Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marianna de Solid Nadupa

Wlasnie wycinam z papieru szablon mojego przyszlego tatuazu

Polecane posty

Gość no iiii
eee.:O i juz jestes fajniejsza :O

Gość a jak to robisz
????????????? tez chciałabym miec tatuaż ale nie taki na stałe...? ile ten twój sie bedzie trzymał?

ja zawsze chcialam miec na reku i mialam. robiony dlugopisem przez cala filozofie. piekne dzielo kolegi :) a teraz tez mysle o hennie. napisz potem ile faktycznie ci sie tzymalo i czy schodzilo rownomiernie (pewnie nie....)

Gość satinell
przecież są tatuaże, które można sobie zafundować np na 5 lat. potem schodzą... ja chyba sobie taki strzelę. nawet ciekawiej, b o jak potem zejdzie, to mogę jakiś nowy, inny... :)

U mnie bylo tak samo z tym kolorem. Czarna henna, a wyszedl brazowy. Co do tych tatuazy 5 letnich - mowisz chyba o biotatuazach. Slyszalam, ze nie jeste z nimi wcale tak pieknie. Bledna i schodza, ale czesto nie do konca i pozostaje ci takie \"niewiadomoco\".

no własnie tez słyszałam tak o tych 5 letnich ze to jest porazka i wielka sciema bo nie ma takigo tatułażu na 5 lat . a ta henna to hmmm fajny pomysł a jak to zrobilas ???? wyciełas sobie jakis wzór z papieru ??? przyłozyłaś i ciach henna ??? a nie rozłało sie ?? nie było zacieków???

Znalazlam wzor w internecie, wydrukowalam na papierze samoprzylepnym. Wycielam i przykleilam do ciala. Odpowiednio rozrobiona henna jest gesta i nie powinna splywac. Trzeba ladnie wypelnic szablon i poczekac 2-3h, a potem zmyc.