Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błagam o pomoc

Wyższa Szkoła Ekonomii i Administracji w Bytomiu

Polecane posty

Błagam was o pomoc!!W październiku chcialabym zaczac jakies studia.Miałam już koszmarne doświadczenia z jedną szkołą :(.Straciłam 2 lata nauki.Nie chciałabym już powtórzyc tego błędu. Wlasnie zastanawiam sie nad wyzej wymieniona uczelnią.Chodzi mi o kierunek:politologia-integracja europejska. Czy ktos z was tam studiuje lub studiował na tym kierunku?Błagam,poradźcie mi czy warto tam studiować?Termin składania papierów bez wpłaty jest do końca czerwca.

Dziewczyno dobrze Ci radzę idź na uniwerek. Całe życie bedziesz się cieszyć z tej decyzji. Nie twierdze , że ta szkoła jest zła (nie znam jej) ale opinia w środowisku jest stereotypowa i nawet jeśli więcej nauczysz się w tej szkole to każdy Ci powie, że to byle co. Uniwersytet to uniwersytet. Sama jestem absolwentką prawa na uniwersytecie natomiast moj mąż skończył w wyższej szkole humanistycznej i wiem ile musiał się tam uczyć jednak mi kaźdy \"chyli czoła\" a Jego szkolę każdy olewa. Poszedł tam bo pracowal i nauniwerek nie mógł dojeżdżać. Idź na uniwerek nawet jeśli jest gdzieś dalej.

Byłam na uniwerku 2 lata.To co sie tam działo,szkoda opisywac.Począwszy od traktowania studenta gorzej niż psa :(. Teraz chcialam wlasnie isc do jakiejs szkoly prywatnej,ale nie wiem co robić :(.A czasu coraz mniej :(.

Gość gość
nie znam tej uczelni ja kończyłam w Gdańsku http://gsw.gda.pl/ ekonomie nie narzekałam na studia ani później na znalezienie pracy