Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Without_experience

Jak zatrzymac milosc?

Polecane posty

Gość Without_experience

Ona mowi, ze duzo dla niej znacze, ze gdy tylko mnie ujrzala, cos zaiskrzylo... Ale, jak to utrzymac? Czy raczej spotykac sie jak najczesciej, a moze pozwolic na pewien okres odpoczynku, by zatesknila? Nie chcialbym, bym spowszednial jej, ale jednoczesnie nie chce, by zapomniala o mnie. Jak to widzicie z doswiadczenia?

Gość Kasia Ś
po prostu badź od początku do końca sobą, żeby po paru latach nie okazało się, że grałeś przez cały wasz związek. Kobieta musi czuć się bezpiecznie i wiedzieć, że jest dla Ciebie ważna. Musisz stać za nią murem zawsze! Polecam książkę "Kobiety są z wenus, a mężczyźni z marsa" pozdrawiam Kasia

Gość Without_experience
Staram sie byc soba, wiem, ze zadne udawanie nie ma sensu. Wiem, ze czeste spotkania moga sprawic, ze stane sie jej jeszcze blizszy, w koncu, tak wlasnie sie stalo, ale chcialbym, by byly one jednoczesnie wyjatkowe. Gdybym tylko mogl czytac w jej myslach... Jesli o mnie chodzi, chcialbym widywac sie z nia codziennie, ale to chyba naprawde zbyt czesto. Nie mam pojecia. Czy w waszym przypadku zbyt czeste spotkania nie wyszly na dobre?

Gość Without_experience
Wiem. Najlepiej bedzie chyba, jesli bede spotykal sie z nia najczesciej, wszakze gdy pojawia sie przywyczajenie, niezwykle trudno jest odejsc; przyzwyczajenie, bliskosc z druga osoba, ktora staje sie jeszcze wazniejsza. Juz to przerabialem i tak wlasnie bylo.

Gość japońska róża
nie kombinuj, spotykaj się znią tak często jak potrzebujesz (uwzględniając oczywiście też jej potrzeby) i będzie dobrze

Gość nereczka
Fajny jesteś...:) Znam kogos, kto ma podobny problem... I wiesz co.... musisz pozwolic jej zatęsknić za sobą...

Gość Only You
gdybys ja kochal nie mialbys takich dylematow, dobrze bys wiedzial ze jest tylko jedna mozliwosci- spotykac sie jak najczesciej- nie potrafilbys bez niej dlugo wytzrymac

Without_experience – aż strach pomyśleć jak bardzo byś jej spowszedniał gdybyś zamieszkał z nią pod jednym dachem. Nuda dłużyzna nic się nie dzieje … tylko gdzie się podziała ta iskierka która pojawiła się po tym jak Ciebie ujrzała ? Prawdziwa miłość nie zadaje takich pytań. Ciesz się póki ją masz koło siebie, nic nie trwa wiecznie.