Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaa111

którą prostownicę kupić?

Polecane posty

bardzo proszę o radę wszystkie dziewczyny ,jaką mam kupić prostownicę do włosów żeby była dobra,kupiłam raz w media markt ale okazała się za słba ciągnie mi włosy że mało nie powyrywam a do tego nie prostuje ,bardzo długo się nagrzewa i wogóle jest do kitu,proszę poratujcie dobrą radą bo niechcę znowu popełnić gafy ,dodam ze teraz planuję kupić na allegro tylko naprawdę nie wiem jaką tyle ich tam jest cena tez nie musi być kosmos:):):)

Gość tralalalala////
Dobre prostownice są z firmy Babyliss ale one są dość drogie. do kupic ni kupic niewiem co to za prostownica,niestety jeszcze o takiej firmie nie słyszałam.

Gość kupic nie kupic...
wlasnie wiem ze dobre sa z tej firmy, niestety nie dyponuje taka gotowka;):P w zasadzie ludzie kupuja te z EUROLUXu wiec moze nie sa zle;)?

Gość kupic nie kupic...
hooops

Gość ggggggggggggggg
dziewczyno bylo juz tyle takich tematow bardzo duzo, dlatego nikt nie doradza, nikt nie lubi sie powtarzac

Gość kupic nie kupic...
tak napisz jakbys mogla o wrazeniach po prostowaniu, ja tez sie zastanawiam nad ta prostownica;)

Gość kupic nie kupic...
ja tez taka zamowilam;) tylko 5 zl taniej:P ;) ciekawa jestem czy bedzie dobra:) wymienimy sie doswiadczeniami;)

dostałam swoją prostownicę ,jestem bardzo zadowolona,już dwa razy prostowałam i jest superancko włosy gładziutkie nie elektryzują się ,pięknie się błyszczą,do ponownego umycia włosów są ładne i proste a myję 2xw tygodniu,no chyba że...;) ,jeżeli masz taką samą to napewno będziesz zadowolona w 100%,napisz....:):):)

Gość cena
ile kosztuja te prostownice?