Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzinka_dziewczynka

Czy komuś udało się wygrać kosmetyk?

Polecane posty

Gość zuzinka_dziewczynka

Hej, mam pytanie - jaka jest szansa wygrać w konkursie kosmetyk? Chodzi mi o to, że chce dostać kosmetyk L'Oreala i na stronie jest konkurs - gram po kilka razy w grę, dzieki której można teoretycznie wygrać kosmtyki. Czy komuś udało się coś wygrać w taki sposób? Smaku sobie narobiłam tymi kosmetykami, bo wydają sie zarąbiste!

Gość after-chill
taaak , ja kiedyś wygrałam kosmetyki z jakiejś gazety. Był konkurs i wysłałam zgłoszenie smsem, razem z numerem wygranej którą chciałam i dostałam wtedy serię kosmetyków AA :D Byłam wniebowzięta :) Co to za gra?

Gość zuzinka_dziewczynka
A no widzisz, czyli szansa jakaś jest - cuda się zdarzają :D w takim razie będę grała, może i coś uda mi się ugrać :D

Gość Lajmetka
spoko - tam na luzie się wygrywa te kosmetyki, gra jest molto prosta, i chyba tych zestawów tony tam mają bo już u mnie w łerku 2 osoby dostały info o wygranej :) Ja dziś też powalczę ale z koma brata jak już do domu dotrę.

Gość zuzinka_dziewczynka
No coś ty!! To podniosłaś mnie na duchu :D to oni całe zestawy tych kosmetyków wysyłają? Ja myślałam że tylko jeden wybrany :)

Gość elemelka selka lallalalla
ja wygrałam z gazety sms-em przeciw zmarszczkowe choc mi jeszcz e nie potrzebne:D co to za gra? i na jakie j stronie?

Gość Lajmetka
www.play-ball.pl - kosmetyki do włosów loreala takie do mocnej stylizacji, nófki

Gość Lajmetka
a gra się jak na play-station takim na platformówce, takie tam, niezbyt trydne, zręcznościowe bardziej, ale jak sie patent podłapie to można długo. Trzabe się kursorami przesuwać na ekranie i łapać kule w jednym kolorze a 2 pozostałych unikać, cała filozofia.

Ja też kiedyś wygrałam i to zapas kosmetyków ( równiez takich do pielęgnacji domu:)) NA CAŁY ROK ! Był konkurs na piosenkę reklamową Polleny-Rex :) Byłam dumna, bo w jury zasiadał m. in. sam Wojciech Młynarski :)

Gość dove kosmetyki raz
ja kiedyś wygrałam kosmetyki dove jak wchodziła ta jedwabna seria. trzeba było coś napisać. a dzisiaj też dostałam nagrodę z konkursu: płytkę z ćwiczeniami pilates. kiedyś wygrałam szladrok z promocji ... (tylko sie nie śmiejcie) papieru toaletowego. innym razem kubek i jeszcze pare rzeczy ale juz nie pamiętam :-) a, kiedyś wygrałam w radiu kosmetyki nivea

Gość zuzinka_dziewczynka
Oj mam nadzieję, że uda mi się wygrać :) Gra jest zabawna, są 3 poziomy trudności i trzy postacie którymi się poruszasz i trzy piłeczki - przed dwoma trzeba uciekać, a na jedną celować postacią, tak żeby piłeczka (odpowiednio kolorystycznie dobrana do postaci, którą grasz) trafiała w postać - wtedy dostajesz punkty bonusy :) Zresztą same możecie zobaczyć na stronce play-ball.pl

jak dla nie glupia ta gra... probowalam i mi sie nie spodobala ://// a szjkoda bo che wygrac :Dmoze znacie podobne stronki??

ja wygralam kosmetyki z majowego nr TS. zestaw loreal do wlosow, szampon, odzywka, maska do wlosow. dostepne tylko w salonach :)