Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny smutny

męski problem

Polecane posty

Gość smutny smutny

witam, jestem z dziewczyna od miesiaca.. znamy sie ponad rok.. przez ten rok spotykalismy sie prawie codziennie, widac bylo ze ona i ja tego chcemy. kazda wolna chwile sie spotykalismy dzwonilismy czy pisalismy. teraz jest inaczej. mozemy sie wogole nie spotykac, jest mi strasznie zle i smutno.. ciagle mowi ze ma nauke i nie mozemy sie spotykac a pozniej pisze ze milo spedzila gdzies tam dzien.. jak jest dostepna w internecie to tez juz prawie do mnie nie pisze.. czuje sie fatalnie, brakuje mi jej bardzo.. i nie wiem co robic.. jak sie spotkamy to czuje sie fantastycznie.. ale bez niej nie.. ona natomiast zupelnie przeciwnie.. nie chcem juz tak sie czuc.. :( czuje sie samotny i odrzucony, zupelnie nieważny ..

Gość FLORE
cóż, raczej musisz przyjąć to co ona może Ci ofiarować, przyjaźń.... wiem, że uświadomienie sobie takiego faktu jest czasem przykre... a czy rozmawiałeś z nią o tym co myślisz i czujesz? to chyba najlepszy sposób, aby wiedzieć jak ona traktuje waszą znajomość, zakładając oczywiście, że będzie z Tobą szczera.... Tymczasem uśmiechnij się, popatrz jakie słońce dziś :)

Gość e-izabeth
czuje sie samotny i odrzucony, zupelnie nieważny .. to tak ja kja:(