Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz Rasiak

Czy jak wygramy z Ekwadorem, któraś z kafeteriuszek...

Polecane posty

chlopcze stasuj raz a porządnie swojego drągala i wypierdalaj z tymi swoimi drewnianymi tematami :o bo sztywna atmosferę wprowadzasz:o

Gość janas
jestem kto mnie wzywał co się stao

Nie, nie :-o spam jest wporzo gość ale rzadko myje jądra, no cóż nikt nie jest ideałem Ty zgłosiłaś się pierwsza, więc po meczu się odezwę (chyba że nie wygramy...) :-( ps.janas, luzik Mila się schlał zobacz do jego pokoku, cały zarzygany :-o

Gość janas
lubie grzsia bo jest sztywny , ostra penetracja mojej jamki jego drągalem -konarem jest tym czym popycha nas i chlopaków do ostrego ataku do przodu , chociaz musimy powalczyc nad defensywą gdyż łatwo jest nas zaskoczyc od tyłu ogólnie mamy dobre parcie do przodu , ale za łatwo dajemy się penetrować w tyle. :classic_cool:

Gość janas
jestem tak pijany , ze nie odrozniam podlogi od sciany ide do grzesia moze szczeli mi gola :)

Grzesiu, ale Ty się chłopie spręż, biegaj, żeby nie było jak z Kolumbią, ze koszulka sucha i nawet nie pachnie:P

Spoko, maalutka. Grzesiowi jeszcze trochę brakuje do mnie, nie potrafi tak fajnie się przewracać, ale nadrabia braki ambicją i tą iskrą do walki w mahoniowych oczach. :-) Grzechu, idziemy na jednego? Tu obok na Salzgasse jest fajna knajpa...

sie sprężył chlopak ruszył z drewniaka , zapuscił korzeń dostał funciaka :0 przegałem życie idę się spuścić w kiblu :o

Gość Krystynka z gazowni
Wylizałabym Dudkowi...

Gość fankapiłki
polska reprezentacja jest jak jądra. Zawsze biorą udział ale nigdy nie wchodzą...

Sebastian ja nie wiem czy Krzysiu dobrze zrobil że Cię wziął, pewNie miał harcore na chacie:P Ty się wyspij krzepy nabierz, wyzej głowa i biegaj SKUTECZNIE:P Borek jet :classic_cool: