Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbinko

orgazm

Polecane posty

Gość barbinko

Hej kobitki, mam problem, dopiero rozpoczęłam współżycie z moim Ukochanym i nie przeżywam orgazmu. kocham go bardzo, pragnę go jeszcze bardziej, mieliśmy już 4 stosunki, słyszałam, że orgazmu pochwowego kobieta dopiero sie uczy, czy to prawda? Dodam, że przez 4 miesiące uprawialiśmy peeting i przeżywałam orgazm łechtaczkowy,a tego drugiego jak nie było tak nie ma, czy to jest normalne?

Gość ninaaa
nie przejmuj sie brakiem pochwowego, i ciesz łechtaczkowym :) choc sex jest dla mnie ogromna przyjemnoscia to nie mam ani tego ani tego (przynajmniej tak mi sie wydaje) mimo ze kocham sie znacznie dluzej niz TY...

Gość barbinko
a czy to jest tak, że pochwowego się kobieta musi nauczyć przeżywać? słyszałam o jakihś cwiczeniach, co pomagają, tylko nie wiem jakich

Gość *tableta*
nie martw się ja również współzyje od niedawna i mam ten sam problem,bo nie przezywam orgazmu pochwowego - ale tez słyszałam,że trzeba się go nauczyć

ja mam tak jak i wy... współzyje od niedawna , łechatczkowy to owszem mam - nie moge narzekac, ale pochwowego niestety... ale licze ze z czasem, wraz z wzrostem doswiadczenia jakos uda mi sie go osiagnac...

Gość nie martwcie się
na początku każda z nas tak ma. potrzeba czasu aby zacząć go odczuwać.

hallo dziewczyny mozecie zrobic tak mam na to sposób; tez mam problemy z pochwowym ale przy pozycji na jeźdzca w trakcie mozecie bez problemu stymulowac łechtaczke ....czyli siedzcie na gorze i jesli juz jestescie podniecone i macie duzo śluzu wziąść go na alec i pocierac nim łechtaczkę.....to pomaga w osiagnieciu pochwowego ...bedziecie czuły kiedy sie on zbliza i przestaniecie wtedy poruszac łechtaczke, bo poczujecie ze jest to nie potrzebne bo jest wam przyjemnie w srodku i zaczna sie skurcze pochwy .......czyli orgazm pochwowy .....

Gość justaaaaaaaaasaa
a ja nie mialam zadnego, wspolzyje srednio co drugi dzien od roku. nie wiem jak sobie pomoc, i to nie jest wina partnera to ze mna jest chyba cos nie tak , ma ktoras to samo?

Gość ninaaaaa
do justo ja mam to samo :/ tez wspolzyje od roku i naprawde jest wszystko pieknie i sex sprawia mi ogromna przyjemnosc (bo gdyby tak nie bylo to chyba nie mialabym na to ochoty?!) ale orgazmu ani widac ani slychac:/ tak juz sie zastanawilama ze moze jestem oziebla :(

Gość taaaala
Też od niedawna współżyje, orgazm pochwowy miałam za drugim razem...ale o matko, ile to trzeba się namęczyć...a i też nie zawsze jest:(