Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpie tego wymyslać

Czy też tak boleśnie przeżywacie przegraną na allegro?

Polecane posty

Gość nie cierpie tego wymyslać

Ja chyba powinnam z niego zrezygnować, bo zawsze cos sobie upatrze napalam sie tydzień, a jak przychodzi co do czego przegrywam :-( I potem jest mi strasznie smutno :-( Tzn nie jest to koniec swiata, ale musze sie znowu pogodzic z myslą, że nie bede miała czegoś co bardzo mi się podobało i było w okazyjnej cenie :-( I zawsze jest ta gorycz przegranej. Wypowiadajcie sie, jutro przeczytam.

Gość ja żadkomprzegrywam
bo juz na samym początku ustalam ile chcę dać, a licytuję zawsze w ostatnich 30 sekundach aukcji :-)

No chyba trzeba nie miec nic innego do roboty tylko siedziec przy kompie i czekac aż się aukcja bedzie kończyć.

Gość uzywaj snipa
www.snip.pl

Gość ja mam to samo ....
dzis np przegrałam aukcje o torbek .. nie dosc ze jedna z miliona mi sie spodobała to jeszcze ... eh ... czas zacząc chodzic na zakupy

Gość DG IST MA FAVORITE
jak mi na czyms zalezy to wpisuje maxa kiedys licytowalam spodnice bardzo mi zalezalo wpisalam 300zl i nikt mnie nie przebil kupilam ja za 140zl:)

Gość czyli dla Cibie Agosia
spedzenie ostatnich 5 minut aukcji przy komputerze i zalicytowanie w ostatnich 30 sekundach po to żeby miec wieksze sanse na wygraną to marnotrawienie czasu??!! tyle samo zajeło Ci przeczytanie tego postu i napisanie odpowiedzi...