Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszkowa

haft krzyzykowy

Polecane posty

Gość groszkowa

wie ktos czy jesli chcialabym wyszyc haftem krzyzykowym jakies zdjecie, to jest to jako mozliwe, tzn wymierzenie kartek albo cos takiego? :)

Samodzielnie ze zdjęcia będzie raczej trudno, są pasmanterie w których możesz zostawić takie zdjęcie i przerobią Ci komputerowo na wzór składający się własnie z takich kratek gdzie bez problemu będzesz mogła je policzyć i wyszyć. W razie problemow pytaj, nie jedno już wyszyłam krzyżykowym ;)

Gość groszkowa
loo, mieszkam w malym moiasteczku i raczej nie ma takiej pasmenteri gdzie cos takiego zrobia, a nie wiesz czy przez internet tego nie mozna gdzies zrobic?

Gość groszkowa
a juz znalazlam taka stronke , dzieki za pomysl :)

Pomarańcza 🖐️ Pełno takich stron jest, co prawda nie wiem jak wyglądaja koszty takiego przedsięwzięcia.

Gość sierpniowy deszczyk
czesc jest program ktory zmienia zdjecie na wzor poszukaj na stronach prywatnych o hafcie krzyzykowym, nie na tych reklamujących firmy, bo tam udostepniaja za oplata

Groszkowa > mam taki program HAFTIX . Praktycznie kazda fotke mozesz tam wstawic , przerobi Ci na obraz haftowany, poda orientacyjnie koszt , poda Ci kolory - ile i jakim mozesz dane zdjecie, obrazek wyhaftowac.

Gość heja heja
ja uzywam programu Hatfix - do sciagniecia za darmo zznetu :) jest tylko male ALE - jesli chce sie miec dobra jakosc takiego przerobionego zdjecia, potrzeba setek kolorow = nici, czyli DROGO :(

Gość heja heja
i chcialam napisac HaftiX :P

Gość groszkowa
a kto mi pomoze z tym programem? jak ktos chetny to podaje mejla detest@o2.pl czekam :)

Zainstalowałam, wypróbowałam i kurcze rzeczywiście te kolory wychodza dziwnie :o Wzięłam na początek bardzo łatwy obrazek bez żadnych udziwnień typu cienie itd. a po konwertowaniu pokazało mi się dużo niepotrzebnych kolorów :o

Gość groszkowa
nom dokladnie, a ja chcialam chlopakowi na prezent wyszyc nasze zdjecie;/

Ja dawałam zdjęcie z wakacji do jednej z pasmanterii w Poznaniu i kolory były fantastyczne, trochę wykosztowałam się na muline ale warto było. :) Wiesz co tak myśle, że może w gazetach o takiej tematce znajdziesz jakąś firmę która się tym zajmuje, bo widzę, że tutaj będzie potrzebny profesjonalny program, szczególnie przy zdjęciu.

Gość luna*
a czy ktoś zna jakieś stronki z darmowymi wzorami?? bo ja zaczynam wyszywać, ale nie mogę znaleźć nigdzie wzorów...:( może ktoś pomoże?

Gość /łączenie tematów/
haft krzyzykowy 20:05 groszkowa czy ma ktos wzor haftu Toma i jerrego ? 20:06 buraczana poszukaj "zaznaczam teren rzyg rzyg" to może pomoże 20:13 groszkowa albo ktos umie przerobic mi to w programie haftix , bo mi cos nie wychodzi;/ 20:19 groszkowa pomocyyyyyyyy! 20:49 adwokat z urzędu a co to za program do przerabiania , byłabym zainteresowana. 21:02 sylikat haftix jest dobry do zrobienia ogolnych zarysow danego obrazka...namnaza mnostwo kolorow,zupelnie zbednych moim zdaniem...wiec wiekszosc rzeczy trzeba samameu poprawic,wyrownac,itd a jerrego i kota sama bym chciala Kiedy do ludzia tuli sie ludz,to ten ludz do tego ludzia musi cos czuc! 15:28 luna* ponawiam pytanie na tym temacie groszkowej - czy ktoś zna jakieś stronki z darmowymi wzorami do wyszywania? czy ktoś tu jeszcze wchodzi..........?