Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnica

Zazdroszczę wszystkim, którzy są w Anglii...

Polecane posty

Gość zazdrośnica

kiedy tak o was czytam dopada mnie nostalgia, tez bym chciala uniesc tak swoje zycie ,wyjechac np. z chlopakiem ale nie moge..poza tym jestem pewnie za malo odwazna i jak mi sie nie uda to co w domu powiem, narobie dlugów a potem wroce tu z niczym i z czego oddam? dlatego strasznie wam zazdroszcze..zarzbiacie kupe kasy, przy okazji praktycznie uczycie się angielskiego, mieszkacie w pieknym kraju..wszystko piekne, nowe..:) wrocicie tu albo i nie ..ale zawsze mozecie postawic na wlasny biznes, majac pomysl pieniadze, znajac jezyk zycie przed wami..przed takimi jak ja chyba juz sie zamknelo..cale zycie bede zap.... na kogoś za marne 700 zl. a nie tak jak wy, niezalezni, bogaci :) zazdroszcze!

Gość zazdrośnica
niby sie usmiecham :) do was, ale z drugiej strony w środku placze..jest mi bardzo smutno i przykro ze mi sie nic nie udaje :(

Gość defx....
tam wcale nie jest tak rozowo jak ci sie wydaje, prosta tutko :o

Gość to dokładnie jak ja
jestem tchórzem i boje sie wyjazdu, życia samemu za granica...

Gość nikaaa 80
Nie wiem czego Ty im zazdrościsz. To tylko tak sie wydaje że tam jest tak fajnie, pojechałabyś to by Ci sie odwidziało w 5 minut.

a co takiego fajnego jest w anglii , ze im zazdroscisz , ja tam nic bardzo fajnego nie widziałem , wręcz nie podoba mi się tam

w Polsce też mozna zarabiać , ja tam wokół siebie widze , że wszyscy prawie robią kariery , kupuja samochody mieszkania , mają pieniądze

Gość ona_she
spam 1 ale masz zajeb... stopke :)