtorej opakowania, zauwazyłma ze powiekszyłi mi sie piersi(bola od jakiegos tygodnia) zastanawiam sie czy po prostu mam obrzmiałe bo czekam na okres czy moze tabsy ale to dziwne zeby dopiero teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SuperAnilolek Napisano Czerwiec 7, 2006 Ja jak brałam Cerazette to początkowo nie miałam problemów,ale jak nie dostałam przez pół roku okresu to myślałam,że mi eksplodują.Powiększyły mi się o jeden rozmiar, a jak zmieniłam na inne to teraz mi D zostało.Z tabletek zrezygnowałam a duże piersi zostały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swanky 0 Napisano Czerwiec 7, 2006 ja biore od 3 miesiecy i tez zauwzylam ze mi sie znacznie powiekszyly po jakims 1,5 miesiaca, ale dla mnie to ogromny plus,ale mnie na szczescie nie bola.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulalala Napisano Czerwiec 8, 2006 Niektórym kobietom faktycznie powiekszaja sie piersi w trakcie stosowania hormonow, choc nie jest to regula oczywiscie, nie wszystkie tak reaguja. Mi piersi powiekszyly sie minimalnie (stosuje plastry antykoncepcyjne) a szkoda, ze tylko minimalnie. ;) Nie odczuwam bolu czy obrzeku. Widzisz zatem ze to calowicie indywidualna sprawa. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksksks Napisano Czerwiec 8, 2006 mnie tez ie troszke powiększyły podczas brania tabletek ale za to nabawiłam sie rozstepów:( wolałabym miec takie jak wczesniej ale gładkie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach