Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deseczka

zawstydzona

Polecane posty

Gość deseczka

Sluchajcie, odbylam praktyke pedagogiczna w szkole, od wrzesnia zaczne pracowac jako nauczycielka, a mam posture slabo rozwinietej nastolatki; buzia o dziecinnych rysach, biustu prawie zero! Glos mam delikatny, w ogole juz teraz czuje sie nieswojo, widzialam nie raz te spojrzenia na sobie i czuje ze jestem oceniana jako kobieta ... Jak to rokuje na przyszlosc, jak ja sobie poradze? Czy nauczycielka powinna byc tytpowa "herszt baba", zeby miec posluch i autorytet? Ja mam straszne kompleksy ...

Gość olalalala
to jak przebrnelas przez studia i praktyki glowa do gory! mam kolezanke ktora ma 150 wzrostu i nie jest zle-dzieciaki ja lubia

Gość ze sie wtrace
moja ciotka jest nauczycielka a wyglada jak 12 latka :D ma 1,50 cm wzrostu, 40 kg i zero cyckow a do tego krociutkie wloski a w szkole wszystkie dzieci sie jej boją uczy matematki i jest strasznie wymagajaca na poczatku miala problemy ale jak od razu pokazala ze nie da sobie w kasze dmuchac to sobie wyrobila szacunek :D i teraz na jej lekcjach jest cisza jak makiem zasial nie mozesz dac sobie wejsc na glowe na samym poczatku bo potem tego nie odwrocisz

Gość wielbiciel cycuszków
oj wycałowałbym taki biuścik :D

Mysle, ze na potrzeby szkoly powinnas sie troche \"postarzec\"- zrob sobie dorosla fryzure, ubieraj sie bardziej elegancko- zadne tam dzinsy i podkoszulki, bo jeszcze cie z uczniami pomyla. Maluj sie. A i na biust jest rada- push-up. Zadbaj o siebie zewnetrznie- to doda ci pewnosci siebie.

Gość krop8
oj ....zakompleksiona nauczycielka...tu wyglad nie ma nic do rzeczy ...w szkole liczy sie osobowość i autorytet a to musze przyznac jest bardzo trudno zdobyć...Życzę powodzenia

Gość deseczka
...to dobrze, jestem zbyt wrazliwa na krytyke, to mogloby mnie w kazdym razie zgubic.

Gość deseczka
moze jednak trzeba jeszcze popracowac nad ta osobowoscia ...

Gość mam ten sam problem

grunt to nie dac sobie wejsc na glowe, od pierwszego dnia. bo jak na to pzowolisz to zrobia z Toba co beda chcieli. glos i postura maja tu niewiele do gadania. bo jak tkos sobie nie pozwoli na zle zachowanie to szacunek uda mu sie zdobyc nie wygladem, nie donosnym glosem a innymi sposobami. tylko ze tu liczy sie konsekwencja od pierwszych minut.

Gość Marianna..
a jaki masz znak zodiaku?