Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **chlopak

Stan majątku związki

Polecane posty

Gość **chlopak

Jak myslicie czy ma sznse na zaistnienie i póżniejsze przetrwnie związek w którym dziewczyna jest lepiej usytułowana finansowo od chłopaka.Ona ma zamożniejszych rodziców.

Gość 4listki...
**chlopak kasa jest rodzicow czy dziewczyny? :)

Gość **chlopak
Rodziców ona konczy studia właśnie ale przyzwyczajona jest do beztroskiego życia

Gość 4listki...
sądze że jesli będziecie razem to wspolnie będziecie dazyć do jakiegoś `poziomu`.... jezeli jesteś osobą ktora potrafi w życiu coś osiagnąć to chyba nie ma problemu. powodzenia🌻

Gość skad wiesz
ze sie przyzwyczaila do beztroskiego zycia?

Gość **chlopak
No tak dziewczyna fajna ale o czym z nia rozmawić gdy się czasami spotkamy przypadkiem ona mówi że była w kinie czy na spotkniu ze znajomymi ze studiów lub wycieczce. Ja już pracuję co mam jej opowiedzić kolejny nudny dzień z pracy.

Gość 4listki...
nie masz wspolnego tematu z dziewczyna?

Gość **chlopak
Narazie nie

Gość **chlopak
Ja spończyłem polibude ona pedagogike

Gość 4listki...
dziwne ? wiesz jak Ty sobie wyobrazasz związek z dziewczyną z ktora nie Masz wspolnych tematow? I tak przez całe życie ...nic i nic........? w takim związku można sie udusić.

Gość pannawdowa
znajdż sobie inną. Jeżeli już teraz nie ma o czym gadać, to im daLEJ tym gorzej

ma szanse chłopaka ocenia się po możliwościach na przyszłość jesli jesteś ambitny to nie przeszkadza nie musisz od razu miec duzo wystarczy ze chcesz byc kims, jej rodzice sie uciesza. nie pisze glupot sama mam taka sytuacje moj stary jest bardazo bogaty, podkreslam ze tata nie ja. na początku byl bardzo zazdrosny ale mu przeszlo moj narzeczony jest w tej chwili na aplikacji i chcialby w przyszlosci byc adwokatem i biznnesmenem moj tata go uwielbia choc na razie dopiero zaczyna. co prawna jest jedynakiem jego rodzice maja ok 200m dom w waie i ma mieszkanie 80m ale ojciec fundnal nam 200m w apartamentowcu i w ogole nie ma co porownywac. ale jak mowie to dziewczyna ma wniesc cos do malzenstwa bo nie jest oceniana po mozliwosciach majatkowych wlasnych, to chlopak ma zarabiac taki jest utarty poglad dlatego ten uklad jest ok nie na odwrot