Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmadona

C ZY PO DEPILACJI

Polecane posty

Gość farmadona

depilatorem włoski stają się słabsze po każdym depilaowaniu tak słyszałam al enie zauważyłam

Gość mona Lizka
By włoski nie odrosły W drogeriach wysyp kosmetyków przed depilacją i po niej. Te pierwsze zawierają substancje odtłuszczające skórę przed woskowaniem (kamforę, olejek cytrynowy) i zmiękczające włosy (olejek z drzewa herbacianego). Polecane są do włosów grubych i mocnych. Coraz więcej też na rynku balsamów po depilacji opóźniających odrastanie włosów. Zawarte w nich substancje zmniejszają grubość włosów (wyciąg z owoców papai) oraz rozjaśniają (kwas cytrynowy). By były skuteczne, należy stosować je regularnie dwa razy dziennie przez co najmniej trzy tygodnie po depilacji.

Gość eurmkw
ey dziewczyny jak długo depilujecie sobie nogi ja depilatorem jakieś 2 godz

Gość ileeeeee
????? 2 godziny??? to albo masz full włosów, albo robisz co chwile przerwy,bo cie tak boli

Gość anii
po depilatorze włoski stają się słabsze i jest ich mniej, ja tak mam. tylko powiedźmy sobie szczerze, że po kilku depilacjach tego nie widać, tak gdzieś po kilku miesiącach, po poł roku, to już widać różnicę.

Gość kaskaa5
Ja depiluje nogi depilatorem dwa razy w tygodniu. mam wyjatkowo grube i geste te włosy:/ Ale faktycznie, robia sie słabsze. Tylko że niestety wrastają.

Gość anii
no tak wrastają, tylko ja chyba wolę nawet jak mi kilka wrośnie niż takie mocne po goleniu maszynką. mam miejsca na łydkach gdzie już mi włosy w ogóle nie rosną.

Gość Brrrrrrrrrrunetka
pasta cukrowa - nogi + bikini + pachy - zajmuje mi ok. godziny. Mam niestety sporo do usuwania :-(

Gość anii
a właśnie jak z tą pastą cukrową, dobrze depiluje? podobno na allegro można ją gotową kupić, ile kosztuje?

Gość anii
dzięki wielkie Sylwia_14 :)

Gość anii
Sylwia_14 czy Ty używasz ten pasty, jakie jest Twoje zdanie o niej?