Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laiczka Laiczka

Dołączona płyta do komputera, drukarki

Polecane posty

Gość Laiczka Laiczka

Przy zakupie sprzętu komputerowego dołączoną miałam pewną płytę, napisane jest na niej Adobe Photoshop Album 2.0. Może ktoś wie, do czego ona służy? Czy dobrze myślę, że to program do obróbki zdjęć?

Gość kumpeeeel
to chyba jakies rozszerzenie tylko, do Photoshopa, umozliwiajace tworzenie albumow ze zdjeciami ;)

Gość Laiczka Laiczka
No właśnie nie wiem. Próbowałam to zainstalowac, ale coś się nie daje, niestety, więc calkiem możliwe że to tylko jakieś rozszerzenie, a nie cały program, szkoda.

Gość 2 grosze
Adobe Photoshop Album 2.0 to niedrogi i łatwy w obsłudze program do przeglądania, katalogowania i podstawowej obróbki zdjęć. Umożliwia odczytywanie zdjęć z wielu różnych źródeł (pliki na dysku lub CD, aparat cyfrowy, skaner). Zdjęcia można do pewnego stopnia obrabiać dzięki wbudowanym narzędziom, znanym z Photoshopa, takim jak np. kadrowanie, automatyczna regulacja kontrastu i koloru, wyostrzanie oraz redukcję tzw. efektu czerwonych oczu. Segregowanie zdjęć oraz ich opisywanie jest wyjątkowo proste dzięki innowacyjnemu systemowi specjalnych znaczników (tzw. tagów). Unikalnymi funkcjami programu jest możliwość odczytu zdjęć z dowolnego dokumentu w formacie PDF, a także możliwość tworzenia pokazów wybranych zdjęć w formacie PDF, wirtualnych albumów, płyt Video CD, pocztówek, kalendarzy itp. źródło: http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=747&t=72

Gość Laiczka Laiczka
up